-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
Multi flottába most hogyan lehet belépni? E-mail-ben kell érdeklődni? Köszönöm.
-
tsar
aktív tag
Az iQpro-nál jelenleg is a Telenor a szolgáltató?
-
troviko
senior tag
Üdv!
Gyors kérdés: tud valaki olyan flottát, ahol a saját nevemen maradhat a szám, a havidíja 3-4K, 100-200 perc beszélgetés, olcsó percdíj, 5-7 GB internet, és telenoros, magánszemélyes?
Előre is köszi!
https://www.oldtech.hu/
-
sagesz93
addikt
válasz Tmax_X #40285 üzenetére
Nekem jött reakció, el vannak csúszva a dec rendelésekkel, illetve január 1.-től aki rendelt annak 4931 Ft az új díj a korlátlan csomagra.(gondolom emiatt is volt torlódás, csak én erről nem tudtam előzetesen )
Nekem jövő hétre ígérték, hogy megkapom a simet, január 3-án írtam az emailt.[ Szerkesztve ]
-
Tmax_X
újonc
válasz gingerbalm #40278 üzenetére
2k18.12.30 óta.
-
Degeczi
nagyúr
válasz Tmax_X #40273 üzenetére
Ez tipikus sajnos
Olyan is volt már, h sikertelen hívás uátn Viberen jött üzenet, h "nem tudom fogadni, üzenet vagy 20-4666200" - ami szintén nem volt elérhető, így Viber üzenetet írtam, válaszban megígérte, h utánanézet.
Az eredmény szemponjából ugyanaz: megoldás azóta sincs, december 3 óta nem tudják korlátlanra állítani az adatkártyámat... A díjbekérő persze úgy jön, mintha minden rendben lenne. -
Tmax_X
újonc
válasz gingerbalm #40274 üzenetére
Ajánlásom van már
-
Tmax_X
újonc
iQpro-t el lehet érni valahogy?! ,telefonra és emailre nekem nem reagálnak :/, korlátlan net ügyében keresném ,válaszokat előre is köszönöm.
-
balika21
tag
sziasztok, korlátlan adatkártyát szeretnék ADSL kiváltására próba gyanánt, néha torrent is, de nagyrészt 100 GB lenne az adatforgalom. Iqpro-nál áremelés az új ügyfeleknél, így alternatív megoldás is érdekel. Volt egy másik szolgáltató is 5 ezer forint környékén, jól emlékszem?
-
gingerbalm
aktív tag
válasz joey04 #40261 üzenetére
én így látom, te úgy látod, nincs ezzel semmi gond, szerintem egy több mint 25%-os váratlan emelés az elszállt, még akkor is, ha a régieket nem érinti és a leendő újaknak még így is megéri, szerinted meg nem hatalmas, hanem elenyészően piszlicsáré, ennyi
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz Mikulásbá #40243 üzenetére
Én meg nem is azt mondtam, hogy nem kéne erről szólni, bár ahogy kiderült, megint csak a kárálás ment, a régieknek marad annyi, amennyi volt.
Az IQpro korlátlan net ára mikor szállt el így?
Ezen akadtam fent, mert azt sugallja, mintha valami hatalmas emelés lett volna.
40244: azzal nincs baj, hogy az infót beírtad, az hasznos. Csak a körítés, meg a burkolt találgatás.
---
Nem semmi értetlen arcok járnak ide. Vagy csak nem tudtok értelmezve olvasni? Atyaég.
-
rfszabi
tag
IQPro azt mondta, hogy a 3882 Ft marad a jelenlegi ügyfeleknek. A magasabb ár csak az új ügyfelekre vonatkozik.
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Nem teljesen idevág a témám, de úgy látom sokan képben vagytok az aktuális tarifákról.
Sok év után anyagi okokból kiléptem az előfizetéses flottából és (ha csak nincs kedvezőbb lehetőség) akkor kártyás csomagra fogok váltani. Az igényeimhez a telekomosat találtam a legjobbnak: keveset beszélek, ill. több telefon is van ahol tudok kedvezményesen beszélni, mobilnet ügyben nagyon változó, hogy mennyit használok, ezért fontos, hogy ne 30 naponta megújulós legyen, hanem lejárós. Ha jól értelmezem a leírtakat, ilyen csak a telekomnál van.
Szerintetek is ez a lehetőség a legjobb nekem?
Köszönöm! -
-
joey04
titán
válasz gingerbalm #40234 üzenetére
Úgy írod, mintha 1x ezer forintra emelték volna...
[ Szerkesztve ]
-
zombei
aktív tag
válasz gingerbalm #40240 üzenetére
Azért erről csak küldtek volna valamit a számlával együtt.
-
-
Beniii06
addikt
válasz #15490560 #40238 üzenetére
Lehet ez évtől van változás, a számlád múlt hónapra vonatkozik, majd 1 hónap múlva ugyanilyenkor nézd meg.
(#40240) gingerbalm
Cirka 300 Ft-al olcsóbb a konkurenciánál + egyszeri beugró, de az felfogható talán 1 fokkal jobb ügyfélszolgálat miatt, de nem biztos mindenkinek megér annyit.[ Szerkesztve ]
"Got any other secret weapons?"
-
mb702
tag
válasz gingerbalm #40234 üzenetére
A kérdés már csak az (ezek szerint), hogy csak az új belépőknek lesz ennyi, vagy mindenkinek?
A korlátlan netes megosztó kártyák megszűnése úgy látszik, hamar lecsapódik . . .[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
-
John D'oh
aktív tag
Sziasztok!
Fontolom az Oroszlán XXL csomagot. Telenoros szolgáltató. Korlátlan beszélgetés és "korlátlan" net ( hang+video együttes tartalom esetén 10 Gb a korlát )
6550 Ft havi díj ( 6945 Ft/hó az egyszeri költségeket is beleszámítva )
Egyszeri díj : 3000 Ft ( DHL ) + 6500 Ft ( Rezsiközösségi )
24 hó hűség közvetlenül a szolgáltatóval
saját nevemen lenne a telefonEz így nekem teljesen jó ajánlatnak tűnik az egyéni igényeimhez képest. Szinte már túl jó.
Valakinek van már tapasztalata a fenti csomaggal ?Van esetleg valami hátülütője amiről érdemes lenne tudni ?
Köszi !!
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz California1 #40227 üzenetére
Ezt a meddő vitát, hogy kinek mennyire van igaza, fejezzük be!
A teljes igazság az, hogy szerencse dolga, hogy valaki egyből azt kapja-e, amit kér, vagy hónapokig nem kap semmi választ.
[ Szerkesztve ]
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
California1
őstag
válasz Degeczi #40226 üzenetére
Ezért írtam,hogy féligazság. Mert nem csak én írtam arról,hogy nekünk kétszeri megrendelésnél is azonnali korlátlanként érkezett a sim és más fórumozók is ugyanezt erősítették meg. Ha visszaolvasol ez látható is. Csupán arra reflektáltam,hogy azon fórumtárs akinek először válaszoltam, már tényként közölt egy olyan megállapítást ami nem a teljes valóságot tartalmazta így mások számára maximálisan félrevezető lehet itt! Ugye ezt nem tudod cáfolni?
-
Degeczi
nagyúr
válasz California1 #40219 üzenetére
Nem fél-, hanem teljes igazság sajnos, h nekem is már pont egy hónapja képtelen az IQPro korlátlanra állítani a kártyámat, a rengeteg hívás (ha egyáltalán fölveszik) és email után is mindig csak 4 GB-ot aktiváltak rá...
Az, h neked szerencséd volt velük, nem vigasztal olyat, akivel így kitoltak.
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! Olyan flottát keresek, ahol a magyarországi korlátlanságon kívül (legalább) Nemzetközi 1 díjzóna hívása korlátlanul díjmentes. (elsősorban osztrák vezetékes ill. mobil érdekel). Tudtok ilyet ajánlani?
[ Szerkesztve ]
-
adabra
senior tag
Tudtok ajánlani flottát, ahol cégként lehet szerződni a Vodafone-nal (ők számláznak közvetlenül)? A szanga jó lenne árban, de ők csak magánszemélyeknek tolják.
-
Bferibörs
addikt
válasz California1 #40219 üzenetére
két fél igazság az már majdnem igazság
nem védem a kollégát,olvass vissza- anno én sem az iq-t választottam, tele van/volt a topik problémákkal.Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
MODERÁTOR
válasz California1 #40217 üzenetére
Csak nyugodtan! Ez mind a kettőtöknek szól!
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
tsteve
senior tag
válasz California1 #40210 üzenetére
ne farassz.. saját tapasztalat.. vagy olvasd vissza másokét is mielőtt baromságokat írsz
-
Hoorus
őstag
Ez az iqpro számla várása ez valami perverzió Nálatok??
-
adabra
senior tag
Sziasztok!
A szangaflottában lehet tandem (vodánál talán multinet) kártyát kérni? Nyilván némi havidíjért gondoltam.
Sima (9-es) tarifa + 5 GB net kellene, amit megosztanék egy mifi router-rel. -
Slukkica
őstag
válasz California1 #40187 üzenetére
Köszönöm utána járok.
Még esetleg valami lehetőség?
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
szmyky
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest