- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
titko
tag
Valahol itt van az igazság amit írtál. Sok-sok éve nem motoroztam, úgyhogy mondhatni 0 tapasztalatom van. Az életkoromból és a sok autóban töltött év alapján mondhatom megfontolt vagyok. Így inkább valami "kezdő" moci felé hajlok mintsem egyből egy 100 LE-s bitang jószággal keljen viaskodnom, és a tapasztalatlanságom kárát meginnom.
-
zsoltee10
addikt
nézegettem a doboz szetteket, de egyrészt nem nagyon van raktáron, másrészt még -30% esetén is k drága.
zx10 hiba Szerintem ez meg kamu. Amennyiben tényleg ez volt a hiba, akkor egyrészt rá kellett volna jönniük az első tesztek során, másrészt ehhez nem kellett volna vissza vásárolniuk az összes gépet, hanem behívták volna a szervizekbe, és kicserélték volna az alkatrészeket.
-
Integra
titán
most kaptam mailben a ts integral-tól én is, megelőztél
Tisztelt {{partperson_name}} Úr / Úrhölgy!
Az eddigi ügyfél megkeresési gyakorlatot kiegészítve igyekszünk még nagyobb hangsúlyt fektetni a már meglévő ügyfeleinkkel történő szoros kapcsolattartásra, illetve ehhez kapcsolódóan az ügyfeleink részére nyújtott szolgáltatási szint emelésére.
A SHOX áruház elindít egy napi akciósorozatot december 27.-én, ami 2011. január 14.ig tart, minden nyitvaratási napon. Az akciós lista minig az azt megelőző munkanapon 6-órakor a www.shox.hu oldalon jelenik meg. Rendelését nálunk adhatja le, amit mi továbbítunk a SHOX áruház felé.
Néhány példa, arra hogy miket lehet kifogni.
DANE Ringsted Gore-Tex dzseki 97.900.- helyett 24.900.-Ft
Forma Arrow SX sportcsizma 32.900 helyett 19.900.-Ft
Megtisztelő figyelmét köszönjük és várjuk szeretettel Honda márkakereskedésünkben és szervizünkben.Tisztelettel,
{{dlr_headmaster}}
Ügyvezető -
Integra
titán
van.
beállsz yoda vagy persu mögé és húzod a gázt...azon tapasztalatom alapján amiket németeknél szerezek, a legjobb ha először kinyomtatod a pályát és átbeszéled versenyzővel, oktatóval a nyomvonalat, az iveket, fékpontokat. tanuld meg a pályát, amennyire csak lehet.
nagyon sokat segit ebben pár kanyar tréning, a helyes kanyarodás, fékezés, tekintet etc etc.. nekem ez nagyban segitett a pályás tréningben. nem voltam 100%-ig hülye, csak 90%-ig..
aztán kimész és húzod a gázd, mész az oktató mögött. elfogsz rontani mindent amit csak el lehet, azt is amit nem szoktál, rájössz, hogy fogalmad sincsen, hogy kell fékezni meg hasonlók...
de az első stressz egyszerűen ilyen. menni kell és szokni. ahogy szokni azt is, hogy a régiek, akik már megszokták a stresszt netán meccselgetnek is, azok úgy hagynak ott hogy csak pislogsz. ne foglalkozz velük, menj a saját tempódban. a mögötted jövőnek az a dolga, hogy ne veszélyeztessen és megálljon mögötted. aztán vagy megáll, vagy nem áll meg, lásd én esetem, akkor az geci fájdalmas és drága buli lesz.. de ez benne van a pakliban.
szóval lesz akkora stressz, hogy győzd idegrendszerrel, nagyon sokat kifog venni nagyon kevés motorozás is, de csak igy lehet ezt megtanulni. -
Integra
titán
szerintem (SZERINTEM
!!!) pont, hogy úgy gáz emiatt a tematika, ahogy van..
jól összerántottak mindent, aztán a végeredmény egy se füle se farka történet, de legalább jó marketing szagú, meg eladhatóbb lesz...
szóval most biztonság technikai tréningre mész vagy pálya oktatásra, dönts el.
pályaoktatás? aztán mi a pálya oktatás? mert ez semmi, szerintem vicc kategória.
keretes motor? és az mire jó a marketingen kivül? ad egy teljesen fals biztonság érzetet, másra nem jó, de erre nagyon.
menj el külön vezetés technikai tréningre, ami valóban az végig, a 2 napon át, és utána meg menj el külön csak pálya tréningre. igy van értelme, de összeömlesztve szerintem sokra nem jó, mert semelyik felét nem kapod meg rendesen, hiányosságokkal fogsz küzdeni mindkét résznél.
ha pedig voltál a dodor félén, akkor minek mész el szinte ugyanarra még egyszer? akkor menj tisztán pálya tréningre. egy pályatréning meg alapvetően más, személyi instruktorral ér igazán valamit, akkor valóban fejlődsz és van értelme. -
Integra
titán
néztem anno én is ezt a cikket, vagy 5x próbáltam, valami nagyon halovány volt, lehet, hogy ezt nem laptopon kell nézni, hanem moziban és akkor valóban látod rendesen.
amúgy valóban etikátlan, de abban is biztos vagyok, hogy a tüchtig germánok biztos megoldották, hogy támadhatatlan legyen a reklámjuk jogilag. de engem nem zavar, ettől nem fogok rohanni bmw-t venni, nincsen cash rá -
.mf
veterán
Oh, the return of subliminal advertising, yay... A trükk régi (és tiltott), csak a köntös, a tálalás más.
Fight Club, valaki?A Bambi film-bevágós jelenet
de nem csak az, az elején sokszor alkalmazta ezt a trükköt, hogy elültesse a tudatunkban Tyler karakterét, mielőtt még egyáltalán láttuk is volna.
TayRol, grat!
-
Djuree
félisten
jó ez, csak az olajról nem szól semmit. vajon eltevés előtt vagy után jó cserélni? erről mindenki mást mond...szvsz én tárolás előtt cserélném, mondjuk most nem cseréltem még le, kb. 3000km-t mehettem vele, meg olcsón nem tudtam olajat szerezni, szerencsére kiderült egyik főnökömnek romániában van mol kenőolaj forgalmazó cége--> olcsó olaj megoldva
TayRol: én is így csinálom, így nagyjából tehermentes, az első kereket forgatom meg néha csak...
-
-
Látjátok a képeket, az olaj szűrő mögött olajos az a kék feliratos kütyü, lövésem nincs mi az
a motort nem szedném szét mert nem értek hozzá utoljára 15 évesen a nagy rometemet szereltem szét és össze de ez azért egy kicsit összetettebb cucc , hogy csak úgy bele nyúljak .. nevezhettek beszarinak is de én inkább szakemberre bíznám a dolgot ...Alg-g:
Nem tudom megnézni mert ahhoz teljesen szét kéne szedni, kurva idom miatt nem férek hozzá... szerszámom sincs minden szerszám "mámmáéknál" van...
-
hát nagyon nem tudom megnézni mint írtam az idom miatt nem férek hozzá, valahonnan az olajszűrő környékéről jön az olaj...szerintem viszem szervizbe ahogy bejön a jó idő aztán max mondanak rá valamit gondolom (és remélem is) nagyon nagy baj nem lehet vele, valami tömítés lehet szar vagy nemtom...
-
zsoltee10
addikt
szerintem ezt így egyáltalán nem lehet megállapítani. Melyik konkrét kategória, és konkrét ruha? Én megnézném mindegyiket, és amennyire egy laikus meg tudja állapítani, a legmasszívabbat venném. Legvastagabb varrás, legjobb minőségű bőr (mennyire rugalmas, mennyire törik, ha meghajtod, ilyesmi), mittudomén, sosem vettem még bőrruhát, és nem is tervezek.
-
-
Djuree
félisten
az egyetlen értelmes motorversenyzőnk és a mol sem támogatja már, sőt a tv sem közvetítette már a versenyeket (egyedül a digi, de az a lakosság 0,1%-ánál elérhető), nem adott pénzt érte egyik csatorna sem, bezzeg a valóvilág féle szutykokra van pénz.....szégyen, az országra nézve
most meg csapata sincs már...
-
Djuree
félisten
baromság! akkor már miért nem csinálnak kemény tetőt a motorra és akkor mehetne bele légzsák szarásig? vagy akkor ne is üljünk motorra és akkor nem halunk meg motorozás közben nem? na mekkora ötlet mi? komolyan mondom megáll az eszem ezektől a hülyeségektől. még jobban húzzuk le a motorosokat, miért ne....
vagy akkor már mehetnénk eleve felfújt ruhában, álá mislen emberke -
Djuree
félisten
nekem mds van már vagy 6 éve. nagyon jó minőség, még meg sem kopott szinte a bélés, nem vesztette el a formáját a bélése, kényelmes, jól szellőzik, pedig az enyém az olcsó kategória, 20k volt. kicsit a fülem nyomja hosszú távon, de ez egyéni probléma. nem is nagyon párásodik...
akartam új drágább sisakot venni, de néztem a 40k-s kategóriát, lazer, shark stb márkából, hát nem érik el az mds minőségét és kényelmét. nem is cseréltem le, jó ez nekem... -
zsoltee10
addikt
hátsó dobozom volt, oldaldobozt nem rég vettem, ahhoz meg kell csináltatnom a tartó konzolokat. Ezen kívül előre vettem egy Dunlop SportSmart gumit, hátulra meg Roadsmartot még nyáron. Rendeltem Oxford markolatfűtést, kézvédőt, és meglesz a Schuberth C3 bukó is. Citromsárga színben 130k-ért! 170k a listaára....
-
alvaro
senior tag
Én elég keveset használom a refit, túlságosan nagy a szociális érzékenységem
Pedig a CS-en azzal igen jól látok, mindenféle xenon és egyéb trükk nélkül.
Mondjuk ha utasom van és leül a hátulja, a tompított is messzebbre megyAz már az én lustaságom, hogy nem állok neki olyankor átállítani, de nem baszirgálhatom minden héten oda-vissza, van nagyon jó kis gyorsállító, de nem tudom megjelölni a különböző állásokat, amúgy meg rém macerás. Szóval sorry azoknak, akik szembe jönnek velem
Nem szoktak rámpillogni, talán nem éri el a fényes tekintetüket a sugár
Más a helyzet a GV250-nel. Ki is kéne vinni beállítani, amikor sötét van... szürreális horror vele sötétben menni, egyszer kipróbáltam hosszabb távon, a 4-esen, ahol egy csomóan jönnek szembe. Élmény volt, komolyan. -
Djuree
félisten
"Számos autóst visszatart a kétkerekű közlekedéstől és agglomerációs ingázástól, hogy az 50 köbcentiméteres, előírásszerű segédmotoros kerékpárokkal nem lehet felvenni a városi közlekedés tempóját."
nem a picsát! munkatársam aprilia robija 50-es, 80-at vígan megy utazóba
városba nem elég?
sok marha...
-
Integra
titán
abszurdisztán, ez van, nincsen új a nap alatt.
majd ha ezek a derék legények maguk fogják benyújtani az indítványt, elfogadják.
azt mondanám, hogy valamilyen gyakorlati vizsga nem ártana, legalább valami rutin szintű, de akkor eszembe jut a nagymotor rutin vizsga, meg az egész és inkább hagyom a francba. továbbá rengetegen robogóztak már autó előtt, úgyhogy 1-2 év b kat jogsi már tényleg elég kéne legyen hozzá.Daywalker: a rendszámmal teljesen egyet értek, már rég megkellett volna tenni, érthetetlen, hogy még mindig nem csinálták meg.
-
Daywalker
addikt
Csak tíz éves B-vel és gyakorlati oktatás után. Semmi szükség még több szerencsétlenre, akik még a kuplung- és váltókezeléssel sincsenek tisztában. Ja és rendszámot minden robogóra!!!
Amúgy pedig rohadt index-totalcar-totalbike kattintásgenerátor hatásvadász címválasztás. -
tegnap a 15 kerbe is meghalt egy motoros ,de nem írták le hogyan... vagy hogy motoros alatt mit értenek ( milyen gépel)
Rossz azért ilyenekről hallani
Más : most hogy bejött a cidri kezdek lefagyni a motorról
kell lassan valami téli alsó ruházat, meg valami normális arc maszk mert ami most van az jól néz ki csak épp lóf@szt nem ér
-
.mf
veterán
Jelen időjárás mellett sajnos nem túl esélyes -- ezután állandósulni tűnik (legalábbis ezt jósolják) az éjszakai elég hideg, néhol fagyközeli, s nappal is már csak egyre kevésbé melegszik fel.
Hétfőn viszem nagyszervizre, addig kicsit kímélném, mivel pl. hátsú fékdugattyú is egyik beragadt, másikon már alig van szinter, meg olaj is már cserés, kuplungot is meg kéne javíttatni, stb. De vasárnap úgy tűnik napos idő lesz (bár akkor se lesz meleg), egy kis lazább gurulásban benne vagyok.
Hétköznap sajnos kiesik, egy hónapra előre be kell jelentenem szabadságigényem -
yodamastah
őstag
Hmm evek ota hasznalok direkt szrot utcan is. Most igy utolag nem raknam bele en sem, de legalabb nem kell vasarolgatnom papir szuroket. Cserebe 1-2 havonta dolgozhatok vele
2 eve kivancsisagbol elkuldtem az olajamat labor vizsgalatra, es azt valaszoltak hogy legszuro kicsit sok mocskot engedett be, takaritsam gyakrabban. AKkor kb 3-4 ezrenkent takaritottam... MOnjuk teny hogy en sokat tolom varosban is, ami sokkal mocskosabb mint kint...
-
Daywalker
addikt
Még írtam az előzőhöz.
Igen, rendszerrel, csak aztán azt összehangolni komoly munka. De neked szerencséd van, nyilván egy ram air beömlős motor több szutykot szív, én ezért sem tenném fel. De tény, hogy dögös hangja lesz ezektől, például .mf 600-asában k&n van és sportdob és kemény hangja van az enyémhez képest, ami ugye 900 (ugyanúgy ZX R mindkettő). -
Daywalker
addikt
Vágom, hogy nincs köze, pontosabb lett volna a sportbetét szűrőt írni. Meglátásom szerint h autóban mennyire koszolódik be, az nagyban függ attól, hogy milyen az airbox kialakítása és hogy pontosan honnan szívja a levegőt -- nem egyben csináltam már.
Én mindenkinek elhiszek mindent, de "6000 után úgy néz ki, mintha akkor fújtad volna be" ezt lehet úgy is érteni, hogy szart sem szűrt ki
Valamelyik lapban régen volt szűrőteszt -- ráhúzták valami porszívó szerű cuccra, közé raktak egy sűrű fehér szövetet és megnézték, hogy melyik szív át több koszt -- és az eredmény..hát mondani sem kell, hogy az olajos sport szűrők messze rosszabbak, mint pl. a papír vagy a sűrű olajos szivacs.
Versenyre való dolgok ezek, nem utcára. Szerintem akinek van pl. 150 lova, nem hiszem, hogy nem elég utcára, a pedig 160 nem hinném, hogy megér ennyi pénzt és szívást, de ez is csak magánvélemény
Hidd el, a sportszűrő több szemetet átszív,még akkor is, ha nem látod -- pont azért nem látod.Ja és akkor még nem beszéltünk olyanokról, hogy a fogyasztáscsökkenés picit kamu, mert ha tolod neki, akkor több benzin is kell hozzá, különben szegényedik a keverék, ami magasabb hőfokon ég el, ergó a hengerfejet stresszeled feleslegesen. Plusz ott van még az elhúzódó égés problémája is, tehát egy csomó minden, ami miatt az ilyen sportbiszbaszok inkább csak a kis szerszám megnövelésére alkalmasak (persze nem rád értettem most, hanem általánosságban - no offense).
-
.mf
veterán
"20 alatt megfagyok, 20-23 között csak simán fázok hosszú távon."
Akkor tényleg elég fázós vagy, hallod-e, vagy hálóból van a ruhád
Esetleg egy vékony hosszú ujjú póló alá, vagy thermo aláöltöző?
Nekem pont a 20-25 kellemes. Vasárnap pl. pont jó idő volt. Ma is az lett volna...Djuree: "markolatfűtés?
amúgy én egy sima téli kesztyűben sem fáztam tavaly, pedig 5 fok volt
"
motoron mentél, mennyivel?
Inti: "ma pofátlanul jó idő van gurulni
"
ááá ne is mondd, reggel nagyon gondolkoztam, hogy motorral menjek-e, aztán végül úgy döntöttem, hogy kihagyom a reggeli csúcsforgalmat, meg rossz időt jósoltak mára, aztán ha mégis jó időlesz, úgyis csak mhelyről ablak mögül nézhetném, hogy milyen jó idő van, aztán meg tanfolyam, tehát úgyis csak estére végzek; erre ilyen bitang jó idő van
Hétvégére meg megint kegyetlen ergya lesz
Mindegy, holnap mindenképp motorral megyek.
Holnapután még eldöntöm, este céges buli, tehát ott úgy néz ki, nem úszom meg az ivást, akkor mégsem mehetek motorral.szerk:
zsoltee, hát ez elég szívás
jobbulást! -
DigitXT
félisten
Én 25 fölött már az ingben motorozás felé kacsintgatok.
(Addig lehet elviselni a kabátot, full nyitott szellőzőkkel...)18-20 körül nagyon kellemes, de 15 alatt már behúzom a
szellőzőket. Jó mondjuk én főleg a városban közlekedem,
így nem szoktam hosszú távon nagy tempót menni, még
ha meg is tépem a szarvát egy (70-es) szakaszon 100-ig,
az akkor sem hosszú táv, ilyen tapasztalatom tehát nincs.Thermo-bélés 10 fok alatt kell nekem is, ha jól emlékszem.
Egész más persze mindössze 20-30 percre felülni és csak
50 km/h körül közlekedni, mint kimenni pl. az országútra, s
hosszútávon nagy tempó.De fenntartom, hogy ma sincs
hideg, sőt, kifejezetten meleg van ahhoz képest, hogy már
volt 10 fok körüli hőmérséklet is az idei ősszel.Ráadásul
ma nem is esik, szóval szerintem ez még bőven ideális idő. -
zsoltee10
addikt
-
-
yodamastah
őstag
Nem biztos hogy puhitani kell. Egyszeruen az van hogy a futomu nem tudja abban a ritmusban eldolgozni a huplikat mint ahogyan azok jonnek. Ennek lehet par oka. Ha nem lehet allitani semmit a motoron akkor ne is allits. A rugo elofeszitessel nagy varazslatot nem lehet csinalni. Esetleg ha keves a negativ rugoutad akkor ha elveszel az elofeszitesbol az segithet. De csak akkor ha ez a hiba oka. GOndolom az utcai motoron van boven negativ rugout
Masnak nen pattog ott? Nem voltam meg azon a palyan sosem.
-
yodamastah
őstag
Ez altalaban futomu hiba. Ilyesmik lehetnek: eleje utogeti a hatuljat es/vagy nincs eleg negativ rugoutad hatul es/vagy tul sok hatul a nyomo csillapitas ami miatt elpattog a huplikon, esetleg egyszeruen nincs szinkronban az eleje a hatuljaval ami instabilitasi gondokat okoz (ode oda lokdosi az eleje a hatuljat es vissaz).... stb..
FEkezni fekezhetsz hatsoval, de eleve a motorfek egy igen jeneltos fekezo erot jelent.
SZoval nem feltetlenul kell. En pl nem hasznalom, de ez semmit nem jelent... -
.mf
veterán
Na most én a szinte semmi valós motorozási tapasztalatommal majd jól megaszondom
Szóval ahogy Inti is mondja, előre terhelődik, hátul kikönnyül, hátsó kerék blokkol és inkább felugrik, mivel az könnyebb neki, mint tapadni.
Erre mondok három dolgot, amit vagy olvastam, vagy ha nem is valós, de rengeteg virtuális motorszimulátorral tapasztaltam, illetve egy olyan, amit többektől hallottam, aktív versenyzőktől is.
A tévedés jogát fenntartom, majd javítsatok ki vagy pontosítsatok.1.) vagy szokj hozzá, vagy kevésbé keményen fékezd a hátsót. Valamint dőlj hátrébb, terheld a saját súlypontoddal is inkább a hátsót, hogy lent maradjon.
2.) futóművet hátul állítani kell kicsit, hogy ne pattogjon olyan könnyen el
3.) na ez az, amit nemrég hallottam először, de utána viszont több aktívan pályázó embertől is: mielőtt fékezni kezdenél, minimálisan előbb (tizedmásodperc) nyomj hátsó féket (nem erősen, ne blokkoljon) és dőlj hátra -- hátulja összeül, marad terhelés a hátsón, kilapul és nagyobb felületen fékez -- majd ezután progresszíven, egyre növekvő erővel az elsőt. Ha a hátsó ezután elkezdene blokkolni, csökkentsd a hátsó fékerőt. -
Integra
titán
amikor keményen beleállsz az elejébe, a hátulja kikönnyül, és ha ekkor túl erősen használod a hátsó féket, simán blokkol, pattogni kezd. nagyon nagy sebességről történő fékezésnél alapvetően az első fékbe kell beleállnod, azt, hogy kikönnyül a segge, egyszerűen szokni kell, illetve a futóművet a súlyodhoz jól bekell lőni.
nekem 230 környékéről miután betekertük pályára a futóművet, nagyon szépen beleállt, de így is kikönnyült, nem tudom eldönteni, hogy ez ennyit tud, vagy tényleg én vagyok a béna, gyanítom utóbbi..
vagyis kanyarba már úgy kell bemenned, hogy nem féken vagy, hanem stabil tapadásod van. és ha kell, még hátsó fékkel mindig korrigálhatsz szükség esetén.
de a pattogás ezért kell legyen. majd yoda kijavít úgyis.
a hátsóféket alapvetően kanyarkorrigáláshoz használok, ott viszont gyönyörűen használható. sokaktól hallom, hogy kikötik a hátsóféket, meg az minek, meg ki az a fasz aki hátsó féket használ blablabla... hááááát.. én azért nagyon szívesen felszerelnék az összes motogp meg wsbk gépre egy kamerát ami csak a jobb lábfejet mutatja, hogy mennyiszer használják a hátsó féket..nem véletlenül van hátsó fék is. szerintem.
-
runner 125
nagyúr
Elég kemény.. bár az is, h 50 felett ilyen "sportot" űz a fazon.
Tegnapi esős időben buliba menet a kocsiból kiszúrtunk egy motort az árokban, egyszerre visszakanyarodtunk, egy német rendszámú BMW R1150GS volt, felmálházva, beborulva elég keményen. A hőtől még pattogott, szóval elég frissnek tűnt az eset, mellesleg se mentő, se rendőr, gyorsan körbefutottuk a területet, a motorost keresve, nem láttuk sehol. Aztán 200 méterre az esettől van egy benzinkút, gondoltuk begurulunk oda, hátha tudnak valamit. Ahogy odaértünk megpillantottuk a figurát is, egyben volt, épp telefonált, így húztunk tovább.
Nagyot néztem akkor is, az emberke közeledett már a 70. évéhez az tuti.
Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- OLED TV topic
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest