- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
punisher1
aktív tag
válasz
kedvezouf #50468 üzenetére
Értem köszönöm!De a többit még nem értem teljesen.
Amibe voltunk mobilflotta blue megszünt elvileg de mi a számunkat meg szeretnénk tartani.
"Mi csináljuk a számhordozást. Ha jelenleg is flottában van, akkor onnan először ki kell lépni."
Akkor nekem nem kell csinálnom már semmit,nem mert nincs az a flotta ha jól gondolom.
A másik miszerint:"Ha a szám, amit szeretnének a flottába hozni a telenornál van, akkor előtte feltöltőkártyába kell tenni, 1 napig kell feltöltőben lenni."
Most tegyem át elötte feltöltősbe? -
Cyborg
őstag
válasz
kedvezouf #50460 üzenetére
Ez igaz
decemberben 51 percet vártam 2 perc beszélgetésre🙂 Szerencsére ritkán hívom őket.
Az ügyfélszolgálat mostanában mindenhol katasztrófa, nemcsak a vodafonnál, eon, Erste bank, borzalom mind....de nem sok választása van annak, aki vodás akar maradni. Cserébe látom a Vodafone appban ugyanúgy mindenemet továbbra is.
Pénteken írtam nekik e-mailt, tegnap délután beszéltem velük telefonon, és ma már át van váltva a csomag, most vettem észre a myvodafone appban
Ez gyors volt🙂 -
Crow
tag
válasz
kedvezouf #50427 üzenetére
Korábban többször említetted, hogy a "csomagok között hűségidő alatt felfelé és lefelé is lehet módosítani, havonta max egyszer".
Ami számomra nem egyértelmű:
- Ez azt jelenti, hogy kizárólag hűség alatt megengedettek a módosítások, vagy azt, hogy hűség alatt is (és a hűségidő lejárta után is)?
- "Laterális", csomag-családok közötti váltások is megengedettek? Azaz átmehetek Unlimited [YYY] csomagból Aktív [ZZZ] csomagba ( és vissza)? -
MolnárPéter
aktív tag
válasz
kedvezouf #50419 üzenetére
Szia!
Nálatok várható esetleg egy éves távlatban, hogy a Vodás flottátok is úgy működik majd mint a Telenoros? Értsd: bemész az igazolással, és a neveden marad a kártya.
Mert ugye pl az Extraflotta így működik, csak velük elég nehézkes volt a kommunikáció, hagytam őket a francba, és inkább elfogadtam egy ügyfélmegtartó csomagot a Vodától.
Nálam ugye csak a Voda játszik, mivel a két T-s és a Digis térerő is gyakorlatilag a 0-val egyenlő. -
4Grider
félisten
válasz
kedvezouf #50364 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy itt szükség van rád, mivel elég sokan vagyunk érintettek a flottád által. Éppen ezért törekedned kellene a más flottákkal kapcsolatos pontosságra (inkább ne írj róluk semmit, ha csak a konkurenciát látod bennük) és a fórumszabályzat betartására (különös tekintettel arra, hogy saját flottát promótálni tilos).
-
sepsi0
őstag
válasz
kedvezouf #50260 üzenetére
Mondod ezt addig, amíg ki nem próbáltál egy MikroTik eszközt. Nekem volt Huawei B593, E5186, B525. Mind külső panel antennával.
Aztán vettem egy MikroTik LTE 6 eszközt lassan 2 éve. Egyetlen hátránya van a 100mbit-es lan, de már van gigás is. Mondjuk itt csak éjjel éri el a 100at a net sebessége, nappal 60-70 max.
Persze mindenki azt vesz amit akar, de ne jelentsük ki, hogy a legjobb... És a Mikrotik egy antennás kültéri eszköz, így a kábeles jelveszteség sem áll fent, csak a lan kábelt kell kivezetni...
Bocsánat az offért, de off témára válaszoltam... -
Blamazs
senior tag
válasz
kedvezouf #50280 üzenetére
Akkor szerintem megyünk a telenorhoz. Voda amúgy is vicc lett az utóbbi fél évben. Pedig indulásuk óta náluk vagyok, de van amit már nem tudok tolerálni feléjük. Kíváncsi lennék management szinten mit mehet most ott bent náluk. Ki a felelőse ennek, és miért nem tudják gatyába rázni ennyi idő alatt sem a rendszerüket.
-
MolnárPéter
aktív tag
válasz
kedvezouf #50270 üzenetére
Én sajnos a Vodára vagyok rászorulva, csak nekik van térerejük nálam. A Vodás flottátokban az ügyfél nevén marad a kártya? Van az én tarifámnál jobb ár/érték arányú csomagotok?
Korlátlan beszéd itthoni számokra az EU-ban is, 19 Ft/sms + 5 Gb net, social + connect passal 5490 Ft-ért.
Esetleg korlátlan netes csomag?
Ja és én ugye Vodán belül váltanék egyik flottáról a másikra.
Köszönöm előre is! -
4Grider
félisten
válasz
kedvezouf #50268 üzenetére
Ott van a cikkben az áprilistól érvényes spektrum helyzetkép. Ez alapján a Voda jobb pozícióban van 3 használtabb frekvencia tekintetében, a Telenor meg kettő, a 900 MHz és a 3400 MHz felettiben áll jobban.
Mik a ma leginkább kihasznált frekvenciák: 800 Mhz, 1800 MHz, 2100 MHz. Add össze, és megnézheted a Telenor fölényt...
De akár összeadhatod a nem pontszerűen használható összes frekit is, ott is a Telenor lesz az utolsó. -
4Grider
félisten
-
zoli62
addikt
-
-
yanna
addikt
válasz
kedvezouf #49313 üzenetére
3 éve vagyok "EQ-CP" flottában. Az első évben semmi gondom nem volt, simán volt 50-70 Mbps a letöltés. Az utóbbi 2 év óta kezdett exponenciálisan gyenge lenni, különösen csúcs időben. Hajnalban elviselhető. Ugyan abban a készülékben, ugyan abban a SIM elrendezésben.
-
sepsi0
őstag
válasz
kedvezouf #49252 üzenetére
Már 5+ éve ügyfeletek vagyok, 2 előfizetéssel és 4db simmel.
Az adatmegosztó sim miatt maradok, ha az nem lenne, akkor elgondolkoznék (korlátlan).
Ha már itt tartunk, mi a menete a készülék vásárlásnak?Családi csomag a cégnél: 2700ft a korlátlan beszéd és 5250ft a korlátlan net. Csak azért, mert forintosítottad... Ja és nincs belépési díj, 5db előfizu igényelhető és van "valós" készülékkedvezmény 12/24 havi részletfizetéste 0% THM...
De ez csak dolgozóknak van.Ja és bevihető a palettába vagy mi a neve (saját néven lesz az előfizu), így van plusz kedvezmény a díjjakból.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
kedvezouf #49165 üzenetére
13 gigás netje van +800 Ft lenne a köv. csomag ami 24GB adatkerettel rendelkezik (Unlimited csomag, legalábbis visszanézve a hozzászólásait erre következtettem [link] ), tehát a korlátlan email+böngészést nem fogja megfizetni (tuti több a díja, mint 800Ft), ha a köv. csomag árát sokallja
Kíváncsiságból megnéztem mennyi adatot szoktam fogyasztani havonta. Meglepődtem, hogy max. 2GB-ot....gyorsan meg is néztem hová tudnék visszalépni és mennyit is spórolnék vele. Hát nem pont kb. 800 Ft-ot tudnék spórolni havi szinten 4GB-os csomagra visszalépve?
Ez a 800 Ft valami varázsszám lehet
Persze eszemben sincs visszalépni, azon a 800 Ft-on nem fog múlni semmi, pedig a 4GB is kétszerese a jelenlegi havi adathasználatomnak.Azért elég érdekes dolgokkal találkoztam visszaolvasgatva a topikban lassításos témában. Van aki 4GB-os csomaggal adatlassítás után is 12+GB adatot képes volt leforgalmazni. Persze az "új" lassítási értékek már problémásak lettek számára. És ez csak egy, aki le is írta mivel szembesült. Mennyien vannak még akik kihasználták a kiskaput, aminek most mindenki issza a levét
-
petir
senior tag
válasz
kedvezouf #49138 üzenetére
Tudom jól mik a lehetőségek Peti...
De mint írtam változó - van, hogy elég van , hogy nem. És ezért a felárat nem fizetném.
Az meg a másik, hogy mint Fifi kolléga írta az átíráskor ezzel nem dicsekedett a Telenor...
Nagyon jó lenne ha ebben az ügyben tudnátok intézkedni !
Mint látod nem egyedi probléma ! -
petir
senior tag
válasz
kedvezouf #49136 üzenetére
Nem tudnátok tenni annak ügyében valamit , hogy a mobiladatkeret ha elfogy azért használható maradjon az internet. Az átírás előtt soha nem volt ilyen probléma !!! Lassítva volt 128kbyte/ sec -re a sebesség ami maximálisan elég is volt lehetett vele böngészni emailt küldeni csatolmannyal és sorolhatnám .
Most konkrétan egy telex,prohardver stb betöltése kb 3-4 perc. Ez így használhatatlan! A mail küldése felejtős ha van mellette egy pdf pl....
Hó végén meg nem veszek adatjegyet, csomagot nem szívesen váltok mert mondjuk a 12 hónapból 4-5ször járok így...
Többen beszéltük már itt a fórumon is korábban, én fb-on írtam erről postot a csoportba de nem lett kiengedve..
Tudnátok ezzel kapcsolatban intézkedni ?
-
adika4444
addikt
-
mexel
veterán
válasz
kedvezouf #48931 üzenetére
Az Unlimited M-ről nem lehet váltani lefelé a startra? ( mondjuk ha jól emlékszem alárlkellett írni amikor saját névre került)
Mert kb csak a 3gb net a különbség. De miért ez a megkülönböztetés a számhordozásra? ( egyszerűbb akkor venni egy feltöltőst más szolgáltatótól és azt bevinni ha valaki ilyet akar.)
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Augusztusi hardverszuflé
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Gaming notebook topik
- Windows 11
- PlayStation 1 / 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest