- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Valaki otthon van a motoros ledes index relék terén?
Rendeltem ebayről egy ilyen relét (meg egy 3 lábút kb. 1 héttel ez előtt a termék előtt, és az még nem jött meg, ez viszont már igen.....), fölraktam a ledes indexeket, bedugtam a régi helyére mindegyiket, utána a relét is (2 csatlakozós volt az előző is, szóval kihúztam, ebbe bedugtam, nem lehet elrontani..), szóval minden a helyén volt, kitettem balra az indexet, és ugyanúgy villogott jobbra is (mint az elakadásjelző a kocsikban), és amikor épp a "nem villanós állapotában" volt, akkor is világított halványan, szóval teljesen nem aludt ki, amikor épp nem villant. Remélem érthető, és valaki tud is segíteni nekem :/ Esetleg valami plusz ellenállást kellene bekötni? Nem nagyon értek hozzá.
Néztem videót youtube-on, és ugyanezzel a relével működik másnak, igaz hogy más motoron..
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest