Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Erről a 3-5%-ról van valami adatod? Mert egy 5 millás motornál ugyanennyit kiegészítőkre simán bele lehet alkudni a vételbe, ergo rezsivel mindennel mínuszba jönne ki a kereskedő. Ez azért elég valószínűtlen.
Itt meg egy 7.5 milliós rétegmotorról beszélünk.
"Szoval az is lehet hogy egy ilyen mondat utan kirohog, ha mar eleg frusztralt a szervizvezeto"
Röhögjön nyugodtan, én meg viszem a pénzem máshová, Google Mapsen pedig megírom tárgyilagosan az 1 csillagos review-t.Nem tudom a KTM-nél hogy van, de a Triumphnál minden szervizlátogatás után, illetve a motorvásárlás után 1, 6, és 12 hónappal is jött egy központi email (tehát nem a kereskedőtől, nem az importőrtől, hanem Angliából) amiben részletesen a motorra és az üzletre is kitérve mérték, hogy mivel mennyire vagyok elégedett, mik a visszajelzéseim, stb.
Ettől függetlenül a kereskedő is felhívott pár héttel a motor átvétele utáni hetekben, illetve kb 1 hónappal később is, csak 1-2 perc erejéig, hogy megkérdezze milyen a motor, van-e panaszom, ilyesmi. Pedig 2019-ben még csak az az 1 Triumph kereskedés volt az országban, nem volt alternatíva máshol vásárolni.

Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest