Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocee
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
Egyébként,azzal kellett volna kezdeni,hogy megkérdezzük mire kell a motor,mert ha városban közlekedni,melóba járni akkor legyen patika rendszámos...de ha falura kell ütni verni,minek vegyen csillivillit...ha nincs pénz és lusta bütykölni ne motorozzon,ha ki lehet zárni a szopófaktort az legyen az első,ez igaz de azt is be kell látni hogy a mai fiatalok sokan nem tehetik meg,hogy fél egy évig motorra gyűjtsön,főleg ha tanul.nekem teljesen mindegy mit vesz vagy most kinek van igaza,de ezt a görcsös elzárkózást nem értem.ha ennyi pénz van,mert ezt írta,jelenleg ebből kell meríteni,elégettem két simsont,rengeteget szoptam velük,de egy percig nem utáltam,mérges voltam,hogy ha haza kellett tolni megint!!! és??? Be kellett látni,hogy ez van...ha vigyáztam rá akkor jó volt,ha nem akkor tolhattam,dugózhattam,minden.ennyi,erre volt pénz.Te is vettél egy rohadt jellegtelen motort ami szerintem semmire nem jó,jöhetnék hogy miért nem gyűjtöttél egy komolyabb új jobbra? De nem jövök,mert Neked ez kellett/tetszett/erre volt keret.szóval sokszor lehetne földhözragadtabban látni szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- TETKÓS/KOZMETIKUS lámpa eladó
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest