Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
-
Mobilarena
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Érdekes ez a téma, hogy melyik ruha lesz büdös v. nem, mert a ruha csak egy részét adja ennek. Van aki büdös és még csak nem is motorozik.

Én sok folyadékot iszom, nagyon sokat, aminek nagy részét ki is izzadom, de ez az izzadtság nem büdös, vagy nem annyira, hogy mondjuk ha nem kifejezetten a levett pólót nyomod az orrodhoz, akkor érezni lehetne. Én magamon érzem akkor póló csere akár nap közben is, mindig van nálam egy váltó póló, de inkább azért, hogy ne vizes pólóba legyek utána. Hálós kabátom van, felállok a motoron a menetszél plusz nedves póló még fázni is lehet, hamar megszárad a póló. Addig tart amíg nem áll az ember a napon pár percet/mp-t.
Ha nem motorozom, egy pólót akár 2 v. 3 nap is tudnék hordani. Szóval nem vagyunk egyformák. Hazamegyek leveszem a pólóm, ha nem vizes/izzadt akkor a nejem ránézésre (szaglásra) nem biztos, hogy meg tudja mondani, hogy volt rajtam v. nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest