Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
Sziasztok! A következő 2 kínálat ugyan az? 1. Kedvező Üzleti Flotta, 2. Olcsó Mobilflotta ?
-
petir
senior tag
válasz
4Grider #49139 üzenetére
Próbálkozni kell! Abból baj nem lehet!
Nekem meg ahogy látom a többieknek sem a korlátozással van bajom/bajuk.
Egyszerűen arról van szó , hogy mióta flottába léptünk 5-6 éve nem volt ilyen probléma - erre most bejött ez az átírást követően.Legyen korlátozva tök jogos ! Ezzel semmi gond - de maradjon használható a szolgáltatás.
Nem gondolom , hogy bárki is a 128k-val torrentezni akarna mert arra ott a megfelelő csomag.Egyszerűen böngészni, levelezni stb. szeretnék ha esetleg kifutok a havi keretből...
-
petir
senior tag
válasz
kedvezouf #49138 üzenetére
Tudom jól mik a lehetőségek Peti...
De mint írtam változó - van, hogy elég van , hogy nem. És ezért a felárat nem fizetném.
Az meg a másik, hogy mint Fifi kolléga írta az átíráskor ezzel nem dicsekedett a Telenor...
Nagyon jó lenne ha ebben az ügyben tudnátok intézkedni !
Mint látod nem egyedi probléma ! -
gabor9991
őstag
válasz
4Grider #49139 üzenetére
Számlakontrollnál is egyik napról a másikra a 256/256-ból 32/32 lett.
Gondolom látták a telenornál a rendszerben hogy az előfizetők jelentős része sokkal kisebb adatkeretet fizet ki mint amennyit valójában felhasznál így megoldották a használhatatlan szintre történő lassítással, hogy az ember kénytelen legyen kifizetni a valós felhasználásának megfelelő adatkeretet. -
4Grider
nagyúr
Nem sok esélye van a flottakezelőnek a Telenorral szemben. Mi már ezt megjátszottuk a saját flottánkban, jött a válasz: Lehet adatjegyet venni, a lassítás mértéke ui. csak maximalizálva van (tehát max. 128/128, 64/64 kbps), a minimuma viszont nincs meghatározva, így ahogy engedi a rendszer, úgy sikerül.
-
petir
senior tag
válasz
kedvezouf #49136 üzenetére
Nem tudnátok tenni annak ügyében valamit , hogy a mobiladatkeret ha elfogy azért használható maradjon az internet. Az átírás előtt soha nem volt ilyen probléma !!! Lassítva volt 128kbyte/ sec -re a sebesség ami maximálisan elég is volt lehetett vele böngészni emailt küldeni csatolmannyal és sorolhatnám .
Most konkrétan egy telex,prohardver stb betöltése kb 3-4 perc. Ez így használhatatlan! A mail küldése felejtős ha van mellette egy pdf pl....
Hó végén meg nem veszek adatjegyet, csomagot nem szívesen váltok mert mondjuk a 12 hónapból 4-5ször járok így...
Többen beszéltük már itt a fórumon is korábban, én fb-on írtam erről postot a csoportba de nem lett kiengedve..
Tudnátok ezzel kapcsolatban intézkedni ?
-
Marci79
senior tag
Nem tudja véletlenül valaki, hogy az EQ korlátlan mobilnetjéhez a telenornál lehet kérni mobil stick-et? Ingyenes, mint a diginél vagy fizetős, ha adnak?
-
Pizzu
aktív tag
Mobilnetet szeretnek
Korlatlant esetleg 50gb től
Tud valaki ebben segiteni mert azokat nem latom -
VGYke
addikt
Sziasztok! Hallottatok már a Zoophone ról? Nyusziflotta, zsiráftarifa. Biztos milliárdosék óvodás gyerekeinek készült
Viccet félretéve, mennyire lehet megbízható?
-
Statikus
senior tag
Kizárólag adatforgalomra tudtok-e ajánlani valamit? A sebesség és a megbízhatóság fontos, persze ne kerüljön csilliárdokba és ne minél nagyobb adatmennyiség legyen benne. Helyhezkötötten egy Voda bázisállomás közelében működne.
-
vegyszer
addikt
Szervusztok!
Az a kellemetlen helyzet állt elő, hogy munkahely váltás miatt kidobnak a céges flottából. Telenoros, és készülék vásárlás miatt van rajta 14 hónap hűség.
Azt mondta a flotta kezelő, hogy egy papírt ad, amivel a nevemre íratni tudom a számom. De egy publikus, vagy más flottás ajánlatot be kell valljam a hűség végéig. Csak így kaphattam meg a telót, amit eddig én a magaménak hittem, mert a dolog elején majd 40 önrészt fizettem bele.Az a kérdésem, hogy olyan Telenor flotta, amibe könnyen lehet csatlakozni, és nevemen van a szám, mi az, amit valami red típusú előfizetést nézve most ajánlható?
Valami sokkal gördülékenyebbet keresek, mint a meglévő IQpro másik számom...Köszönöm a segítséget!
-
oszy
veterán
Régi DPI csomagom van. Ezt akartam átváltani “sima” telenoros előfizetésre.
Egy kedves hölgy hívott.
Ezeket tudta ajánlani:
Hiper M Talk 5 GB Hipernet, korlátlan beszéd belföldön 7 990 Ft/hó helyett 5 034 Ft. A Telenor S
3 GB Hipernet, korlátlan beszéd hálózaton belül 5 490 Ft/hó helyett 3 843 Ft.
Alapesetben ezek jó ajánlatok, de az új DPI sajnos jobb! :/
Így annyiban marad a váltás. Az kedvező üzleti és a netfone flottákban pedig nem bízom. -
Marci79
senior tag
Köszönöm szépen a segítséget srácok!
Akkor azt hiszem megpróbálkozok vele.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
antal750 #49117 üzenetére
Az ügyintézés nálam 2 nap volt és már flottában voltam:
Telenor előfizu -> Telenor feltöltősre váltás -> Flottába berakták a számot
Ez volt nálam 2 nap alatt. Nálad Telekomtól elhordozás miatt ez hosszabb idő szerintem.
Én 1 számot vittem flottába, de olyan papírt kaptam mellyel 5 hangalapú és 5 mobil internet előfizetés vonatkozásában vagyok jogosult előfizetői szerződés kötésre
-
AtHoS
nagyúr
válasz
antal750 #49115 üzenetére
Ha Telenor-os csomagot választasz, akkor a Flotta ügyintézés annyiban ki fog merülni, hogy kapsz tőlük egy csatlakozást engedélyező papírost, onnantól Telenor-t kell zaklatnod és számlázást is Telenor fogja nevedre/részedre intézni, innentől teljesen irreleváns, hogy elérhető-e a flotta, mivel úgyis Telenorhoz kell szaladgálj a "hülyeségeiddel"
Technikai jellegű kérdéseidet emiatt vetítsd le Telenorra és megkapod a válaszokat is...pl. lassítás van és nem lekapcsolás
Ha voda csomagot választasz, akkor jelenleg nem marad neveden a számod, hanem bekerül a flotta kezelésébe (ha minden igaz)...na itt lehet érdekes amit kérdeztél
-
antal750
aktív tag
Sziasztok
A kedvző üzleti flottával szemezgetek. Dominós számot szeretnék vinni. Milyen vélemények vannak róluk.? Rendszerük működő képes elérhetőek-e ha szeretne valamit tudni kérdezni az ember.? 4g hívás működik netnél is megy-e a 4g?Számlázásuk rendben, valós és nem össze vissza. Bármi buktató amire esetleg figyelni kell.? Próbáltam itt olvasni tájékozódni a fórumban de aki ebben a flottában van írhatna róluk. Akár privátban is, köszönöm ha segítetek. Első körben lehet beérném az S csomaggal ha minden oké lehet váltok nagyobbra. Ui:ha elfogy a net leáll vagy lassít 33kb-ra.? -
jbnd-007
tag
válasz
Marci79 #49111 üzenetére
Nagyon függ attól, hogy hol laksz. Ahol én lakom, ott már csak a 3G használható és az is egyre rosszabb. Két éve még semmi gond nem volt online játékkal sem, most 4G-n már egy weboldal is fél perc, mire az összes kép meg egyéb szirszar lejön.
Ha tudsz szerezni kölcsön kártyát, próbálgasd. Jó teszt a slither.io. Ha a kukac csuklik, az nem jó jel.
Éjszaka nincs vele gond, ha valamit le akarok tölteni, vagy a PS4-en frissíteni, azt lefekvéskor indítom.
-
petir
senior tag
válasz
Marci79 #49111 üzenetére
Ha jó nálad a lefedettség nem lesz baj. Érdemes a nap több időszakában tesztelni mobilról kb annak a sebességnek az átlagát fogja hozni. Persze ne egy mifivel hanem be kell ruházni egy acélosabb 4G routerre.
Ha tobb telenoros húzza az adott cellát lehetnek gondok...arra azert készülj fel.
-
gabor9991
őstag
válasz
public_void #49108 üzenetére
Írd át az apn-t "net"re és már működik is
-
public_void
csendes tag
Sziasztok,
IQPro adatkártyával van tapasztalatotok, hogy okostelefonban nincs vele internetelérés?
A Telenor hálózatára csatlakozik, a mobilinternet beállítások megfelelőnek tűnnek.
A telefon típusa Xiaomi MI 9T LTE.
A sim kártyát eddig laptopban WWAN modemben használtam, ott tökéletesen működik. -
Marci79
senior tag
Sziasztok! Csak mobilnetre (korlátlan) szeretnék előfizetni, amivel ki akarom váltani a megszüntetett vezetékes netemet. Melyiket ajánlanátok? Mobilelőfizetésem van, vodás flotta, de csak havi 5gb adat van rá. A digi stickjével havi 50gb van, de az is édeskevés.
-
törölt tag
válasz
tibor23 #49104 üzenetére
Alapból az 1490 Ft-os csomagban 200MB net van (+voda korlátlan, +100p).
Illetve az 1990 Ft-os csomagban 1GB +korlátlan social bizbasz-FB (+voda korlátlan, +100p).
Tehát a több net "kisírás".Mind a két csomag működik flottás tarifaként, illetve ügyfélmegtartó tarifaként is.
Az első (1490) csomagot államkincstár, a másodikat (1990) meoe, petz aladár....stb esetén láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest