Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Összehasonlító táblázat az ismertebb, még működő publikus flottákról. (2026.04.14.)
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
The Goth
tag
A Szangánál a számlát a Vodafone weboldalán bankkártyával lehet fizetni, vagy csak közvetlenül a Szangának?
-
evko
aktív tag
Sziasztok!
Csak adat kártya érdekelne... Tud valaki ilyet jó áron?
Vidéken netezni asztali géppel, 5-10GB adat bőven elég lenne..
És ha olcsóbb lenne, mint a szolgáltató (3500Ft), akkor lenne jó..Köszönöm
-
rfszabi
tag
Nem az első, és nem a második alkalom, hogy azt tapasztalom, ha elérem a 100 GB-ot, utána érezhetően belassul a net. Itthon átlag 60-70megabit van lefele, de ahogy a 100 gigát túllépem, alig megy 5-10 megabittel a net... IQPro korlátlan kártya. Tapasztalja esetleg más is?
-
zzola
titán
Köszi srácok.
-
Tamy
őstag
válasz
LantosBerry8
üzenetére
-
tahepa
senior tag
Egy meglévő mobilflottás előfizetés (ITS) mellé tudok másik flottás ( más flotta de ugyanaz a szolgáltató) előfizetést kötni probléma nélkül?
-
LantosBerry8
senior tag
Végül maradtam a vodafonenál... Ajánlottak egyedi flottabelépési lehetőséget (Flotta Premium Special).
Havi 5490 Ft - korlátlan beszélgetés minden belföldi hálózatba, 5 Gb adatkeret (+1790 Ft 5 Gb, vagy +2990 Ft 10 Gb, vagy +5990 Ft 20 Gb plusz adat a havidíjban foglalt 5 Gb-on felűl), ami a teljes EU területén használható + Svájc, Norvégia, Lichtenstein, Törökország és Nagy Britannia brexit esetén...
Illetve meghatározott közösségi alkalmazások és csevegő alkalmazások (videó beszélgetés is) korlátlan használata amíg minimális adatkeret rendelkezésre áll (nem merítik az adatkeretet)
Így megnyertek újabb 12 hónapra :)
-
RoSSo3
senior tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Igen, a vodánál a hűség ugyan addig él, mint a tagdíj, tehát mindkét "lánc" egyszerre old el
És szintén igen, a Telenornál is saját néven lesz a számla. (Nem titok, Szangáról Multiflottára váltunk.)
Tehát a lényeg, hogy hűségidő lejárta előtt pár nappal már bemehetek az új szolgáltatóhoz, vagy inkább a lejárat utáni első pár napban célszerű? -
-
RoSSo3
senior tag
Ha Júniusig rendezve vagyok (tagdíj) egy vodás flottában, és utána szeretném elvinni a számot (ami saját néven van) a Telenorhoz, akkor mikor érdemes bemenni a Telnorhoz elindítani a dolgot - miután már a kezemben van az igazolás az új Telenoros flottától?
-
The Goth
tag
válasz
Fenyi Leopol
üzenetére
Köszönöm!
-
atala
addikt
Egy kis helyesbítés a táblázatban szereplő Auchan-os díjcsomaghoz.
Az ezüst díjcsomagnál nem korlátlan a belföldi mobil hívása, csak a hálózaton belüli, és a flottán belüli hívás.
Valamint nincs 20 db ingyen sms. -
Gézengúz
addikt
válasz
Jumpalaja01
üzenetére
Sebesség nagyon relatív, helyszíntől, időponttól, leterheltségtől erősen függ.
-
zzola
titán
Beneveztem én is a Számlakontroll mobil internet csomagra próba jelleggel, 7GB 1665 forint + tréfa (5%)
Pár infó:
*nincsen belépési díj
*nincsen hűségidő
*felmondás 10 nappal előtte, írásban és csak számlázási időszak végére (egész hónapot fizetni kell)
*lehet csomagot módosítani (bár a szerződésben erren nem tér ki)Amire nem tér ki:
*ki a mobilszolgáltató
*sebesség
*adatkeret lejárta után off vagy lassítás -
The Goth
tag
Helló,
Adott egy most Vodafonos számlás előfizetés, ami helyett kéne egy csak beszélgetésre és szökő évente sms-ezésre (net egyáltalán nem) valamilyen számlás előfizu, saját névre.
Ahogy nézegettem a táblázatot, szóba jöhet a:
szangaflotta (Szanga9)
és a
MultiFlotta Blue
Ha jól értelmezem, akkor a szangánál a két év előre (6000ft.) tagdíj, az kb. a belépési díj, és
a korlátlan lebeszélhetőség az a 9ft.-os percdíjjal a 2345ft.-os havidíj erejéig, vagyis kb. 260 percre igaz?
Két kérdés a szangával kapcsolatban;
1.) Közvetlen számhordozással lehet-e hozzájuk menni?
2.) Hogyan lehet belépni?
Mivelhogy az oldaluk eleve jelszót kér.
MultiFlottától kértem ajánlatot, de még nem jött meg.
Illetve ha van itt az említett szolgáltatóknál valaki, a személyes tapasztalatokat is örömmel veszem. Lásd; szerződéskötés, egyéb ügyintézési tapasztalat stb. -
Gézengúz
addikt
Nekem jött a számlakontrollos sim, APN-t átírtam net-re, teljesen rendben van.
-
válasz
kurtuzov
üzenetére
Nemhogy örülnél neki
Tőlünk legalább 6 hónapot legomboltak eddig 
Egyébként mivel elvileg meg fog szűnni inkább kértük a a szám kivitelét a flottából, mint hogy vodafone, és ~1,5 hét alatt ideért a meghatalmazás rá. Talán hamarabb is szólhattam volna nekik, hogy nem akar megérkezni a papír, mert másodszorra 1+1 nap alatt ideért... Még nem voltunk vele a Telekomnál, kíváncsi vagyok mennyibe fog kerülni az átírás. -
kurtuzov
senior tag
válasz
vpanangin
üzenetére
Látom magam előtt ahogy ezek mindennap nekigyűrkőznek, beteszik az uzsit a kisdobozba, váltás gatya, melós kesztyű és hergelik magukat a tükör előtt, hogy ma a harmadik országokbeli SMS-t tárgyaljuk! 6 tallérnál nem engedünk többet! Ha egy kicsit szemetek akkor nyolc tallér lesz, de akkor már megelégedve térek haza ha hétben megegyezünk. Muszáj!
És ez így megy nap mint nap.
És persze a szolgáltatónál is minden közvetítőre minden nap egy ember vár hogy megvitassák az ÁSZF aznapi bekezdésének központozását.Nem csoda hogy nem érnek rá olyan apróságokkal foglalkozni, mint számlázás. Jelzem, több mint egy éve vagyok EQ-CP Aktív Start előfizető(?) de egy buznyákot még nem kértek tőlem...
-
zzola
titán
Én végeztem az IQPRO-val! Legutóbbi számlázási ciklus óta botrány ez a korlátlannak nevezett csomag. Manapság egy 1080p-s yt videót nem tudok megnézni, mert nincsen elég sávszélesség! 23-án megy vissza a g*cibe! Közel egy évig működött hibátlanul, szerintem ennyi volt...
-
vpanangin
senior tag
EQ Péter feltámadt a Fb csoportban. Újra az új Telenoros csomagok a téma.
"csodák csodájára de már tényleg jönnek úgy néz ki megegyeztünk a nemzetközi hívásban is"
"Igen most már jönnek az új árak csak nemzetközi árazásban nem volt meg egyetértés"
-
vegyszer
addikt
A kiszamolo.hu blogon írjak a megoldást a maraton net 3,5GB vs 4GB azonos áron kérdésre, ha még nem lenne meg: Telekom mobilnet drágulás
-
zzola
titán
Domin Maraton-ból lenyestek 500 MB-ot?
Maraton 3,5 GB
Max. 30 Mbps 4G hálózaton
Ár és konstrukció.
3550 Ft
1 Ft/MB -
zeon.hu
nagyúr
Úgy látszik, mégsem adatmegosztó az Iqpro kártyám, mert működik most Bulgáriában.
(Telenor alkalmazás semmit nem mutat, ezért volt kérdéses.) -
gábor-ka
tag
Nem tudom kinek tunt fel, de mintha meg a kommenteket is torolnek neha
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

made my day...
Tőlünk legalább 6 hónapot legomboltak eddig