- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
noorbertt
őstag
Én szabad vagyon egy jó ideje, csak a napokban elegem lett a Yettelből, mobilon is szar volt a net és hívás az utóbbi hetekben többször is, itthon is mobil netem van a megosztó miatt és az is szar volt. Szomszédnak mulheten húztak be az optikát és hat összesen 7ezerrel lesz drágább a buli. Nekem ennyit megér.
-
noorbertt
őstag
Yettel KüF-rol mennyire bonyolult átmenni lehetőleg ingyen egy publikus csomagba? Át akarom vinni a telekomhoz, behúzták az optikát végre
Van egy korlátlan adat megosztó is hozzá, azt csak lekapcsolják és annyi jól sejtem? Feltöltős csomagba érdemes ilyenkor menni?
-
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Ha igényelek egy horgász kártyát, azzal hány előfizetést tudok igényelni? Magenta csomagba belehet kötni?
-
noorbertt
őstag
válasz
Tamás kkk #63034 üzenetére
Közeli rokon Vodafone dolgozó (nem bolti) és kap ingyen korlátlan és lassítás mentes SIM kártyát és kapna ingyenes vezetékes internetet is (azt még nem kérte, arra vár hogy a digi hálózata is elérhető legyen neki és akkor.
)
Plusz szokott lenni elvileg évente 1-2 alkalommal vásár is ahol apró pénzért lehet venni bármit is, céges eszközöket is.
-
noorbertt
őstag
válasz
szucs.krisz #62930 üzenetére
Mi a panasz vagy keres amit elutasít a sablon?
-
noorbertt
őstag
válasz
mucsgyver70 #62733 üzenetére
Nem azt írtam hogy nem állhat el a szerződéstől. Azt sem hogy a Tarr ügyfélnek köze van a vodafonhoz vagy sem.
Illetve az utolsó mondatodat sem tudom hova tenni.De ok.
-
noorbertt
őstag
válasz
Tiédetis #62723 üzenetére
Hazudik?
Amugy hívd fel azt akivel közvetlen szerződni fogsz, Tarr-t.
Ha ténylegesen elindult a hordozása akkor már nem tudsz visszalépni csak úgy.
Amúgy, van valahol leírva h hordozás esetén vissza is adják a számokat? Ha mégsem a Vodafone prémium hálózatára kerül véletlenül az ügyfél? -
noorbertt
őstag
válasz
RoyalAirForc #62537 üzenetére
Nem kell, hiszen küfös vagy. Azaz nincs hova menni, maradsz Péter kezei alatt.
-
noorbertt
őstag
válasz
RoyalAirForc #62341 üzenetére
Nem. A kedves kuf ezt úgy kommunikálja hogy a Tar a szolgáltató és az a jelenlegi isten. Ha rákérdez valaki hogy az melyik akkor arra egy harmadik-negyedik random emberke írja ki hogy Vodafone, majd csak arra reagál a kuf hogy Prémium Vodafone hálózatot használ a Tar
Sot olyan is volt hogy a valaki a tar-hoz linkelt közvetlenül és arra az a reakció hogy az nem olyan jo, mint amit a küf árul.
szvsz
Kiléptem a csoportból mert idáig a @mindenki tag-et jól használta és nem zavart de már zavaró az egészitt is elmúlik lassan a kuf téma remélhetőleg
-
noorbertt
őstag
válasz
mucsgyver70 #60726 üzenetére
Nem nagyon használt szolgáltató? Miért nem használt? Mert szar??
lolkartyakat is most nyomtatják gondolom
-
noorbertt
őstag
Csomó olvasatban komment, mondom tuti péntek van,,, de nem
-
noorbertt
őstag
Ez magyaros
Nyilvan nem tudni hogy mennyire kamu vagy sem de azért nah. :Most hívott a yettel.
Azt mondta a kisasszony, hogy a Kedvező üzleti flotta megszünt és nem is indul már többet sehol. Azt mondta, hogy valaki csak hülyíti a népet a KUF nevében hogy lesz Telekomos és Vodás választható elôfizetés is, de ez csak kamu.
Azt mondja tulajdonképpen a 40ezer fős taborukat cserben hagyták és leléptek az eddig megszerzett hatalmas profittal. 😮
-
noorbertt
őstag
Nesze semmi fogd meg jól. Ezt már tudjuk, tényeket és pontos számokat a népnek.
Amúgy jól hangzik, mire számomra aktuális lesz talán ki is forrja magát. (Vagy bebukik…)
-
noorbertt
őstag
Nah kezdődik a t és voda felszopása a csopiban
küf
-
noorbertt
őstag
válasz
WhiteWalker #59185 üzenetére
Indulásuk óta ilyen megbízhatóak. Ennyi előnyük volt higy jók az árak. Semmi más.
Barmit amit mondanak azt elosztod kettővel és vagy bejön vagy nem… Én személy szerint remelem hogy kihoznak valami jót a dologból, de ha megint hozzájuk fog tartozni a szám akkor részemről felejtős. /es szinten maguk fölé köpnek /
Az hogy voda az elég nagy öncumi lenne, de lehet nincs választásuk, személy szerint T-t már egy ideje nézem, lehet jobb lenne számomra lefedettség miatt. -
noorbertt
őstag
Nah, lehet lesz valami kuf téren? Lásd Fb poszt.
T fele menne a dolog nem is lenne rossz az óra kínálat miatt -
noorbertt
őstag
válasz
RoyalAirForc #58408 üzenetére
Gondolom sok száz ügyféllel is ilyen könnyű dolguk lesz.
-
noorbertt
őstag
Leginkább külföldi fórumokon kukázva
Amugy rpi 4, amin openwrt fut+ lte hat, amiből bármikor kilehet pattintani az LTE modult és tenni bele 5g-t. + 5g képes antenna páros.
Megjegyzes: kilehet hozni sokkal olcsóbban is, en egyszer akartam jól összerakni(az ára már visszajött a flotta miatt..)
-
noorbertt
őstag
-
noorbertt
őstag
Kedves Ügyfelünk! Yettel TV Start szolgàltatàsodat töröltük. Hatòsàgi döntés alapjàn nullàs dìjszabàsù szolgàltatàsaink törlésére 2023.03.27-31. között kerül sor. Tovàbbi informàciòkat itt talàlsz: www.yettel.hu/netsemlegesseg. Üdvözlettel: Yettel
-
noorbertt
őstag
válasz
giorgio77 #53338 üzenetére
Kedves Ügyfelünk! Az ASZF 7.1. pontjàban foglalt fogyasztòi àrindex mértékéhez igazodò dìjkorrekciòra 2023. àprilis 5. napjàval kerül sor. Ekkortòl a jelen hìvòszàmhoz tartozò, az ASZF 7.1. fejezet III-IV. pontjàban leìrt dìjak a KSH àltal 2022. évre megàllapìtott 14,5%-os inflàciò mértékével megegyezöen növekednek. Az ìgy korrigàlt dìjak és azok pontos összege megtalàlhatò a https://dijkorrekcio.yettel.hu/flotta/inflacio-mertekevel-modosulo-dijak weboldalon. Üdvözlettel: Yettel
Persze a fb oldalon törölték erről az infót
-
noorbertt
őstag
Nekem microtik van, mert nem volt más alternatíva. Pest megye halál faxan a vezetékes net, olyan lett volna hogy inkább semmilyen jó drágán.
Helyette van ez [link] elején szívás volt beallitani de azóta semmi baja és 10km-rol kapom a stabil jelet.
-az ára már azóta vissza jött szerintem, nekem még a korlátlan megoszto van
-
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Kedvező Üzleti flotta, Telenor.. eSIM-re mi is tudunk jelentkezni? Ha igen, hogyan?
-
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Vállalkozáshoz tudnátok ajánlani korlátlan sms opciót? Olcsón
Telenor EQ-nal vagyunk, viszont ott drága az sms..
Nem kell semmi másra, mert marad az EQ mint fő kártya. -
noorbertt
őstag
válasz
Toninho13 #47667 üzenetére
Ha vissza keresed az írásom akkor dettó ez volt.
Még mindig folyamatban van a panaszkezelésem de semmi nem történt azóta...
Pétert zaklattam és két hét alatt elértünk arra hogy lépett az ügyben és működik is de a panaszkezelés még folyamatban van és szerződésem sincs. -
noorbertt
őstag
válasz
kurtuzov #47505 üzenetére
Igen, elég nagy bibi.
Nálam a fűtés vezérlés és a kamera rendszer is nettol függ.
De segítőkész volt a csajszi, mert miután mondta hogy én értettem félre ezt a korlátlan adatmegosztót ami nem létezett a kártyámhoz felajánlotta hogy vehetek extra adatot az előfizetés mellé.. -
noorbertt
őstag
Nálam is megtörtént az átállás..
Átrakták az unlimited XXL csomaghoz kért adatmegosztó kártyát valami hipernet home + ba. Telefonon történt a szerződés kötés és ott külön kérdeztem is hogy minden marad e és a korlátlan adatmegosztó is és egy tiszta érthető igen hangzott el..Telenort hívtam, ott panaszkezelés lett belőle, hazudtak 30napos írásos megkeresést..de a csajszi szerint valószínűleg én értettem félre mert az a szám (adatmegosztó) elvileg sosem volt korlátlan.
Péterrel sikerült beszélni szerencsére és ír a Telenornak, remélem hamar rendeződik a dolog mert perpill ott tartunk hogy van egy előfizetésem ami nem kell és nincs netem, mert persze az egész úgy derült ki hogy elfogyott a zinternet.
-
noorbertt
őstag
EQ számla stimmel mindenkinél? Nálam a megszokottnál több lett.
-
noorbertt
őstag
válasz
California1 #42939 üzenetére
Nyilván ez is a céljai között van, perpil a mostani sebesség bőven elég sokmindenre. Joh.. torrentre és 5k youtubera alkalmatlan. :)
-
noorbertt
őstag
válasz
tobias40 #42720 üzenetére
Ha már aktiválták a kártyá(ka)t onnantól kezdve nincsen gond, de addig viszont faxxzopás van.
Amiért fizetsz azt kapod, így e téren nagyon pozitív. -csak ne keljen velük inteztetni bármit is.. cégen belül is az egymásra mutogatás van és utána a telenorra..Elkezdtem használni a digit és némi osztás szórzás után nekem nem éri meg a jelenlegi csomag amit fizetek.
Digi mostani formájában is használható és ez már csak jobb lesz, drágább talán bár arra nem vennék mérget. -
noorbertt
őstag
EQ csomag lemondásról van valami tapasztalat? A számok nem hordozottak és nem is ragaszkodom hozzájuk.
-
noorbertt
őstag
válasz
Degeczi #42578 üzenetére
Kiderül mi lesz a teszt után.
Nincs bajom a szolgáltatással és az árral sem amit jelenleg fizetek érte, csupán a flotta működésével vannak aggasztó érzéseim.. pl bármikor meg is szűnhet hiszen ez egy offshore cég akárhogyan is nézzük és nem az egyenes kommunikáció az erősségük. -
noorbertt
őstag
-
noorbertt
őstag
Tesztelés indul az 50es körzetszámmal.. ha bejön akkor már csak az a kérdés hogy mennyire lesz macera dobni az
Eq-t... -
noorbertt
őstag
Nálunk 2 eq előfizetés meghalt a mai nap. Remélem átmeneti mert a hívás néha nem működik és a net is dettó..
-
-
noorbertt
őstag
EQ flotta, ma kaptunk mytv kódot és hogy aktivalva. Ingyenesen kaptuk vagy ez valami reklám?
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest