- iPhone topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iGO Primo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soseee
csendes tag
válasz
atesss #12979 üzenetére
Ha low-cost terméket keresel, akkor itt van ez a Praktikerből. Alapból van benne elég sok cucc (vágó, csiszoló fej stb...) Nem nagy durranás, de nekem ilyen van és már jóideje megy. Néha akcióban 1500HUF környékén ezt is meg lehet fogni hozzá. A fekete "szénszálas" korongból van benne kb 20-25db, elég jól lehet vele fémet vágni. A többi köcöle is jó valamire
(mondjuk a csiszolófejek a fémmel nincsenek jó viszonyban, de műanyagra, fára elég jól használható)
Ha a normál árát nézem, akkor a kettő együtt nincs 10k HUF.Én ennyivel széjjelvagdaltam a gépházamat + apám a fugát szedte ki a csempék közül és még van benne korong bőven.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Filmvilág
- VGA kibeszélő offtopik
- iPhone topik
- Linux Mint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest