- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Aktív témák
-
ALI_G
veterán
nem is mondtam ma mennyi idióta volt az utakon.
Tegnap Gyulán voltam motorral, piáztunk egy buliban. Délben hazavittem bnőmet csabára, lájtosan mentem, az elkerülőn semmi gáz nem volt. Utánna a szokásos úton megtéptem egy kicsit a száját, rövid féktávok, kemény döntés, de nem mentem gyorsan. 3-4-szer volt olyan, hogy ha nem vagyok észnél, akkor koppanhattam volna.
1. egy mammer jön keróval jobbról. 130-cal jövök, az meg majdnem kijött elém. Satufékkel és vonalhoz húzódással védtem ki. kicsit be is szlalomozott a segge a motornak, de volt bőven helyem még. De ha a nő kijön még 1 métert, akkor már necces lett volna (így is majdnem kijött teljesen a sávomba mire leszállt róla).
2. Békés után jön szembe egy elektromos biciklis csávó, de hátra bámult és jött befelé a felezőhöz. Szerintem nem hallott, mert ott már csak 100zal jöttem. Nyomtam egy dudát miközben fékeztem kicsit, erre felröppen mellőlem egy galamb, pont fej magasságba jön, megint satufék, de ijjedtemben kicsit irányt változtattam, de jobbra. Fejemet lekellett hajtani a madár miatt. A biciklis meg úgy összefosta magát ezektől, hogy ahogy előre kapta a fejét berántotta a bicajt az árokba...
bazzeg, mondom.
néztem tükörben, szerencsére nem esett el, így nem álltam meg.
3. már itthon voltam berényben, a körforgalomban döntöm 35-nél és egy csaj ippen, hogy nem jött be elém. Az egész kocsi bent volt a körforgalomban, de megállt.bazzeg. visszaraktam 1esbe és kitéptem.
Ez 38 km-es táv volt.
Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Óra topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Synology NAS
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Zacskós ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Thrustmaster T300 RS Alcantara + Wheel Stand Pro Állvány
- 4K Gamer PC i7-14700K / RTX 5070 12GB / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / NZXT Ház - 280 AIO - Beszámítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- Eladó MacBook Pro 13 (M1, 2020) Ezüst / 8GB / 256GB Magyar bill. újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
bazzeg, mondom.
néztem tükörben, szerencsére nem esett el, így nem álltam meg.