Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
törölt tag
válasz johnny82 #34138 üzenetére
A somimooke nagyon jó is rom. A kezdetek óta segitek teszteléssel és hát nincs okom panaszra 1 programot leszámítva,ami nem akar települni rá, de már azzal is megbékéltem.
A CM9 fejlesztéssel viszont nagyon leálltak a fiúk. 19.én volt az utolsó kiadott verzió....
[ Szerkesztve ]
-
kanyazsombor
tag
válasz johnny82 #33501 üzenetére
Valszeg igen. A helyedben smartass-al próbálnám. Az részletesebben testreszabható. Illetve az említett progikban nincs témába vágó beállítás? (cpu, wifi sleep, screen off...)
WR1.3 ban az alap cpu beáll:
ondemand
300 - 30
600 - 40
1000 - 54
treshold 86
sampling rate 50000Motorola Defy :)
-
Shyciii
veterán
válasz johnny82 #32665 üzenetére
Ha nandroid backupra gondolsz a CWM alatt, akkor visszaállítható.
Előtte viszont csinálj data és cache wipe-ot, aztán mehet a restore.Mozzarella
Állítólag igen. Sok fórumot olvastam, ahol a Player Pro-ra azt mondják hogy teljesen átlagos a minősége, a Neutron viszont nagyon jó. Mondjuk így nézve akkor a Poweramp elég rossz lehet
[ Szerkesztve ]
-
baal-amiga
senior tag
válasz johnny82 #32128 üzenetére
Nálam eggyel korábbi wiuinál az easy money widgetje nem frissült, csak ha tapicskoltam az accountok között. Szóval nem egyedi. BW-et nem figyeltem, 4 órás frissítésre állítva használtam, amit általában manuálisan előztem meg.
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
szabof1
őstag
válasz johnny82 #30584 üzenetére
Bocs, efelett elsiklottam.
Próbáld meg rárakni mint egy nightlyt. Ha nem indul, akkor a stabil 7.1-et és úgy rá a választott nightlyt.
Túl nagy baj nem lehet, mert a MoKee alapja is CM7 tudtommal.Én azért csinálnék előtte egy NANDROID backupot CWM-ben - biztos, ami biztos.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz johnny82 #30378 üzenetére
Miért nem raksz fel egy gyári 2.2 magyar nyelvel ??? ugy 100% hogy jobban megveszik mert pl. vannak olyan boltok ahol a defy-t gyári 2.2 és magyar nyelvel +5000ft-ért árulják
(#30379) pindi24: Nem szeretnék rom-ot ajánlani de szerintem próbálj ki egy miui-t vagy wiui-t abban kb. olyan 2700pont és 1100mhz-n megy a proci
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
-
szabof1
őstag
válasz johnny82 #30363 üzenetére
Itt a 163-as hsz-ben összefoglaltam, mi ilyenkor a teendő. (A kérdező szintén el akarta adni a Defyjét a gyári kártyát visszatéve.)
-
mm89
őstag
válasz johnny82 #30356 üzenetére
mindent másolj át a régi kártyáról az újra és nem lesz gond. ha lehet ne futó rendszer alatt. a legjobb ha van kártyaolvasód, ha nincs akkor recoveryben fel tudod csatolni az sd-t tárhelyként. (gyári recoveryben)
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
-
domerator
veterán
válasz johnny82 #29554 üzenetére
Elvileg wipeok után fel kellene mennie, de ha nem megy rendesen, akkor factory reset után már jó kellene legyen.
---------------------------------------
(#29561) gkrisz78:
Igen, igen sorry... ez tegnap elmaradt... a rom is és a live wall is fent van a blogomban!
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
őstag
válasz johnny82 #27412 üzenetére
Hali!
Tegnap feltoltam a CM9-et, nagyon tetszik, de valamiért elmegy a wifi-m. Router újraindítás megvolt, de nem segített. Az alap launcher nekem lassú, de ADW EX villámgyors. Cpu beállításoknál csak a legmagasabb beállítást raktam 1200 MHz-re 65 vsel mellett, de Cpu Spy szerint csak 800-on megy. Más CM9 használónál nincsenek ilyen problémák? Cpu-t milyen beállítás mellett használjátok?
Köszi, üdv!
-
w333
félisten
válasz johnny82 #26637 üzenetére
Telepités után mikor a telefon újraindul nem kell mégegyszer megcsinálni a wipeokat !!!
Ez nem cm7!!! ebben már van egy olyan beépitett funkció ami újraindutásnál autómatikusan megcsinálja saját magánakMod:
1.wipe cache
2.wipe data factory reset
3.Advanced > wipe dalvik cache
4.Instal zip from sd cardEzt a sorrendet csináld meg és müködni fog
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
domerator
veterán
válasz johnny82 #26635 üzenetére
Huhh.. az mi, hogy restart után rögtön stable recovery wipe cache, wipe dalvik újra...? Rom flash után a romnak automatikusan el kell indulnia.
Egyébként a recovery választáskor stable-t szoktam választani.
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz johnny82 #23736 üzenetére
Nem tudok rajta valtoztatni, rengeteg miui temat talalsz meg a telodrol is es ossze tudod kombinalni (irtam is, hogy a rom igy vegleges, nem valtoztatok rajta).
A masik kerdesedre szemelyes velemenyem a 2.1.8dsj romrol az, hogy nalam semmivel nem hozott tobbet, mint az 1.11.25, igy szerintem hagyd, ha mas gondod nincs vele.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz johnny82 #15842 üzenetére
Hali!
Haverom telóján az alsó gombsor nem reagál semmire. Romcsere volt, most legújabb WajkIUI 1.11.11 van rajta, a hiba továbbra is fennáll, valószínűleg hardveres a hiba. Szerintetek vissza lehet vinn a a vodához ezzel a rommal, vagy vissza kéne tenni a gyári 2.2-t?
Köszi!
-
Jaffa75
őstag
válasz johnny82 #15479 üzenetére
Szia!
Egy apróságról ne feledj meg, az hogy a 3 betűs verziója amit használok (My Way 8.4.3.179971) , az 480*854-re van optimalizálva... .
Most egyébként feldobtam az 1.11-es Wiuit, hazafelé tesztelem, hátha ezzel nem lesz gond! Ha igen, akkor Motonav teszt következik...!Kösz a tippet, Jaffa
-
-
Land
veterán
-
őstag
-
őstag
válasz johnny82 #540 üzenetére
+1 kérdés. Értesítési sávot ha lehúzom, korábban látható volt az energiagazdálkodáf eidget (wifi, BT, gps stb) most eltűnt, de nem tudom miért, hogyan tudnám visszavarázsolni? Baseband switchert én Cebtral Europe, HK, Taiwan... Nordic 3.4.X-re állítottam, mert ott írta a Nordic-t, jó így?
-
Edge
veterán
-
rum-cajsz
őstag
válasz johnny82 #350 üzenetére
Nem szükséges regisztrálni úgy emlékszem (bár már rég volt, amikor leszdetem)
és természetesen bármikor beléphetsz és kiléphetsz a különböző üzemmódokba(-ból). A bootloader mód kb olyan, mintha belépnél a számítógépeden a BIOS menübe.
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest