- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Topiccsendőr
addikt
Nem szeretnék rá semmit szólni, mert nincs róla semmi tapasztalatom.
Amikor nyomogattam az ujjammal, akkor egész puhának tűnt a keverékje. Ez túl sokat nem jelent, de jobban tapad, mint egy 2-3 éves használt túragumi az hótbiztos.A talpas után meg majd úgy érzed, mintha kicserélték volna a motorodat.
-
-
Dehogy
Ha mindent beleszámolok, akkor 1 misibe simán benne van. Ha belegondolok, hogy az már (szűken ugyan), de egy fél RVF, akkor azért sírva fakadok
Végülis 350e lett a vége. 680ért vettem 4 éve, tettem bele 40ezret... Jó üzlet volt. A vevőnek biztosRemélem jó kezekbe került, kár lenne érte ha szétbarmolnák...
-
Gaboman
nagyúr
Normális kesztyűt meg bakancsot még kell vennem,meg térd,könyök védőt,és protektort is.
Ezeket mindet eladtam amikor lemondtam a terepezésről,már bánom.
Túrázáskor is kellene tudom,de ezek hiánya végett is megyek óvatossabban.
Pályára azért úgy gondolom kellenek ezek a dolgok,mert azért ott nagyobb a bukás lehetősége,az ember merészebb mivel nincs forgalomba jobban meri feszegetni a saját határait. -
Nem a Honda gyenge, hanem a Ducattinak van egy kurva jó szoftverese+ Stoner, a Yamahának meg Rossi. Stoneren kívül a Duca sehol sincs, a Yamahát is általában Rossi hozza be. Pedrosa azért hozza a pontokat szépen, mögötte meg Héjden(agyon nem megy neki idén). Kíváncsi vagyok mi lesz két év múlva, addig sok víz lefolyik a lefolyón. Azért jópár évig a Repsolosok verték agyon a mezőnyt. Elég csak a Doohan-Criville (vagy mi)-NSR párosra, aztán Rossi+RCV párosra, meg Biaggira, meg Gibernaura gondolni. Mod: ez legalább cirka 10 év.
Szerintem ez a helyzet, két év múlva valszeg változni fog, ha esetleg Rossi abbahagyja. Főleg ha átmegy a Dukihoz
-
-
qpakcovboy
őstag
Nahh felkerült a az "új" pilotpower 2ct kb 75%-os és 25 pénzbe fájt. volt jobb állapotú is 28 illetve 30-ért. A kékhold mellett nyitott egy bolt ahol elég nagy választék van használt gumiból.
Sajna az idő miatt nem volt kedvem kipróbálni, de talán hétvégén lesz rá egy órácskám. -
Boci_83
őstag
Mentünk mint a meszes, néha fellökdöstük a bójákat, meg vészfékezéseket csináltunk.
Hasonló volt mint az előző, csak itt nagy sebességekkel.
Dodor 300-ról állóra fékezte a vasat, 284 méter kellett hogy megálljon. Összességébe jó volt.
Úgy le dőltöttem a vasat hogy leért a lábfékem, rám is szólt hogy jó lenne ha inkább kiülnék a motoron, mert így nagyon feszegetem a gumi tapadás határait.
Utána azt is gyakoroltuk kicsit. Ettünk fasza pizzát is.Volt egy k8-as gixxer 1000 Bódis dobbal. Nem tudtam betelni a hangjával...!
Baszott szép hangja van.
Amúgy durva mikor 300-al eltépnek előtted 5 méterrel. mp-ként 82 méter.Más: Szerintetek ez eredeti lehet?? Vadi új, rendelésre kintről.
-
feca81
aktív tag
simson azert tulzas,de azt nem sajnalnam osszessarazni,meg latyakozni,meg minden.+ annak a felujitasi koltsege bagatel,ha a hidegben szetb.szom.de majd ahogy alakul.varoson belul melegebb van,hatha enyhe telunk lesz. jovore meg veszek vmi roncsautot,amit ne mfelek kinthagyni ejszakara,a motor meg teli almot fog aludni
-
Kasza08
őstag
Van ám videó is. 0:40-nél és 1:40-nél ott van az Aprilia is
Jah meg 2:45nél.
Bocs a minőségért, telefonnal készültek. Eddie141-el mentem, ő is csinált videókat, majd ráveszem, hogy töltse fel és linkelje be.Eddienek Apriliás sapkája van (a máker
) és mondtam neki, hogy kérjünk egy aláírást a sapkájára. Ő egy kicsit fél a "sztároktól" ezért én vittem oda és kértem rá egy aláírást. Azt is hozzátettem, hogy "kurvajóvoltál"
-
-
Nightmare
senior tag
Nem tudom mennyi az a hőfok, amiben még ráülnék. Nem motoroztam még hidegben soha...
bajnokpityu...tudom, nem is arra gondoltam, hogy minden nap beindítom 1 percre...hanem ha olyan idő van, tavaly télen volt +15 is, akkor elmenni egy kicsit.
ferkoboy, mennyiért van felétek? Mert nálunk 2400 literje...csaképpen nem is hallottam róla 1, 2 meg hogy nem tudom milyen olaj. A neten nem sok mindent tudtam meg róla. Nekem hazafelé útba esik meóhelyről, így azért kérdeztem, hogy milyen olaj. Mert ha jó, akkor veszek olyat.
Másik...komolyabb kérdésem. Kinek mi a véleménye a nyitott dobokról? Mert szétszedtem a Leo vince dobomat, és nagy meglepetésemre nem gyapot volt benne, hanem egy csomó össze hegesztett cső. Persze volt gyapot is, de az a szélén, elválasztva azzal a lyukacsos lemezzel. Kiszedve a csöveket nagyon jó hangja lett, de nem olyan, mint amikor leszedtem a dobot. Nem recseg, ropog, csak szépen mélyen duruzsol. Sokkal mélyebben, mint eredeti állapotban.
Árt ez a motornak? Erről is sokmindent lehet olvasni, kérdés...mi az igaz. Nyitott dob, de nem teljesen nyitott, mert más hangja van, mint dob nélkül, és a gáz nem csak kifelé nyomul, hanem a gyapotban is. Kinek mi a véleménye?
-
Topiccsendőr
addikt
Hát nézd, nemtom, de annyira nem izgat a dolog, én vezetem a szervizkönyvet, ha egyszer eladom, és nem összetöröm, akkor tiszta lesz minden, hogy mikor mit csináltak vele. Én nyugodtan alszom, valszeg azok is akik tekergetik. De mivel így érzem helyesnek ezért én így csinálom. A többiek meg bekaphatják
-
zsoltee10
addikt
nekem 66000-nél új könyvet kell majd kérnem.
Persu: Pont ezt kellene megoldani, hogy ne a sértettnek kerüljön sok pénzébe. Egyszerűen a rendőrségen feljelentést kéne tenni, egy szakszerviz, és esetleg (ha konkrétan lehet tudni) az előző tulaj vallomása alapján 1 év felfüggesztett + autó ára vissza+kártérítés. Mindezt 1 hónap alatt le lehetne zongorázni, ha meg akarnák csinálni.
Voltam Bécsben 3 napot. szeretnék ott élni, vagy pontosabban Ausztriában. Normális emberek, normális kiszolgálás, normális kereset, és hagyják élni az embereket. A fesztiválokon az árusok nyugodtan kitehették a portékáikat, nem küldte rájuk a kormány az apeh-t, meg az ántsz-t, nálunk meg az öregasszonyt megbüntetik 30k-ra, ha kiteszi a darab kolbászt, meg 150k-ra büntetnek, ha nem adok blokkot 3 szem barackról. Nem fog változni itthon semmi. Soha... ez csak rosszabb lesz.
-
Vasárnap. Szegény haver meg tök lelkiismeretfurdalásos
Nem volt az annyira patent. Miután megvettem, 6ban tiltásnál (verseny szerpentinen 2 1kRR-el (egyik meglett)) elszállt a bal oldalidom, utána már nem volt patent.
Azóta akarom megcsináltatni. Most itt az alkalom. Csak aztán nem lesz hol megcsinálni, és nem lesz hova rakni. Szal valszeg eladás lesz. 300-330ért remélem elviszik a sok bizbasszal amit adok hozzá.
-
Megfáradt a műanyag a bal oldalán sajnos. Meg a dekli is. Meg a tükör+konzol is. Most bejelentették, hogy megszűnik a garázsom. Szal valszeg eladom így. Legalábbis egyelőre effelé áll a zászló. De ha kénytelen leszek eladni, utána ebben az országban többet nem lesz motorom. Sem.
-
kátyú, nyomvályú, több éves szóróanyag, felhordott sár.
Én is ott basztam el, hogy féket húztam. De ha nem lett volna murva, meg nyomvájú (ergo a hivatal tette volna a dolgát) akkor nem borultam volna el.
Ja, amúgy hazafele is majdnem összetörtem magam, ezt még nem is mondtam
-
Két éve voltak legutóbb. Mostan lemegyek. Ha nem olyan lesz, akkor olyan fotókat fogok csinálni, ami miatt legközelebb nem jönnek ide
Gyalogoltam már haza Füredről nem egyszer (14-15km) szóval kibírom ha 5-6 km-t kell Fecától
Szeretek motorozni, 6 óra meg sem kottyanFeca: köszi előre is =)
-
Elindulok estefele 6 óra magasságában. Szerintem 2.5-3 óra alatt leérek, természetesen motorral. Valahol ütközök Fecával ha ráér, leparkolom a vasat nála ha lesz helye, aztán kigyaloglok. Nem szeretek 20-30 méternél távolabb lenni a motortól 1-2 percnél tovább. Órákra otthagyni egy kietlen parkolóban, juj
Még ha Ausztráliában élnénk, vagy Japánban, esetleg Svájcban, akkor oké, de itthon nem.
2330kor kezdődik, 0100kor van vége, aztán go haza.
-
Kevo
tag
A katolikus papokat a lányok meg úgy sem érdeklik, lekötik őket a ministráns fiúk
TayRol: mindent jól csinálsz, összekopnak pikk-pakk és jó lesz az
&rew: én ma éreztem, hogy kezdek kicsit pilledni, meg is álltam nyújtózni egyet. Ilyenkor amúgy rendszerint keresek egy pofás kis kávézót és felfrissítem magam
u.i.: jobbulást a havernak, remélem minden rendben lesz.
-
feca81
aktív tag
mi,mikor beiszunk,a marsteren eszunk. egyszer sorkertbol haza ettunk ott.a csapat egyontetuen azt ondta tobbet nem
hozza kel ltenni,mindenaron palacsintat akartunk,es nem szolgaltak ki minket,mert az csak delelott volt.mondtuk mi azt,h mindjart az van,nem erdekelte oket
igy maradt a hotdog,es kegyetlen rossz volt a mustar,meg vmi vizes virsli volt benne.
alairas: ma is megjelenik a rakparton egy rovid idore.pontosan 7 percre.ennyi kell,h meggyujtsam a cigit,es elszivjam
-
TayRol
nagyúr
Igen, valami ilyesmire gondoltam. Ez a legszimpatikusabb, s talan meg kimelo is.
Sowi: egyszer megprobalom, de szerintem nem a sajat motoron
Lajcsi: gozborotvaval nem akarom, mert bar van otthon, de a kocsit is nagyon vigyazva mosom, nehogy kart tegyen benne, szerintem a motornal eleg sok mindent atrendezne
S ugye minden mosas utan gondoskodni kell pl. a lanc megfelelo olajzasarol?
-
feca81
aktív tag
oo,melyik nagy vas?
ma hazaertem,es mindketot beinditottam.nana',h mindketto szivato nelkul poccre indultmegcsinaltuk a nagyobbikon a feklampat is,meg kiegyenesitettuk a rendszamtablat,mert idegesitett
holnap megyek be szegedre vele,es kezdem az atiratast.a hangjatol meg mindig felall a szor a hatamon.istenem,egy kisebb extazis
amugy en is nyaraltam,es mar nagyon hianyzott,egy hetig nelkule.orulet -
-
Kevo
tag
Mennyi lehet a minimum körüli érték, ahol még normális a gumi felfekvése az aszfaltra? - Mentem én már elöl 1,6-al is (nem ellenőriztem egy ideig, hiba volt), és még ekkor sem volt nagyon gáz, csak hát ugye kanyarstabilitás az nemigen volt meg, kivéve nagy sebességnél, és hát elég könnyen beszitált az orra. Nekem a barátaim többsége 2,1-2,3-al megy, egy barátom, akinek SV1000-re volt ajánlotta az 1,9-2,1-et, kipróbáltam és nekem nagyon bejött, így érzem legnagyobbnak a kanyarstabilitást. Volt amúgy már 2,4-2,6 is, az első benzinkútig
Nagyon pattogott, kanyarban minden úthiba elrázta az elejét, míg 1,9-el ezeket meg sem érzem (nem gondoltam volna, hogy pár tized ennyit számít). Mondom, hogy kinek mennyi a jó, az nagyon sok mindenen múlik...ki kell tapasztalni, de tény, hogy kisebb nyomással jobban tapad a gumi, hisz jobban elnyúli az aszfalton, viszont jobban is kopik.
persuader: ilyenkor nagy melegben sztem nem gond, ha kicsit alacsonyabb a nyomás, úgy is pikk-pakk bemelegszik a gumi. Fékezésnél nem éreztem, amit írtál, szerintem ezek a dolgok nagyon motor függők. Ha kicsit hűvösebb lesz és még lehet menni, akkor majd kicsit emelem a nyomást, de pl. az ALI_G által írt 2,2-2,6 nekem már nagyon sok volt. Nagy gázfröccsnél úgy éreztem, mintha elpattogna az eleje a kanyarban, kb. hasonlóan, mint mikor hirtelen gyorsulsz és érzed, hogy kicsit mintha emelgetné a motor az első kereket.
-
Kevo
tag
Én is több guminyomást próbáltam már, de nekem a 2,1 elöl, 2,3 hátul már nagyon sok volt, kanyarban úgy éreztem, mintha elpattogna az eleje. Most 1,9-2,1-en járatom és nagyon jó, mind lassú, mind gyors kanyarvételnél, de szerintem nincs ideális érték, függ a motortól, a gumitól (túragumikat ált. keményebbre fújják, míg kanyarvadászok lightosabbra), vezetési stíllustól és legfőképpen a motorostól. Ezt mindenkinek ki kell tapasztalni, de ha nem bízol maximálisan a gumiban, akkor ne kockáztass (magyarán ne döntsd le), mert ha az ember fél valamitől, annál nincs veszélyesebb. Fő az óvatosság.
DNS_65: Kanyargós pályán lehet h jobb a V2 az alulról jövö nyomatékossága miatt - kanyar kigyorsításnál nagy előny a V2, pontosan a nyomatékossága miatt
Hogy pályán milyen, arra tényleg persu tud majd érdemben választolni. -
feca81
aktív tag
mi szerdan megyunk velencei tora atrajzolni az arcszerkezetunket sorrel. nagyjabol utba esik neked,haa balcsira mesz.akar meg is latogathatsz.sort nem kapsz,mert irigyek vagyunk,te meg vezetsz
mas:
ma reggel megvolt az elso valos hideginditas.feltem tole.de a kicsike egybol elmulasztotta minden ketelyem.elsore szivato nelkul beindult.2 kicsi gazfroccs,alig 4000-ig ment fel,es mar vigan duruzsolt az alapjaraton.nem felette,nem szivatoval,mint a regi 250-esem.magatol szepen.hihetetlen.
mikor bejottem szegedre kicsit elkapott a hev.nezzuk mit bir.210-ig mertem neki tolni,aztan abbahagytam.nem tudom mi lehet a vege,de nekem mar ez is boven eleg volt.ehhez a sebesseghez mar komolyabb reakcioido kell.
ja es mar 220km-t mentem vele,esmeg mindig nem kellett athajtani tartalekra.ilyenkor a 250-est mar 2x teletankoltam -
feca81
aktív tag
ja azt elfelejtettem irni
meg tart az extazis
429-re tartotta,majd utana cserelt rajta hatso gumit.szoval 470 lett volna.kozoltem,h 400 van nalam.azt mondta ok.de akkor en allom az eredet vizsgat.es mivel en ugy szamoltam,h mindenfelekepp en akarom megcsinaltatni,gyorsan beleegyeztem
egy kicsi bib azert van.a feklampa vmi oknal fogva nem eg.elso fekre egyaltalan nem,hatso fekre csak ha satuzok. ezt ott meg nem tapasztaltuk.szoval ott meg tuti jo volt.az uton hazafele viszont a jo magyar utminoseg nem hazudtolta meg magat,keson vettem eszre egy hatalmas kereszt iranyu aszfaltgyurodest.az rendesen megdobta a motort,szoval lehet csak erintkezesi problema.de ez nem tudja elvenni a kedvem -
feca81
aktív tag
aaa,ha tudtam volna,tuti megallok,de vmiert mindig kecskemetinek godollak.ne kerdezd miert.
a motorrol kepet nem tudok feltenni,mert nem tudtam lefenykepezni,ultem,oszt mentem,elveztem,h egy JO motor van a seggem alatt.
de itt a hirdetese
remelem beered ennyivel,es megprobalok majd kepet is feltenni holnap.
amugy 15W40-es v mi van benne.amugy a bukogomba rajta egy vicc,azt le is veszem,az idomtarto kis lemezre van felcsavarozva.tudjatok,ami eloszor letorik esesnel
turat meg nem tudom mikor megyunk,most ki kell nyognom a jovo heti nyaralast,meg ennek az atirasat.nem keszultem fel egy 600-asra,400-ast akartam.ennek tobb lesz a koltsege,de eddig ugy tunik megeri
Aktív témák
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest