Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- One mobilszolgáltatások
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
válasz
4Grider
üzenetére
A router karácsony előtt volt 1 eves. Előtte mifit használtam, már sok éve, a 70 megabites mérés pedig a stickkel a 4G elindulása körül/után volt, tehát több éve... azóta csak fejlesztettek...
Egyébként Kiskunfélegyháza, közel az Izsáki úthoz, annak a végéhez. Tehát a város széle, de nem a Molnártelep, családi házas övezet. Telenoros sim. Nem tudom, hol van a közelben torony, honnan veszi a jelet...
A smart tv 10 megabitet írt minimumként.Azt tudom, hogy a stream akadozik, és néha kiírja, hogy nincs jel, és van, hogy visszatalál, de van, hogy kilép és átvált tv-re. A yt van, hogy el se indul...
PC-n a letöltés 1000 kb/s alatt fölött ugrál, az mindegy, hogy 1, vagy 3 szál. Afölött csökken. (3 szál felett), de van, hogy csak 50-70-90 kb/s 1 szálnál is. De ez szerintem torony leterheltség miatt lehet...Ami értékeket írtam az alapján minden rendben?
Mi lehet a megoldás?
Már arra is gondoltam, hogy veszek cromecastot és megnézem úgy milyen, de az a tv hibája esetén jelentene csak vmit.
A router>>tv kábelezése meg csak akkor, ha a wifi átvitel, vagy jelvétel a probléma.
De, inkább antennát kellene vennem nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- DIY prémium tápszűrő
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkbook 14 G4 Ryzen 7 5825U 8 mag 16 szál Radeon Vega GPU Boltból Garanciával Számlával
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest