- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
válasz
Marci79 #49303 üzenetére
Lehet, hogy írtad, de nem találom az esetleges válaszod, hogy ezek közül mit csináltál esetleg meg.
Milyen teló ez?
Mikori a SIM? (esetleg megér egy cserét, hogyha régi)
Melyik APN-t használod? Esetleg egy csere nem segít érdemben?
Más területeken is ilyen siralmas a net?
H
A SIM kártyát cserélsz fizikailag a két slot között változik valami? -
szabog74
aktív tag
válasz
Marci79 #49223 üzenetére
Próbáld ki 3G-vel is. Hétvégén csopaki telken méregettem: Telekom a háznál pár Mbit és akadozott, elmentem a kert végébe, máris 100+ Mbit volt, Telenor mindenhol 100+ Mbit, Vodafone hozta a szokásos 20-50 Mbitet. Telefont átállítottam 3G-re és máris stabil 8Mbitem lett Telekommal is a háznál.
-
vegyszer
addikt
válasz
Marci79 #49197 üzenetére
Egyébként meg rosszul látod.
Az ÁSZF szerint a garantált sebesség minden magyar szolgáltató szerint 0/0kbs.
Mert volt valami uniós irányelv, hogy ha nem tudja a garantáltat garantálni, ködbérezhető a szolgáltató.Azaz NEM akkor kell hívni az ügyfélszolgálatot, hogyha nincs internet, hanem akkor, ha VAN!
Bár ez teljesen normális egy olyan országban -
törölt tag
válasz
Marci79 #49193 üzenetére
Nyugi ! Én ugyanígy copok vidéken, az ország keleti részén csak nekem az 1mb/sec sincs meg !
Megoldás: Ha xar terülten vagyok, átkapcsolok 3G hálózatra. Ekkor a 4G hálózathoz képest fénysebesség érezhető...
Az is baj, hogy 4G hálózaton a Telekommal közösködnek...lehet hogy a " tettek hálózata " xar...sőt....biztos ! -
Rick4
félisten
válasz
Marci79 #49193 üzenetére
Szerintem ezt is, mint minden mást, aminek a képességeiről, tulajdonságairól nem tudtál előtte magad meggyőződni, és a szerződéskötés távollévők között zajlott, ugyanúgy 14 napod van visszavinni, és a szerződést érvényteleníteni.
Telenor ászf:
Elállás, felmondás az online megrendelésre tekintettel
Az Előfizető a szerződéskötéstől számított 14 napon belül jogosult indokolás nélkül
elállni a szerződéstől – feltéve, hogy a szolgáltatás nyújtása még nem kezdődött meg.felmondani a szerződést – ha a szolgáltatás nyújtása a beleegyezésével már megkezdődött. -
4Grider
félisten
válasz
Marci79 #49193 üzenetére
Milyen eszközben használod? Csak mert nálunk van 10 db ilyen 6 telephelyünkön meg 4 vezetőnknél, de ilyen vacak értékeket nem szoktak mérni. Kelenföldön ráadásul megy vele az 5G is (persze 5G-s eszközzel). Most épp a XXII. kerület külvárosi részén 25/5 Mbps-ot mérek, ami nem az acélosabb értékek közé tartozik...
Persze ha a 3-4 mb/sec alatt 3-4 MB/sec-et értesz, akkor igazad van... -
TÁgnes
újonc
válasz
Marci79 #49193 üzenetére
Nálam au Iq majd nem 150 letöltési sebbeséget profukál jobb mint a mobil netem ez vonatkozik minden idöszakra. Igaz 100 méter légvonalban az átjátszó meg vidáken jobban a 30 van elterjedve nálam meg a voda ... pedig 2 korlátlan + 1 db 50 gigás elöfizum van náluk 10 többet nem tudok kihozni.
-
vegyszer
addikt
válasz
Marci79 #49193 üzenetére
Azért a mobil térerő, letöltési sebesség erősen lokáció függő paraméter.
Ez olyan, mintha valaki egy ember kikérdezésével mérné fel egy ország igényeit.
Lehet, hogy eltrafálja, de lehet, hogy nem.Ez se a szolgálatót, sem a flottát nem minősíti, csak az adott helyet (esetleg készüléket).
-
jbnd-007
tag
válasz
Marci79 #49111 üzenetére
Nagyon függ attól, hogy hol laksz. Ahol én lakom, ott már csak a 3G használható és az is egyre rosszabb. Két éve még semmi gond nem volt online játékkal sem, most 4G-n már egy weboldal is fél perc, mire az összes kép meg egyéb szirszar lejön.
Ha tudsz szerezni kölcsön kártyát, próbálgasd. Jó teszt a slither.io. Ha a kukac csuklik, az nem jó jel.
Éjszaka nincs vele gond, ha valamit le akarok tölteni, vagy a PS4-en frissíteni, azt lefekvéskor indítom.
-
petir
senior tag
válasz
Marci79 #49111 üzenetére
Ha jó nálad a lefedettség nem lesz baj. Érdemes a nap több időszakában tesztelni mobilról kb annak a sebességnek az átlagát fogja hozni. Persze ne egy mifivel hanem be kell ruházni egy acélosabb 4G routerre.
Ha tobb telenoros húzza az adott cellát lehetnek gondok...arra azert készülj fel.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest