Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
domerator
veterán
válasz JeffDebr #33401 üzenetére
Ezt tedd fel recoveryből ugyanúgy, ahogy a videojavítást!
Ez a miui backup appja, elvileg működnie kell a reloaded-on is.
---------------------------------------
Ehh somi, ne hülyéskedj már... nem másik rom kell most neki, hanem a mentést kell visszaállítani, ahhoz meg a miui backup kell!
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
domerator
veterán
válasz JeffDebr #33292 üzenetére
Miután feltetted a romot, magától elindul és bebootol. Ha felállt a rendszer, akkor másold fel az sd kártyára a videojavitas.zip-et, menj vissza recoverybe és ugyanúgy, mint amikor a romot telepítetted, válaszd az install zip from sd card pontot, csak utána nem romot választasz ki az sd-ről, hanem ezt a zipet. Ha végzett, akkor reboot és minden OK lesz.
---------------------------------------------------
(#33291) Lacopapi
Na 15 perc múlva én is nyomok egy antutut class4 4GB karival reloaded alatt 1GHz-en...
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
törölt tag
válasz JeffDebr #33259 üzenetére
alap CEE->root->2ndlit(nembiztos hogy így van leírva)->recovery-> wipe data+cache->install zip from sd card->kiválasztod a CM7-zip majd a gapps.zip-et -> reboot system now... itt vársz és ha jó akkor elindul max 10 perc múlva
Amúgy ha vársz max 20percet vagy valaki nem előz meg akkor segítek neked privátban (az az érzésem hogy meg fognak előzni )
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz JeffDebr #33177 üzenetére
Nem csináltad meg a szokásos wipe-okat. Nekem simán felment és működött csak sokat zabál.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Jaffa75
őstag
válasz JeffDebr #32996 üzenetére
jó lehet shyciii javaslata is... lehet, hogy azonnal eredményre vezet!!
esetleg más számítógéppel is megpróbálhatnád! Az akksi életmentő lehet, ügyelj rá!!
Ha nem jutsz előrébb, akkor kérj segítséget, hátha vmelyik fórumtárs a közelben lakik... (szabof1 kolléga épp ma oldott meg egy elég kivételes problémát!!)
-
Shyciii
veterán
válasz JeffDebr #32987 üzenetére
Próbálj régebbi, vagy újabb SOC-ot is. Valakinek az 1.3-as, valakinek 1.8-s, valakinek a 2.3.3-as SOC működik. Én ezért tartok a gépen több verziót is, ha netán gáz lesz.
szabof1
Köszi az infókat. Résemről pont az ilyen sd kártya hibák miatt használok márkás cuccot, ha mp3 másolása közben akad gond, az közel sem olyan veszélyes, mint amikor az alap szoftvert írom.
[ Szerkesztve ]
-
Jaffa75
őstag
válasz JeffDebr #32971 üzenetére
Szia!
Én csináltam egy backupot, toltam egy fr-t, és simán mindenféle cm7 stable felpakolása nélkül rátettem a nyulat (tegnap olvastam itt, hogy zipből mehet, nem kell alá semmi - megjött a kedv... ) nem rossz, bár még csak 1 napja van fent, meg nem is volt oly sok időm nyomkodni!
-
kanyazsombor
tag
válasz JeffDebr #32960 üzenetére
CM7 WhiteRabbit Edition
A telepítő 3 nyelven tud, maga a rom magyarul is. Vélemények visszább.[ Szerkesztve ]
Motorola Defy :)
-
szabof1
őstag
válasz JeffDebr #13740 üzenetére
Másik USB csatlakozó vagy másik gép? Esetleg a legfrissebb RSD Lite (v5.5)?
Ezt is próbáld ki (#12950 premete):
Dugd rá a pc-re kikapcsolt állapotban, majd kapcsold be a defy-t a "hangerő fel" gomb benyomva tartása mellett; ha jó a kábel, azonnal letölti a netről a "Tiomap 3630 flash" drivereket, utána az RSD Lite-nak kellene látni...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest