Hirdetés
- Utolérné riválisait a Vivo akkumulátorban
- Mobil flották
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
Sziasztok!
Segítséget akarok kérni!
Vettem egy házat, amiben van két darab 180mm-es venti!
Nagyon faja halk és tolja a levegőt! Észre vettem, hogy mind a négy oldalán van egy furat,amibe egy 3mm-es led passzol.... Aztán az is feltűnt, hogy a négy merevítőn ki van képezve a vezetékek számára egy csatorna a venti közepétől a ledeknek kialakított furatokig...Ahogy a gyári ledes ventiknél szokott lenni. Levettem a vetim közepét és lám... a négy lednek előre ki van alakítva forrasztási pont.... Ákvé
Na most jön az én analfabétizmusom:Hogy kell kimérni (de tényleg a nulláról légyszi), hogy melyik a pozitív és melyik a negatív - ezt még egy leddel is ki tudom deríteni, max elszál...bumm. De azt hogy tudom kimérni, hogy mennyi fesz van benne? És ha túl nagy akkor mekkora ellenállás kell bekötni a led elé, és melyik lábára? (-;+)
Köszönöm szépen előre is a segítséget!!!
Jah és ha már így kérdezősködöm, akkor fel tudna valaki világosítani a 3 pines venti működéséről? A 3pinben van egy fekete, sárga, piros vezeték... A fekete a test, a piro az 5V,a sárga meg 12V???
Én úgy tudom, hogy a 3pines ventik azok mindig maxon pörögnek... Rosszul?
Minek van benne az 5V-os ág, amikor 7V alatt el sem indul elvileg a venti???
Új hozzászólás Aktív témák
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- Eladó 120-140mm ventillátorok - több féle, több db
- 27% - NZXT C1200 1200W 80 PLUS Gold Tápegység
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- be quiet! Dark Power 12 750W 80+ TITANIUM - FirstShop garancia 2032.12.05.
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330, 100% Akksi
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest