- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz
kispéé #42745 üzenetére
Átlagban nekem 50/5 van, amióta bekapcsolták a VoLTE-t. Előtte a feltöltés kb. 20-25 Mbps volt, a letöltés kb. ugyanannyi. Ez a nagy átlag. Vannak olyan helyek az országban, ahol a Telenor 4G 3/10 Mbps-ot tud, mert agyonterhelt és csak egy frekvenciát használ, van, ahol 100/40. Szóval nagyon helyfüggő a mobilnet sebessége.
-
bul07
nagyúr
válasz
Stufi007 #42738 üzenetére
Itt visszakeresve
Credit Prime 2015 Kft. az a itt EQ-nak nevezett flottához tartozik, ezek őkAmúgy nem lehet hogy régi EQ-s vagy és van egy korlátlan netted és hozzá egy adatmegosztó kártya is, és ezért van kettő
Szerk.
Na mire kikerestem megírtam megelőztek, de már nem törlöm
-
Stufi007
újonc
Egy kicsit hülyének érzem magam, nemrég vettem észre, hogy két mobilnet előfizetésem is van, nem tudjátok kinél köthettem, ha a vevő a Credit Prime 2015 Kft. ( Ecser )
Köcce -
Fecsike
kezdő
na hát akkor annyira rossz mégsem lehet ez a digi mobil, ha itt sorra lépnek ki az emberek IQfos-ból és EQ-ból is.
EQ-nál hogy van ez a vodás 2 éves hűség? nem úgy szól a törvény, hogy már nem lehet ennyi hűségidőt kivetni? -
onetwo
tag
Sziasztok!
Tudna valaki küldeni privátba az olcsopercdij.hu-hoz telefonszámot? Korábban az egyik rokonom csatlakozott hozzájuk (még amikor kedvezo percdij volt) és nem hogy kilépni a flottából de még kapcsolatba sem
sikerül velük lépni, mert visszahívás az nincs.A fenti esetben ha összejön a lemondó nyilatkozat, akkor mennyi a díja, hogy a kártyát átírják dominoba saját névre?
-
RoSSo3
senior tag
válasz
kosmoo81 #42729 üzenetére
Igen, pontosan. Nekünk sok az a 10e Ft. (Ki tudja előre, hogy "örökké" akar-e maradni flottatag. Annyi lehetőség van, mindig újabbak, kedvezőbbek.) A Multi-nál még belépési díj sincs most, ha nyugdíjas az illető, aki csatlakozik. Szóval így hirtelenjében kapásból 13e Ft-ot sikerül megspórolni a váltással. A havidíj is kedvezőbb, nem létfeltétel az ingyenes Voda irányú hívás. Net meg abszolút nem kell, szóval nekünk ez így jobban tetszett.
De aki hosszú távra tervez, annak persze, megéri - továbbra is nagyon jó opció a Szanga! Csak már 10e belépéssel kell számolni, én anno 3ezret fizettem egy évre. -
kosmoo81
tag
válasz
RoSSo3 #42728 üzenetére
Itt a szanga vip...
Kedves Flottatagunk!
Ezennel igazoljuk, hogy ehhez az e-mail címhez tartozó telefonszám (ok) a megadott darabszám alapján örökös ingyenes tagságot élveznek, a telefonszámok után tagdíj a jövőben nem lesz.
A hűségidő lejárata után mindenki egyénileg tudja hosszabbítani azt (Vodafone jelzése után).
Köszönjük az utalást!
A VIP kupon a telefonszámod, ez alapján tudnak ingyenesen csatlakozni ismerőseid (nekik jövő év junmiusig nincs tagdíj).
A kupon ez év szeptemberéig érvényes. A csatlakozásnál a "ki ajánlotta a flottát" rovatba irja meg a telefonszámodat.Üdvözlettel,
-
tobias40
veterán
válasz
noorbertt #42722 üzenetére
2 nap alatt megvolt a kártyám és be volt aktiválva!
Nekem eddig nagyon pozitív de olvasok itt problémákról,igaz nem az én flottámon belül.
Digi nekem nem megoldás egyelőre mert korlátlan kellene,de majd kiderül milyen lesz a teszt után és mennyiért!A telefont mindig felveszik vagy vissza hívnak,levelekre válaszolnak gyorsan ,tehát eddig minden pöpec.
Nekem milyen gondom lehet ha én fizetek a telenornak az EQ "csak" a tulajdonos tehát nem rajta keresztül megy a fizetés ,vmint nincs hűség bármikor visszamondhatom ha jól értelmeztem... -
noorbertt
őstag
válasz
tobias40 #42720 üzenetére
Ha már aktiválták a kártyá(ka)t onnantól kezdve nincsen gond, de addig viszont faxxzopás van.
Amiért fizetsz azt kapod, így e téren nagyon pozitív. -csak ne keljen velük inteztetni bármit is.. cégen belül is az egymásra mutogatás van és utána a telenorra..Elkezdtem használni a digit és némi osztás szórzás után nekem nem éri meg a jelenlegi csomag amit fizetek.
Digi mostani formájában is használható és ez már csak jobb lesz, drágább talán bár arra nem vennék mérget. -
laskr99
addikt
IQ 2 márciusban leadott kártyára jön a számla. Láttam volt aki ugyan ebbe beleesett már. Mi a teendő? Telenor nem tud segíteni mert nincs meg az ügyfélbiztonsági kód, mivel csak számlafizető vagyok. IQ előző havit fizette utolsó nap, mostanit azt mondta már aznap hogy fizeti de azóta se semmi "véletlen ment ki" a számla a TELENORTÓL. Vicc az egész. Trehány nem megbízható banda.
-
noorbertt
őstag
EQ csomag lemondásról van valami tapasztalat? A számok nem hordozottak és nem is ragaszkodom hozzájuk.
-
mano660
tag
válasz
mano660 #42641 üzenetére
Esetleg valakit érdekel!
Fölkerestem az ügyfélszolgálatot, és ezt a választ kaptam:
Természetesen bevonhatom a horgász flotta díjcsomagot a Magenta 1 -be, viszont a 30%-os díjkedvezményt nem érvényesítik rá, mert az csak a meghirdetett lakossági díjcsomagok (mobil S;M;L;XL) esetén jár. -
-
Taktoj
aktív tag
Nekunk 50 gb csomi van adatmegosztóval, az utóbbi kb max 600 ft.
-
LámaZ
addikt
válasz
szabifotos #42711 üzenetére
otthonra: korlátlan
útra: egy kisebb, olcsóbb csomag.
Ez így 2 db. SIM-kártya.
Ez volt nekem is. -
szabifotos
senior tag
-
yanna
addikt
Mintha valami olyasmi rémlene, hogy pénteken történni fog valami...
-
LámaZ
addikt
válasz
4Grider #42702 üzenetére
Én kifejezetten szerettem a FEM3-at.
Na, meg épp tag voltam az ncore-on (inaktivitás miatt kizártak a nyavalyások, pedig egyszer még fizettem is valamennyit), és gyakorlatilag bármilyen filmet le tudtam onnan tölteni. Akkor volt a dél-koreai szappanoperák iránti mániám is.
Most kábeltévém van, de nézi valaki? Jobbára már csak az időjárás-jelentésekre és a híradóra van időm (abból is fele CNN stb.). -
tobias40
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest