- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hard74
senior tag
válasz
joey04 #45482 üzenetére
Én hétfőn írtam nekik mail, hogy visszaküldöm nekik az adatjártyákat cirka 3 év használat után. Válasz nem érkezett, ettől függetlenül kedden postáztam. Szerdán kaptam én is egy dijbekérőt végszamlaként(eddig mail - ben jött nekem is).Remélem több nem érkezik. Egyébként nekem sem volt velük problémám.
-
joey04
titán
válasz
joey04 #45427 üzenetére
Na elküldték a végszámlát. Eddig mindig emailben jött, most díjbekérőn keresztül. De ott van rajta, hogy végszámla. Tudom, hogy sokaknak volt gondjuk velük, de én kinéztem őket anno, írtam egy mailt, jött a válasz a lehetőségekről, elküldtem mi kell meg az adatokat, pár napon belül jött a kártya, használtam, sosem volt semmi gondom, amikor ki akartam lépni leírták 1 napon belül, hogy mit kell csinálni, most elküldték a végszámlát. Szóval nekem első perctől az utolsóig pozitív volt a tapasztalat az iq pro-val. Aztán ha jövőben még b_szogatnak számlákkal, akkor majd módosítom a véleményem.
-
bul07
nagyúr
válasz
joey04 #44889 üzenetére
"komoly cég" csak és kizárólag fb kommunikál
Az már nem komoly cég
Sokadik all kommunikációs formának még elmegy de elsődlegesnek, az már régen rosszSzemembe az olyan vállalkozás aminek nincs saját honlapja nem is létezik
Ha nincs 100e Ft-ja egy alap honlapra akkor az régen rossz -
cooi11
senior tag
válasz
joey04 #41912 üzenetére
Szia!
Zöld fülű vagyok el kelne a segítség!
Ha csak net kell elég hozzá a hot-spot mint a szolgáltatóknál, és rácsatlakozik akinek
megadom a jelszót?
Az elöfizetés csak a netnél 4930 Ft?
És a táblázatban fent szereplő díjak legelső -"előfizetés havidíja"-1575 Ft
-"Benne foglalt adat 4GB majd 60kbps"
-" Hálózaton belül 12,70 Ft
Nekem csak korlátlan net kell! A többire nincs szükségem! -
gingerbalm
aktív tag
-
válasz
joey04 #39914 üzenetére
Nekem is rendben ment anno az iQPro ügyintézése,akkor még nem kellett ajánlás,felhívtam őket,elküldtem amit kell,másnap feladták a kártyát,rá következően meg is jött,betettem mobil routerbe,bekapcsoltam,beállított magától mindent,azóta is használom a netet gond nélkül.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
joey04 #39266 üzenetére
Azt most komolyan: A mobilnet erre való?
Aki ekkora adatforgalmat generál, vagy pénzt keres vele - üzleti felhasználó - vagy szórakozásához kell ennyi adat, mindkét esetben úgy gondolom fizesse csak a felárat. Biztos vannak olyan területek az országban ahol megváltás a mobilnet, mert a drótos fabatkát sem ér, de azt gondolom, hogy havi egy terrabájt ott is legyen elég. Sokan a vezetékes net helyett használják, nem pedig annak kiegészítőjeként, ahogy normális volna. Azt megy a sírás-rívás, pedig ténylegesen valós igénye a valóban korlátlan netre csak igen keveseknek van.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpársportok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Tesla topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest