Hirdetés
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
kalap12
üzenetére
Nem tudom, hogy csinálnak-e vele valamit, mert nekem pl. eddig nem volt gondom... ma csak lassan töltötte be a videókat néhányszor. Tehát problémák a flash-sel valakinél előjönnek, valakinél nem, vannak akik a 11.1/11.2 verziónál maradtak, mert azok működnek náluk a legjobban. Teljesen lutri, hogy most jó-e vagy nem

-
kalap12
tag
..aha...de most komolyan még nekem kell progamoznom átírnom ezt a szart, amikor évekig semmi de semmi probléma nem volt a flash player-el, és simán mentek a youtube videók akadás kifagyás stb. nélkül, most meg képtelen végig játszani egy videót a 11.9 óta, vagy ha beletekersz párszor kifagy meg nem jelzi a töltést nem megy tovább stb.??? EZ nevetséges!!! MI lehet a gond????Fogják orvosolni szerinted????grrr

-
kalap12
tag
Másnál is szórakozik a flash player? 64 bites winre-eleve 32 bitest ajánl fel letöltéstként, telepítés után meg a youtube videókba nem lehet bele tekerni meg lefagy kifagy a firefox! Beletekerek egyszer kétszer és kifasz!!
24-es firefox... -
DS39
nagyúr
apránként megvalósítottak belőle részeket.
felületbe olvadó gombok, új letöltéskezelő + az a nyíl ami aktív letöltésnél mutatja mennyi van hátra, szóval kb a Firefox gomb eltüntetése, a lekerekített tabok és kész is az első tervek szerinti Australis.lehet feladták a Chrome-osodást. nekem hiányozna a Firefox gomb, és az onnan elérhető cuccok, a lekerekítés sem létfontosságú.
-
pete_21
addikt
Sziasztok!
Pár napja átvariálták a Firefox feature tracking oldalát: [link]. Eddig benne volt, hogy a 25-ös verzióval jön az Australis téma. Most, hogy átvariálták, kivették belőle, se a 26-ban, se a 27-ben nincs már említve. Nem tudjátok, hogy mi lett a sorsa? El vannak csúszva vele, és még egy jódarabig nem fog debütálni az Australis? -
Sziasztok,
Mivel lehet beállítani, hogy a YT videók az egyik gépemen 1080p-ben, a másikon (laptop) 720p-ben induljanak minden esetben? Ha éppen nincs a kívánt felbontás, akkor pedig a legnagyobb elérhetővel induljon, mondjuk 360 és 480, akkor 480 legyen. Nézegettem a kiegészítőket, de csak olyat találtam, ami a legnagyobb felbontást választja ki.
Köszi! -
Szabikaa20
őstag
válasz
mrszitya
üzenetére
Már megoldottam!
Bövitmenyek között volt olyan hogy "Extension manager" vagy valami hasonló azt letiltottam és nem csinálta tovább...aztan engedélyeztem akkor megint!Aztan kitöröltem és mostmár minden okee!De amúgy az már régen ott volt mert ki volt irva hogy utosó frissites 2011...stb Szóval nem mostanába került az oda!A “browser.search.defaultengine” pedig az "Ask" volt ami szintén idegesített és azt javította "google"-ra.
a többi eredeti állapotban volt a “Keyword.url”-t pedig nem is találta... Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!!!

-
mrszitya
senior tag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
1.
Menj vissza az about:configba és ezeket keresd ki egymás után:“Keyword.url”
“browser.search.defaultengine”
“browser.search.selectedengine”
"browser.newtab.url"Nézd meg, mit írnak ki értéknek, illetve állítsd vissza őket.
2.
Kiegészítőknél a bővítmények ablakban nincs-e esetleg valami furcsa? -
netpeti98
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Az a mező ahova beírod a webcímeket.

Üdv netpeti98
-
mrszitya
senior tag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
@Szabikaa20
Firefoxban nézd meg a kiegészítőket, nincs-e valami (idegen cucc) felrakva. Ha igen, tiltsd le vagy töröld. Címsorban nyisd meg az "about:config" beállítási oldalt, és keress rá az említett oldalra (multibar.me), ha talál ilyet, jobbkattints arra a sorra és bökj a visszaállításra.
És futass le egy Malwarebytes Anti-Malware-t vagy egy Hitmanpro-t.
@dances
Kiegészítők erre a célra:
Zoom Page
NoSquint
Default FullZoom -
dances
tag
Üdv!
Hol lehet beállítani, hogy a megnyitott oldalakat mindig teljes képernyős szélességűre nagyítsa ki?
Ctrl+ -al ki tudom nagyítani ugyan, de ez csak addig él, míg be nem zárom az aktuális ablakot. -
Szabikaa20
őstag
HELP HELP HELP!!!
Sziasztok!Volna egy nagyon nagy problémám!!!Szinte bármit ha megnyitok átirányít erre a webcímre: ww6.js.multibar.me és a ww9.js.multibar.me És nagyon idegesítő!De csak Firefoxnál csinálja!Ide PH!-ra is csak chrome-ról tudtam most feljönni mert belépés után rögtön átirányít!A vírusirtó nem jelez és sehogyse tudom blokkolni!azt se tudom mitól van csak tegnap este bekapcsoltam a gépet és ezt kezdte csinálni!Más nem jár fel erre a gépre csak én szóval senki nem telepített semmit!Windows 7 Ultimate SP1-em van!Valaki segítsen vagy irja meg meik topikba tudnának segíteni!KÖSZÖNÖM!!!
-
Immy
őstag
Az lehet valamilyen firefox beállitás, hogy a linux alatt feltelepitett firefox-nál a backspace billentyű lenyomása után nem tér vissza az eggyel korábban látogatott weblapra?
Windows-os telepités során nem volt még ilyen problémám. -
hematomaI
tag
Tegnap egy érdekes dolgot vettem észre YT-én.Csak úgy spontán nézegettem az oldalt hiba nélkül,és találtam olyan videokat ahol csak a fekete négyzet volt nem töltött be és nem jött elő a lejátszó rész.Nem csinált semmit.Vissza mentem 3-4 oldalt és ott megint jó volt.Mindenből a legújabb van fent.
-
ledgeri
nagyúr
Egy ismerősöm gépén az autómatikus frissités településekor azt írja ki, hogy a frissítés eredetisége nem ellenőrizhető... telepítsünk a weboldalról..
Egyfelöl WTF, Másfelöl ha így frissítek megmaradnak-e a nyitott lapok?
-
vlevi
nagyúr
Nálam csak nem akar meggyógyulni ez a 24-es

Magas ívben tojik rá, hogy hogy kellene indulnia, teljesen random módon vagy üres oldallal indul, vagy betölti az előzőleg nyitva tartott lapokat, vagy pedig sajnálattal közli, hogy összeomlott
A beállításokban az van, hogy üres oldalt kérnék, ha van rá mód.
Pedig ez egy szűz üres Windows 8.1, üres Firefox, semmi kieg nincs telepítve, még a Flash sem. -
Ablakos
addikt
A YouTube centerben van olyan opció, hogy ne legyen képernyő kikapcsolás a film lejátszás alatt? Most nem találom, vagy csak rosszul emlékszem.

-
kispx
addikt
Cache törlés segít?
(#33660) TigerCat
- Kapcsold ki a a Flash protected módját
- a böngésző hardveres gyorsítását
- Driver frissités? -
Jazz
veterán
Sziasztok!
Azt vajon mi okozhatja, hogy "bugos a google"?
A találatokra kattintva kb. a harmadik után nem nyílik meg új lapon a találat. A lapot létrehozza, de csak teker teker, keres és semmi üres lap.
Csak a google-nál van ez, és az IE is ezt csinálja.
Csak a böngésző újraindítása segít. De ezt minden harmadik google találat megnyitása után elkell játszani. -
-
kispx
addikt
válasz
ledgeri
üzenetére
ööö akkor ez egy másik kérdés.
Mozilla nem fog a lapozófájlhoz hozzányúlni. DE az oprendszer igen. És ha nincs már elég szabad memória akkor oda akár az FF egyes részeit kiihatja. (vagy ha az ff az egyes memória szegmenseit nem használja) Ez a Windows által használt swappolási algoritmus függvénye. -
ledgeri
nagyúr
-
kispx
addikt
válasz
ledgeri
üzenetére
Lapozófájlba semmit sem ír ki, mivel azt csak az oprendszer piszkálja. Mit értesz letölthető elem alatt?
Cache-be bármit belelehet rakni, html oldalak, képek, flash video, flash objektum. Viszont az oldalak kérhetik, hogy adott oldalnál, adott fájlra ne használjon cache-t. De az az <iframe> elemeken belüli dolgokat sem cacheli. Meg még van egy pár eset.
Ha beírod az about:cache szöveget a címsorba akkor láthatod, hogy 3 fajta cache létezik
- memória
- disk
- offline cache (HTML5-nél lényeg)Tartalmukat ott megnézheted. A flashes videók nem feltétlenül tárolódnak a cacheben. Az az adobe flash magánügye.
De mintha egy konkrét kérdés lemaradt volna.

-
ledgeri
nagyúr
Üdv! Szeretnék érdeklődni arról, hogy az átlagos böngészés alatt mi az amit a firefox a chache-jébe rak, és mi az amit a memóriába/lapozófájlba?
Helyzet mi érdekelne konkrétabban: bármilyen flash videó betöltése, letölthető elemek megnyitása, letölthető elemek letöltése. (közben, után) -
Visormail
addikt
-
Steelmanus
addikt
Ha kulonbozo oldalakon engedelyezem vagy tiltom a flashplugin vagy a YT-n az egyik videon engedelyezem majd egy masik videot kulon fulon megnyita azt tiltom, ez a beallitas hol tarolodik?
-
Steelmanus
addikt
válasz
hematomaI
üzenetére
1. Elso korben probald ki hogy letiltod a viruskeresot, lehet megszunik a problema.
2. Tiltsd le a flasplayer ProtectedMode opciot. Link.
3. Helyezz el egy uj Logikai bejegyzest az about:config-ban:
dom.ipc.plugins.unloadASAP true
Ez kilovi a plugin container-t ami betolti a flasplayer plugin-t sokszor beragad ha bezarod a firefox-ot, es amig bent van a memoriaban osszeakadhat masik bongeszovel. -
hematomaI
tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nem voltam gépközelben. AVG 2013-at használok.
-
Sziasztok, a változatosság kedvéért Flash Player kérdés:
Ha nézek egy videót, vagy éppen megállítom és átváltok másik tabra, a kurzor villogni kezd. Kijelölő, kurzor és szövegbeviteli jelzőket változtat, attól függően hol vagyok éppen. Nem minden esetben és logikát sem nagyon véltem felfedezni benne. Lehet ezzel kezdeni valamit? -
mrszitya
senior tag
válasz
scope2007
üzenetére
Igen, én már említettem is egy-kétszer a topicban.
Nightly-ban elvileg már most elérhető kipróbálásra, de alapértelmezetten deaktív. Elsősorban a flash játékok miatt fejlesztik, nem a YT és a többi videós oldal kiváltása a cél (azok úgyis átkapcsolnak majd html5-re, mint YT-t már lehet is ilyen módon használni ugyebár).
Most még tényleg csak olyan alpha-béta állapotú. -
scope2007
addikt
olvastam egy oldalon, hogy a 27-es rókában már mellőzni lehet végre a flash playert véglegesen!
firefoxba lesz integráva a nyílt forráskódú, HTML5re alapuló, 'Shumway' Player
-
-
Rimuru
veterán
plugins.click_to_play;true másnál se megy?
-
scope2007
addikt
Az a linkeket teszi kattinthatóvá...
-
hematomaI
tag
Linkification most ez tulajdonképpem mi is?Ha valaki megtudná mondani de konyha nyelven.Még kezdő vagyok elnézést.
Egy másik probléma, lehet hogy Pc gond vagy program nem tudom.Fent vagyok a Youtubon valamit éppen nézek aztán rányomok egy másik videóra és azt szokta csinálni hogy csak tölt de nem csinál semmit,nem nyit meg másik videot.Ilyenkor kilépek a programból és újra megnyitom a Firefoxot-és most jön a de vagyis egyáltalán meg sem nyilik a firefox hiába kattintok rá nem csinál semmit.Ekkor jön a Crom megynyitás hátha azzal sikerül.Ez megnyilik de nem csatlakozik,csak forog visszafelé. Ugyan igy tesz az IE is.
A gép mindent megnyit az asztalon csak az internetes keresőket nem. Ekkor újra inditom a gépet és megjavul,majd egy idő után kezdi újra.Hibát nem találok a gépen,virusitó nem jelez.Pár hónapja csinálja és marha idegesitő hogy valamit megakarok nézni, és csak forog-forog de nem csinál semmit.Elnézést ha kicsit zagyvára sikerült de nézzétek el,mert már ott tartok hogy kivágom az ablakon.
Remélem tud valaki segiteni.

-
hematomaI
tag
Frissitettem mindent most jó lett.Köszi.
-
hematomaI
tag
Sziasztok.Abban kérnék segitséget-ha megnyitom a Firefoxot a kereső alján volt egy fekete csik abban volt olyan hogy Térkép-Képek-Forditó meg egyebek.Azt hogy tudom előhozni?Köszi a segitséget
Az AVG-ét nem szereti a Firefox? -
scope2007
addikt
-
Baldrick
csendes tag
csak egy apróság megoldása érdekelne, korábban egy fórum automatikus beléptetését (amikor az első jelszóbeírásnál felajánlja a jelszómentést) elutasítottam véletlenül, hogyan lehet előhozni, hogy újra felajánlja a jelszómentést?
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
És nem lehet ezt vhogy teljesen eltüntetni?
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, egy ideje egy "lego kocka" van fent a címsorban, amire ha kattintok előjön két választási lehetőség, de tök mindegy melyiket választom, a kocka továbbra is ott marad.
Ez nem csak fb-nél jön elő.
Mi lehet a probléma?
-
Matthewus
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Amit linkeltél, azok a listák elavultak, itt vannak a frissek: [link]
-
LamaCube
addikt
Sziasztok!
Mitől lehet az, hogy amikor beírok a googleba valamit és a találatokra kattintva felmegyek egy oldalra, majd vissza szeretnék lépni a találatokhoz, akkor nem oda megy vissza, hanem megint behozza a google keresőt?
Firefox 24.0 a verziója. -
Visormail
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Ez működik még? Nem fejlesztik és a hozzászólások szerint nem jó az újabb firefoxokhoz. [link]
-
mrszitya
senior tag
válasz
madrac
üzenetére
Böngészőváltás, RAM-bővítés vagy esetleg becsatlakozás a fejlesztőkhöz a Mozillánál. Avagy csak szöveges tartalmú honlapokat kell nézni, még véletlenül se legyen kép, videó, temérdek script beágyazva. Törölni kell a flash playert, meg az összes addont. És komoly játék közben nem muszáj a böngészőt futtatni. Ennél jobb ötleteim nincsenek...

Egyébként erőteljes a javulás a memóriaürítés terén a 24-es verzió óta, és mint mondottam folyamatosan dolgoznak továbbra is a RAM optimálisabb kezelésén. E tekintetben én elégedett vagyok a munkájukkal.
-
Steelmanus
addikt
válasz
madrac
üzenetére
Probald ki a Empty Cache Button 2.4-et hogy ne kelljen ujrainditani a bongeszot.
-
madrac
senior tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Próbáltam már vadászni az addonok között, de nem jutottam azzal se semmire.
A lemezcache 0-t csak mint információt írtam, hogy ebben a beállításban használom a böngészőt.
browser.cache.memory.capacity nálam 131000-re van állítva.
browser.cache.offline.enable - ezt nem ismerem, megnézem, köszi.(#33583) mrszitya: 1,3 gigához kis szoftverekből is kellene 100-200 darab, nem hogy honlap adatból. Egy honlap szerkezete ugyanúgy nem lehet nagyobb pár megánál. Ezt valószínűleg multimédiás tartalmakkal lehet csak összehozni amiket nem kezel jól a böngésző, és később se takarít ki.
Attól, hogy van pár giga RAM a gépben, még nem jelenti azt, hogy el kellene nézni az erőforrás pazarlást, csak mert egyre hanyagabbul bánnak ezekkel az erőforrásokkal, mert úgy is van belőle alapon. Nem mindenki csak böngészésre használja a gépet ennyi memóriával, és nem feltétlenül kényelmes kilépni, újraindítani a böngészőt mondjuk egy komolyabb játék futtatása miatt több megnyitott lappal, ne adj isten, ha az ember a játékkal párhuzamos is használná azt. Ha csak a böngésző megzabál 1 giga RAM körül, akkor a komolyabb játékok emellett már nem biztos hogy elférnek 4 giga RAM-ban, és akkor ráadásul lehet a háttértárra swap-olni folyamatosan, amitől az egész op. rendszer és a játék is akadni fog. -
Krystal_s
addikt
-
DS39
nagyúr
válasz
Krystal_s
üzenetére
nem használok nagyítást, meg a 24-es ESR-t sem perpill, de feature-ök terén szerintem ugyanazok vannak benne, mint a simában. (ha teljesen más irányba mennének a fejlesztések az ESR-nél, akkor feltételezem külön számozása lenne)
az említett komment még akkor íródott, amikor a 17-es ESR volt az aktuális, abban még nem volt ezzel gond. -
Krystal_s
addikt
Szia, a 24ESR is átveszi a Windows nagyításait ? Itt, ha jól értelmezem, azt írják, hogy nem érinti a DPI detection "Firefox ESR that does not have this problems"
-
zoltanz
nagyúr
Van hasonló bővítmény arra, hogy egy gombnyomással az XBMC-t megnyitva eliduljon a Youtube videó? (DXVA miatt lenne jó).
[link]
PlayIt on XBMC-t kiegészítőt nem tudtam beállítani. (Most a Chrome-on a TubeToTV-t használom)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Proxmox VE
- Battlefield 6
- Kompakt vízhűtés
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Köszi!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
).