- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trec12
addikt
válasz noorbertt #63621 üzenetére
Az az érdekes ezzel a sim-es storyval, hogy hetekig 15e db-ot vártak a face szerint és ezért nem indult el a lehetőség. Na most ez vagy 2 hónapja lehetett. Utána meg az volt, hogy több ezer az igény ezért megy lassan. Aztán egyszer csak kiderült, hogy vélhetően nem volt sim vagy csak nagyon kevés. Most az az infó, hogy van sim. Volt még pár órája pár mérgelődő poszt a hetek óta senki nem hívott témában de azokat szépen eltüntették. Volt itt ígéret még vezetékes netről aztán mégsem fizetős sms-ről, kevesebb nettel korlátlan hívás csomag de sehol semmi ezekről...
Nekem a kérdés itt az ki a hunyó ebben az egészben...[ Szerkesztve ]
-
Tiédetis
senior tag
válasz noorbertt #63462 üzenetére
hát akkor kettő az az egy
Lehet? Valójában senki nem tudja, amíg ki nem léptem 2 hete kb a csoportból, 1 azaz EGY valaki jelezte, hogy megkapta. Azóta persze lehet már több ezerre ment a létszám. Nekik sok szerencsét az általa szidott vodás hálózathoz. Ami most a király.Szellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
RoyalAirForc
aktív tag
válasz noorbertt #62344 üzenetére
Na, ebben meg a Tarrkát nem értem. Házon belül csinál magának konkurenciát??
Kicsit sarkosan ez kb. olyan, hogy tarkababot árulok az üzletemben. Jön valaki, hogy vörösbabot akar árulni nálam. Igaz, hogy az abból származó bevétel nagy része is hozzám folyik majd be, de ez a valaki úgy reklámozza a vörösbabját, hogy ez jobb, mint az én tarkám, ezért majd mki azt veszi, a tarka meg rám rohad.
[ Szerkesztve ]
-
Tiédetis
senior tag
válasz noorbertt #60949 üzenetére
nyilván semmit, munkahelye
ugyanakkor telekomos ü.i. az otthoni díjamra alig számolt többet, mint ami most van, 2019-es lejárt hűséggel. Már ez is valami, eddig bőven fölé számoltak
Ő pl. kérte hogy maradjak. kb. 3-3,5Ft-al jönni ki olcsóbbra a voda otthoni+előfizetés, de a kicsi feltöltés miatt, nem hiszem hogy váltokSzellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
axioma
veterán
válasz noorbertt #60409 üzenetére
en pont orulnek, ha ezt ennyiert nem vallalnak el, akar az en kotozkodesem miatt is - az a cel hogy ne legyen spam hivas egyaltalan, ne erje meg a megbizonak (es nem, ez nem jelenti azt hoyg az ugyfelezo munka nelkul marad, lesz ugyanezert a penzert tarsadalmilag hasznos is)
-
devast
addikt
válasz noorbertt #60409 üzenetére
Ő egy multit képvisel ilyen esetben akármennyit is keres. Neki az a dolga, hogy valóságnak megfelelően, a jogszabályok tudatában tájékoztasson téged, mert az ügyféltől nem várható el, hogy mindezekkel pontosan tisztában legyen. Az ő döntése, hogy kamuzik-e vagy nem, szerintem nincs rákényszerítve. És én is kedves szoktam lenni az ilyen telefonos ügyfélszolgálatosokkal, hisz tudom, hogy ők is emberek, és nem élvezetből csinálják ezt a munkát, hanem a megélhetés miatt.
-
trec12
addikt
válasz noorbertt #60174 üzenetére
Nekem a kedvencem, mikor összehoznak egy vélhetően technikai v. lokális vagy készülék specifikus átmeneti hibát vagy csak nettó user hibát, hogy megszűnt a flotta szerződés ezért a Yettel szándékosan rontja a szolgáltatás minőségét. Olvastam olyat is, hogy nincs nete ugye ez a konteo miatt van de némi tanácsra kipróbálta másik készülékben ott sem jó de ez után az Istennek nem jelenti be a 1220-ra....
Nálam meg a családban ugyan úgy működik a szolgáltatás mint egy hete, egy hónapja vagy éve.[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
KÜF hálózat, a kedvencem! Nagyon kíváncsian várom, hogy egyáltalán előrukkolnak e valami csodával.
Nem gondolom, hogy az Auchan-os tarifánál jobbat tudnak előhúzni a Telekomtól, úgyhogy én részemről kövi hónap végén át is pattanok oda, ha még lehet...mivel olcsóbban jönnék ki, mint a jelenlegi KÜF-ösben .
[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
A nev nelkuli posztok szerintem az o muveik... Hogy azzal is hergeljek a nepet a yettel ellen, hiszen onnan nekik mar nincs konnyu penz, igy az az erdek hogy mindenki menjen at majd az uj szolgaltatohoz amivel szerzodnek. Uzletileg ertem, de ettol meg gusztustalannak tarton az emberek megvezeteset.
-
8
senior tag
válasz noorbertt #59570 üzenetére
szenzációként, hogy milyen nagyszerű a hálózat minősége, a sebesség és a lefedettség
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
kano
nagyúr
válasz noorbertt #58343 üzenetére
És az 5G modem hozzá, most mennyi lenne kb?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz noorbertt #58285 üzenetére
Hú, ez nem lesz olcsó mire a végére ér az ember... Miért éri ez meg? Gondolom gyorsan, mint egy nem erre kitalált pl. Asus routerre kötött usb-s modem? De elég drága lesz a vége....
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz noorbertt #58281 üzenetére
"En külön építettem egy routert.." - Ez érdekelne...
Melyik topic? 5G vagy 4G? Én egy Asus-t használok (86s).
Köszi!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
MODERÁTOR
-
kano
nagyúr
válasz noorbertt #44544 üzenetére
És erre büszke vagy?
-
Fifi
őstag
válasz noorbertt #43318 üzenetére
"EQ mindig másra mutogat. Az "én időmben" pont egy új Telenoros csapat volt akik még nem értettek hozzá és hirtelen sok munkát kaptak az EQ tol... "
Ők sem hibátlanok ez biztos (de ki az?), de nekem az a tapasztalatom, hogy sokszor a szolgáltatónál szerencsétlenkednek.
Utolsó élmény:
2019.07.05. (péntek) 11:35-kor írtam e-mailt Timinek, hogy egy előfizetői számot ki szeretnénk hozni és átíratni a nevünkre. Még aznap 16:17-kor jött tőle az SMS, hogy bemehetünk, jelezték a szolgáltatónak az átírhatóságot.2019.07.06. (szombaton) délelőtt bementünk és a szolgáltató alkalmazottja nem látta sehol a bejegyzést a szám lemondásáról, így nem csinálta meg az átírást. Timit szombaton SMS-ben "zaklattam", de a munkaszüneti nap ellenére válaszolt minden SMS-emre és állította, hogy látja minden rendben nyugodtan mennyek vissza, ha gond van, akkor hívjam fel és adjam át az ügyintézőnek a telefont és ő beszél vele.
Tegnap (2019.07.09. kedd) volt időm megint bemenni a Telenorhoz és intézkedni. Egy másik ügyintézőt fogtam ki, aki minden gond nélkül megcsinálta az átírást.
Poénból megkérdeztem, hogy mikor került a feljegyzés a számhoz, hogy átírható. A válasz: 2019.07.05. 16:11.Tehát elvileg már a kérés jelzésének napján pénteken átírathattam volna a számot, de a szombati kolléga ebben nem volt partner ...
Nem tisztem védeni a Kedvező Üzleti Flottát, de ez is ékes példája annak, hogy nem mindig ők a hunyok. Szerintem az ügyintézés flottul megy náluk, ezúton is köszönet Timinek!
Az új tarifák belengetését és egy éve tartó ígérgetését viszont szerintem Péter nagyon elbaltázta ... de talán lassan a végére érünk és mindenki happy lesz.
-
4Grider
nagyúr
válasz noorbertt #43318 üzenetére
Nem szokásom egyik flottakezelőt sem védeni, de a Telenor néha tényleg elég gáz. Nekünk volt velük több olyan esetünk is, hogy a fordulónap előtt több mint 10 munkanappal leegyeztetett változásokat képtelenek voltak végrehajtani, azt csak a következő, sőt volt olyan esetünk is, hogy a rá következő fordulónappal tudták csak megoldani. Persze a különbözetet kiszámolták és adtak jóváírást, de akkor is beszédes, ha augusztus elején letisztázott paraméterezést október végén hajtanak végre. A fordulónapos agyrémük meg külön tészta, az amdocs simán tudná, csak ők alkalmatlanok rá hogy megfelelően beparaméterezzék.
-
oszy
veterán
-
tobias40
veterán
válasz noorbertt #42722 üzenetére
2 nap alatt megvolt a kártyám és be volt aktiválva!
Nekem eddig nagyon pozitív de olvasok itt problémákról,igaz nem az én flottámon belül.
Digi nekem nem megoldás egyelőre mert korlátlan kellene,de majd kiderül milyen lesz a teszt után és mennyiért!A telefont mindig felveszik vagy vissza hívnak,levelekre válaszolnak gyorsan ,tehát eddig minden pöpec.
Nekem milyen gondom lehet ha én fizetek a telenornak az EQ "csak" a tulajdonos tehát nem rajta keresztül megy a fizetés ,vmint nincs hűség bármikor visszamondhatom ha jól értelmeztem... -
-
Thusor
őstag
válasz noorbertt #42397 üzenetére
Azt nem írtad, hogy pontosan melyik szolgáltató, mert EQ lehet Telenor és Vodafone is. Nálunk 3 darab Telenor van EQ flottában, azok mind mennek, mind hanghívás, mind adatkapcsolat terén.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
embe
nagyúr
válasz noorbertt #41080 üzenetére
Én voltam bent a meghatalmazással. A szerződést amit kinyomtatott azon végig hangalapú simet emelgetett, ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokkal. A meghatalmazás meg adatkártyát említ. Vissza is mentem hogy szerintem ez így nem jó. Azt mondta, de jó.
Ezek szerint mégsem.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
kano
nagyúr
válasz noorbertt #40802 üzenetére
Az eredeti postban nem volt konkrét dátum.
-
-
Zeki
nagyúr
válasz noorbertt #37289 üzenetére
2Ft/perc a voip országon belül. Nekem jó az sima Domino Maratonnal. Akkor nem jó, ha az Auchanban vagyok, mert ott szar a net. Ott rendesen telefonálok. Néha belefér az a 9Ft/perc.
De mindenkinek mások az igényei. Pont ezért jó, hogy van miből választani, kipróbálni.
-
kano
nagyúr
válasz noorbertt #37039 üzenetére
Én tisztelem az EQ képviselőit, de azért tényleg meg lehetne oldani, hogy akinek mindenképpen kell számla az kapjon. Szerintem az adóelkerülés magyaros és nem az, ha valaki azért szól, mert nem kapott valamit aminek automatikusan jönnie kellene.
Ettől függetlenül lehet, hogy meg van oldva (pl valamilyen támogatás címén van ez lekönyvelve). De pl Svájcban ez nem kérdés, hogy kapsz-e számlát valami után... Mondom ezt úgy, hogy "jó" helyen dolgozom.[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz noorbertt #29725 üzenetére
Ha ez az EuroQuattro, akkor kezdenek nekem gyanúsak lenni. Mert itt a topicban más is szív a tömeges sms-spam szöveg miatt inaktívált sim-jével. Ha emellé oda teszem, hogy egy csomó adatmegosztó sim-et a mai napig nem aktiváltak, főleg valami komoly technikai/adminisztratív esetleg pénzügyi problémának tűnik az sms spam hanta.
-
kentucky
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Okos Otthon / Smart Home
- Anime filmek és sorozatok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Opel topik
- Linux kezdőknek
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest