Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Én feltettem a Go launcher EX-et, és nagyon tetszik! Nincs valakinek tapasztalata, nem eszik ez túl sokat az akksiból? Mert fenthagynám, mert nagyon jól testreszabható, és szép témák vannak hozzá..
-
Kroni1
veterán
Sziasztok! Egy megbízható CM7.2 romot szeretnék feltenni amivel minden működik és sebességre is jó. Melyiket érdemes(ebb) feltenni most, a hivatalos 09.30-i nightly-t vagy a quarx féle 20120921-i NIGHTLY-t? Sok különbség lehet köztük?
-
Kroni1
veterán
Ha gyári 2.2 ROM-ra feltett CM7.1 Stabil van fent Defy-men, mi a menete a CM7.2-re frissítésnek?! Vissza kell állítanom gyári 2.2-re vagy csak a recovery menüből megoldható e lépés nélkül is?!
-
Kroni1
veterán
A CM7.2 RC2 van akinél működik már rendesen?! Eddig olvastam, hogy valakiknek teljesen megtelt belső memóriát jelzett.. Szeretnék feltenni ismét egy CM7-et, és erre gondoltam, de csak ha megbízható..
-
Kroni1
veterán
kosz mindenkinek, siker!
-
Kroni1
veterán
Tudna valaki némi segitséget nyujtani? RSD Lite-al már párszor tettem fel gyári 2.2 CEE romot, most egy CM7.1 stabil romos Defyre szerettem volna vissza ugyanezt, előtte volt FR is, de az RSD Lite a PASS üzenetig nem jut el, a please reboot manually-nál ujra akar indulni, de megáll az android feliratnál. Vártam vagy 20 percet, nyomkodtam, de hiába. Most se előre se hátra, hiába próbáltam többször is, nem csak a M logo aztán az android felirat, semmi mást nem mutat. Nem megy fel rá se a SEA, sem a CEE ami korábban tökéletes volt.. mit lehet ilyenkor tenni?
[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
Gyári 2.2 romot szeretnék feltenni az RSD Lite-al és csak a CEE verzió megy fel, a SEA (pedig ezt szeretném feltenni inkább) elakad a bootnál az android feliratnál. Mitől lehet ez?! Valaki tapasztalt ilyet?!
-
Kroni1
veterán
sziasztok! talan láma kérdés, de cm7en hogy lehet factory allapotot visszaallitani?! mar nagyon raferne a telomra, de ha jol tudom siman FR-t nem szabad nyomni neki..
-
Kroni1
veterán
white rabbit 1.3 alatt masnak sem frissit a gmail data sync on eseten sem? gyari romon mindig jott a mail egybol, most csak ha refresh-t nyomok.
[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
Rájöttem..
[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
cm7.1 stabilra gondoltam hogy feltenném a white rabbit 1.3at, le is szedtem a linkrol, de nem talalom, hogy kene nekikezdeni az installnak. van errol leiras valahol? tudna valaki linket adni? koszonom!
-
Kroni1
veterán
Azt vettem észre hogy a CM7 alatt a gmail sync on esetén sem frissit az uj emailekre, csak ha nyomok egy refresht, gyári rommal pedig szinte egyből jött a mail. Ez direkt van igy, ki lehet esetleg küszöbölni valahogy?
Amugy akksi nagyon jó vele, 2 nap éppen kijön számomra átlagos, visszafogottabb használattal, 1-2% éjjel repülő üzemben, sőt! multkor standby módban kellett éjszaka hagyni, 5 óra alatt ugy is csak 3%-ot merült!
-
Kroni1
veterán
A Wipe Cache és Wipe Dalvik Cache-et mennyi időközönként szoktátok csinálni? Az androidunderground-on azt írják ha semmi baj nincs a telóval akkor is ajánlott bizonyos időnként ezt megejteni..
Mégegy: A telót én alapból a mobilnetet lelőve használom, de látom sokan nyomják 2G módban. Ez nem fogyaszt sokkal többet? Gondolom a 3G módban jobban merül ezért is szoktam teljesen lelőni.
[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
Értem, köszi!
-
Kroni1
veterán
Sziasztok! A CM7 felrakása után a baseband switchert melyikre célszerű állítani? Próbáltam itt rákeresni, de van aki a CE-HongKong-Nordic-stb.3.4.x-ot, van aki pedig a UK 3.4.3.11-et ajánlja..
-
Kroni1
veterán
Adtam mégegy esélyt a stabil CM7-nek, megint feltettem, már pár napja ez megy, de annyira nem tetszik a gyári romhoz képest, hogy legszivesebben leszedném és visszatenném a régit. Eddig 2.2 CEE volt, amivel sebességgondom nem volt, csak ha hivtak néha nem tudtam felvenni mert beakadt, és a rádió akadása, de ebből az első CM7 alatt is megmaradt. Van esetleg hivatalos rom ami jobb stabilabb ujabb a legutolsó SEA rom-nál? Azt dicsérték régebben, azóta adtak ki gyáriból ujabbat esetleg?
-
Kroni1
veterán
Sziasztok! Az RSD lite-al simán át tudok térni a 2.2.2CEE-ről SEA-ra?! Nagyon nem fogott meg a CM7, mert a magyar nyelv nem érdekel anniyra, de a SEA gyárit jobbnak mondják mint a CEE-t.
-
-
Kroni1
veterán
Én szeretem mindenből a gyárit, nekem nem sok bajom volt a 2.2.2 CEE-vel, akár 3-4 nap akkuidő megfelel, sebessége nekem tökéletes, hogy van gyorsabb az meg pont hidegen hagy! Csak a rádió szarakodott, befagyogatott néha. Lacópapi ezért ajánlotta a SEA 2.2.2-őt. A stabil CM7-van fent most, de igazából a gyári Home a legszebb szerintem, azt szeretem, és nem tetszenek ezek a WIUI, MIUI stb főzött romok.. A magyar nyelv meg nekem egyáltalán nem szempont, főleg így hogy fele magyar, fele angol..
[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
Beírtam, és próbálkoztam is pár dologgal, de nem sikerült eddig egyről a kettőre jutni.. Valamiért az android bootloaderben a recovery-nál a Wipe dalvik cache-t nem lehet kitörölni.. :S Eddig RSD lite se látja, nem is indul el a teló.. akksikivételtől kezdve minden volt már..
[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
Hi!
Gyári 2.2.2CEE Rom-ra telepített CM7-et hogy lehet visszacsinálni legegyszerűbben a gyári 2.2-es Rom-ra?! RSD Lite-al meg lehet? Vagy mi a helyes menete?
-
Kroni1
veterán
Hát én is örülnék neki.. A 2.2-vel csak egy két kisebb gondom volt, (rádió lefagy, hívás közben i sszól, és kikapcsolhatatlan, USB tethering nem az igazi, stb..) ha ezeket javítanák akkor CM7 helyett ezt preferálnám, mert alapvetően a gyári megoldásokat preferálom. A defy esetében is igy tennék már ha nem lennének vele problémák..
[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
Az USB tethering ami 2.2vel nem működik csak némi mókolás árán, az a CM7 alatt elvileg működik Már?!
-
Kroni1
veterán
sziasztok! feltettem a stabil cm7et, es az aura nem indul el friss telepites utan.. factory reset, stb. termeszetesen megvolt. tudja valaki mitol lehet?
-
Kroni1
veterán
Láma kérdés: A defyre szeretnék CM7-et, a stable vagy a nightly közt mi a különbség? A nightly az tesztelős verzió? A stable-t érdemesebb felrakni?
-
Kroni1
veterán
A setVsel progiban a min kbyte 4096 bepipálása ugyanazt eredményezi mintha a sysctr config progiban állitanám be? Mert akkor a második progit nem is tenném fel.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest