- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
ALI_G
veterán
válasz
Integra #27594 üzenetére
köszönöm
akkor tényleg léteznek ilyen univerzális dobozok.
Majd mondok árat, hogy mennyiért csinálják meg.Más: nektek egy kesztyű meddig bírja és ki mire esküszik? Az enyém most 3 éves és kilyukadt 2 helyen is, de csak ilyen kisebb és látszik, hogy két réteg bőrből készült, mert alatta még van bőr
hál'istennek. Szóval vennem kell lassan újat, de milyet? 10-20k közöttiek mennyit bírnak? Enyém büse és valami hihetetlen de 4k-ért vettem, igaz louisos ismerősön keresztül, de azóta se látok ilyen jó kesztyűt még dupla ennyiért sem.
-
-
válasz
Integra #27518 üzenetére
Olvasd tovább, ne zárd be az elején
"a belpiacos Civic Type-R szintén Angliában készül, ahol a többi. Innen hajóval megy Japánba, ahol további hegesztésekkel megerősítik a karosszériát. Különleges, bő 20 lóerővel erősebb motort, mechanikus sperrdiffit és még keményebb futóművet kap, ráadásul rendes független felfüggesztéssel hátul, ami a szedánhoz jár. Aztán megtartják maguknak."
Egy olyan azé' jó lenne
Áááá, én csak álmodozom ilyenről... Bár mondjuk arra a Legnumra rácuppannék 600ezerért... fakk -
válasz
Integra #27510 üzenetére
Ez állat!!!
Vetélytársa akadt (külsőre) a nálam eddig top favorit Legnum-nak! (mondjuk a segge annyira nem jön be mint a Legnumé, de ez brutál jó lett)mod: nesze 600ezerért Legnum VR4
*szitok-átok
Más:
Kis cbr-be tényleg nem 1 liter olaj kell, hanem 9 deci. (csak az én mániám volt 3500anként cserélni, könyvben 4500 van.)
Azért meg hasonlítsuk már össze az árát egy jófajta 2T olajnak, meg egy jófajta 4Tnek. Előbbi 5-7ezer, utóbbi 2-3ezer.
Jó, nem egy erőgép az a 125ös 4T, 120 a vége, 100 az utazója, de ha normálisan használja az ember, akkor nagyon sokáig nem kell hozzányúlni, és ez nem csak az én példám.
Cefetül megy egy 125ös 2T, 400assal tartotta lépést 140-150ig. Aztán hazament, szerelés. Én meg hazamentem, és Gp-t néztem.
Kb ennyi a különbség.
(meg annyi, hogy a 2T legalább 12-13 éves, a legrégebbi cbr meg talán 5.) -
-
válasz
Integra #27361 üzenetére
Még erre annyit, hogy ha ez a fajta világ elmegy mellettem én bizony nem bánom.
Legalább olcsó lesz az amit meg szeretnék venni, mert mindenkinek az új kell, mert az a csilivili, és van a reklámban isNem bánnám, ha kinéznék a szutyok S14-et alólam. Régi szar...
Amúgy telibe lőttél, (a pofátlan nagyságú) profit ellenes vagyok. Süllyedt.
-
válasz
Integra #27361 üzenetére
Nem, nem tenném meg boldogan. Másfél év múlva jön az új, a szebb, a csicsásabb, ez meg szar lesz. Akkor az lesz a menő, azt kell venni, mert lesz benne +1 hűtőborda, meg nem 230 kiló lesz, hanem 229.4, és ez mekkoooraaa fejlődés. Akkor ugyan ezen fogunk vitatkozni. (erkölcsi avulás)
Bocs, hogy nekem ez nem tetszik, elnézést érte.
Amúgy nem azt mondtam, hogy hulladék. Vannak benne jó dolgok. Fék az karaj, főleg ha az új abs-es. Az kellene, nem kicsit. Valszeg teló is többet tud mint az enyém, az is kellene. Aztán itt a zsinór vége. A többi az marketingfogás. Egyedül talán a kardán olyan, hogy a fene tudja... de egyetlen sport-nak mondott motoron sem láttam még kardánt, sportmotorra a "nagy kardános" BMW is láncot tesz.
Azt mondtam, (és továbbra is fenntartom) hogy ez a "fejlődés" ez nem fejlődés, ez toporgás. A marketing adja el a terméket, és nem a termék saját magát... Abba ne menjünk bele, hogy ez a fene nagy globalizáció, meg fene nagy fogyasztó társadalom kinyírja a Te gyerekeid alól is a Földet, hosszú távban nem gonolkodunk. Hülyeség az.
Elég csak arra gondolni, hogy mennyi szürke import 400as volt '90 körül. Nem reklámozták, mert belpiac. Ott a híre, és a minősége adta el a terméket, nem a reklám, és a hangzatos szlogenek. Kapizsgálod amit mondani szeretnék?(#27360) persuader
Nem motorral akarok nőt fogni, alkalminak meg sose voltam híve. Egy nő ne a pénzemért szeressen, meg ne azért mert "virítok".(#27362) zsoltee10
Nem az a lényeg, hogy örök életű. Hanem, hogy 100ezer múlva is ott fog nyitni-zárni a szelep, meg fog gyújtani a motor, mint amit a gyárban kitaláltak... és inkább vinnyogjon, mint csörögjön.Písz
-
válasz
Integra #27355 üzenetére
Aztán hova lépjek a saját kis zárt, napellenzős világomból tesó?
Bele a csillivilli, szép új világba?Komolyan érdekel a válaszod, hogy hova lépjek
Jó tudom, bele a szakadékba, de most ezeket a lehetőségeket figyelmen kívül hagyva.
(amúgy említettem, hogy van benne jó, csak több jót ba.ztak el, mint jót tettek bele, és ez szvsz nem (előre)fejlődés) -
-
.mf
veterán
válasz
Integra #27265 üzenetére
Az ottani kanjik közül csak néhányat tudok kiolvasni (szerencsére nagyrészt katakanában van), de már az is több, mint a semmi
Viszont a japán handmade árat biztos ki akarod fizetni? Olyan nagyon különlegeset nem hallottam abban a jútyúb videóban, ami azt a szép árat megérje. Bár tudom ez szubjektív, én pl. nem cserélgetnék dobokat össze-vissza a motoron, ahogy a többség teszi.
-
Daniel Alves
őstag
válasz
Integra #27223 üzenetére
Ezt ismeri valaki? gondolkozok hogy a tükröket, az indexeket és a deknit megcsináltatom!
(#27222) Kasza08
-
cochy
tag
válasz
Integra #27178 üzenetére
Predával mentünk asszem május körül motorozni, akkor jött egy csóka egy ilyen géppel. Ha jól tudom az övé nem ABS-es, de még a festés is ugyanaz. Jól tolta neki ettől függetlenül. A lényeg, hogy megálltunk megnézni egymás gépeit, asszem azt mondtam erre a gépre, hogy "Te jó ég, mekkora blokk van ebben? "
köv héten elugrok a láncspray-ért, remélem megkaptad a lovettát. majd pontositunk.
@Daniel Alves: Még nem gratuláltam a gépedhez, de most megteszem. Nagyon szép gép és gratu hozzá. Széles utat! Majd ha nem felejted el, lécci jelezz vissza, hogy hosszu távon (200-300km) mennyire fárasztó a gépen ülni. Rezonanciára ill. alkar fáradásra gondolok. Köszi
-
törölt tag
válasz
Integra #27163 üzenetére
fegyelem es tisztelet. ez kell sztem a nagyvasakhoz.
fegyelem h mindig tudd mit csinalsz, tisztelet meg h tiszteld a vasat ami alattad dolgozik, sose erezd ugy h nem tud neked ujat mutatni.
ennyi. csak nehez ezt fejben rendesen elintezni.
mindegy, mar soxor leirtuk, mint itt annyi mindent -
Daniel Alves
őstag
válasz
Integra #27166 üzenetére
Valahogy megkellene oldani ezt a felutazást.
Csak ez a cég is az idegeimre megy!
Más: Itt van pl munkatársam 20 évesen 2 éve jogsi 2. motort használja el.
600srad és most egy 750 K4-est vágott szét kint Szlovákiában! Múlthét péntek óta van ott kint kórházba!Biztosítás nuku
Na én EZT nem akarom. Semmi tapasztalat és húzza a gázt! Kell ez nekem!?
-
ALI_G
veterán
válasz
Integra #27158 üzenetére
Mondom nem fér be sehogy a ruhám alá, mert olyan szűk mint a motoGP-s gyerekeken. Kabátom egyben van a nadrággal és ha ezt a mostanit lecserélem akkor 100k+ felett akarok most már venni (összesen biztos lesz már 150 guriga). Ez itten a gond
De amint lesz rá lehetőség, erre költöm a pénzem.
-
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Integra #27042 üzenetére
Azt tudom hogy én egy motort sem becsülnék le amíg ki nem próbáltam.
De tényleg sok olyan emberke akad aki nem is ismeri azt a motortípust amiről éppen véleményt mond.(Sportmotor.hu)talán ismerős oldal ilyen szempontból,fikázás ezerrel.
Csak a barátja-barátjától hallotta meg hasonló szövegek,itt nem a Fazerre gondolok hanem úgy általánosságban.
Injektorossal nem mentem még vagyis FZ1el,de a karbis előd nagyon bejön.
Amúgy nem mindig jó az újítás sem panaszkodtak sokan a 2006os szériás modellekre a befecskendezés végett.
Ezt állítólag 2008ban orvosolták csak magasabb fordulaton dolgozik az új jövevény. -
ALI_G
veterán
válasz
Integra #27051 üzenetére
nem tudom te megkaptad-e meg envy, de titeket érinthet:
Motorozz utassal is jól!
Tandem képzést indít a Safety-HungaryA nyár beköszöntével eljött a hosszú motoros túrák ideje is. Sok motoros utassal együtt vág neki a kalandnak, hiszen az élményeket nem csak megélni, megosztani is jó. A biztonságos utassal való motorozást segítő, kiegészítő tanfolyammal bővült a Honda Motorkerékpár Vezetéstechnikai Oktatás programja. A kétnapos kurzusokon elméleti és gyakorlati feladatokat oldanak meg a hallgatók, a motorvezető és utasa közösen, egymással összedolgozva sajátíthatják el a biztonságos közúti közlekedéshez elengedhetetlen alapokat. A Tandem-képzésen való részvétel feltétele, hogy a motorvezető korábban sikeresen elvégezze a Safety-Hungary 2-es szintű tanfolyamát (váltós motorkerékpáron), valamint hogy az utas betöltse 14. életévét. A tanfolyamok kétnaposak, reggel 9-től délután 3–4 óráig tartanak. Az utas és a pilóta részvételi díja együtt 50 000 Ft. Jelentkezni a www.safety-hungary.hu oldalon lehet a Tandem jelzésű tanfolyami időpont kiválasztásával.
Szerintem azért a 2. szint után már lennie kell valami fogalmadnak
egyébként ez a honda hírlevél valami iszonyat kaotikus.Daniel Alves: pontosan nem tudom mi a tököm történhetett a galériánkkal, mert egy csomó kép volt fent...Pár hónapja volt az extra.hu-n egy server elhalálozás, másik oldalamról is eltűnt egy csomó tartalom, de nagyrészét visszamentették. Ennek lehet nem volt olyan friss mentése, vagy nem tudom. Lehet feltölteni minden topiclakónak. Sőt, van olyan tartalom ami nincs is linkelve, ha gondolod szerkesztheted.
-
Aktív témák
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest