Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Android dual SIM okostelefonok
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brabbitz
aktív tag
válasz
Kalandor #3489 üzenetére
Saját tapasztalataimra alapozom az állításomat.
Nyers, köztes adatokat értelemszerűen ezek hiányában nem nagyon lehet, és nem is tudok állítani, de az tény hogy bőven vannak fent azért csalók, az oldal a népszerűsége miatt már "felfedezett". De azt is állítom hogy valószinűleg ugyanazok az emberek csinálják, és valszeg ugyanazokkal a trükkökel, mint eddig.
Engem eddig kétszer vertek át. Pontosan ugyanígy, ahogy ssgk forumtarsat. Sok proci, nem is gyengék, 'áruk is van', de jellemzően piaci áron alul adják.
És te is látod, hogy volt bőven pozitív értékelése még 2001-ben regisztrált tagtól is. -
válasz
bazsika007 #3498 üzenetére
Fura mód csomó kedvező árú 5700X e volt a csávónak én is akartam tőle vásárolni pont egy 5700X-et én nem utaltam semmit azt ígérte hétfőn ír mert akkor ér haza aztán hiába írtam többet nem válaszol pedig azóta volt fent párszor.Vevővel is úgy jártam,hogy jegeltette velem az eladó procimat ígérte a hétfő-kedd majd írok akkor lesz pénzem de azóta válasz nuku nem küldtem semmit sem csak tele a tököm az ilyen csaló f...szokkal.Most már ha tudok alá vágok a rohadékoknak.
-
bazsika007
kezdő
Szia velem is ezt történt 5700x-et vettem tőle mondta hogy hétfő délelőt feladja elutaltam a pénzt is kedden ráírtam hogy sikerült feladni a csomagot? de semmi válasz..Most meg azt látom hogy a hírdetés felfügesztve. Gyanus volt már az is hogy nem kaptam a postától semmi értesítést hogy csomagot adtak fel nekem ez sztm sajna bukta lesz
-
Ne is mond eladtam egy cuccot 3000Ft aztán utánvéttel kérte a vevő ami foxpostban 1500 helyet plusz díjjal 1790Ft lett.Ezt becsületesen meg is írtam erre jön a szöveg hát így már lassan többe kerül a leves mint a hús.És mind ez 290Ft-on viszont feladáskor máshol volt az agyam és azt 1500-as árral írtam az utánvét díjat így ugye én fizettem a 290Ft-ot ezt meg is írtam a vevőnek volt is öröm és bódotság egy hüvelykujjal,hogy király mert megspórolt 290Ft-ot
-
Utólag írta, hogy körülményes neki az utalás.
Az mondjuk úgy már mindjárt más és én is másképp állok az egészhez.
Nyílván nem az 1000 Ft féltése zavart eddig sem, mert ha nagyon úgy van, akkor a +690Ft postaköltségen is elküldöm puszira az illetőnek, csak tényleg sok furasággal találkozok… mígnem észre nem veszem, hogy csak én vagyok a fura. -
-
ssgk
aktív tag
válasz
PROHARDVER! #3493 üzenetére
Jelentettem.
Eddig vártam hátha ír mert még mindig fura, hogy pont most húzza meg ezt a lépést. És ez az egyedüli kontaktom vele. Valószínű a jóárú portékát valami kiskapuval szerezte és kirugták miatta most meg pénz híján van. (Vagy van 10 lopott/vett accja...)
5 jegelt procija is volt azt lehet tudni, hogy másokkal is ezt csinaálta vagy ez nem publikus? (rendőrség miatt egyszerű lenne összevonatni)
-
Miért jegeltet valaki vásárlási szándékkal valamit ha aztán többet nem ír de lehet látni,hogy mindennap bejelentkezik? Miért akar valaki valamit eladni ha aztán nem jelentkezik a megbeszélt időpontkor de látni,hogy belépett többször is? Kezdem nem érteni az embereket
-
koko52
nagyúr
-
brabbitz
aktív tag
De egyebkent ahogy nezem az említett tagnak pont tegnap volt egy értékelése, szóval meglehet hogy szimplán nagyon elfoglalt, elfelejtett visszaírni stb.
-
brabbitz
aktív tag
HA!-t már rég ellepték a csalók, és az az érdekes hogy itt sokkal brutálisabb módszerekkel csinálják mint pl akik Jofogason vannak.
Tudják, hogy van bőven ember itt aki értenek a dolgokhoz, szóval olyan cselhez folyamodnak amik után csak pislogsz.
Engem egy R7 2700X után vertek át, ugyanigy etetett, majd eltünt. És nem kötöm a HA! moderátorok orrára, de nem valami gyorsak még akkor sem mikor elég egyértelmű hogy mi a f*sz van.
Na mindegy. Ja, és még valami. Képet mindig kérnia termékről. Ha kapsz, azonnal fellőni a netre. Én rájöttem hogy egy román oldalról lopta le. Kéne egy ilye 'check' algoritmus a HA!-ra, ami szól ha a kép nem eredeti v talált bitre hasonlót.
Illetve ezt jó tapasztalat hogy ezekszerint egyszerre több, erősen felső kategóriás terméket raknak fel. -
Ez most elgondolkodtatott.Szintén vele üzletelnék egy ryzen 5700x procival kapcsolatban szombaton írtam neki vasárnap válaszolt.Megbeszéltem vele,hogy az utolsó darab procira igényt tartanék azt mondta rendben vidéken van hétfőn ár haza és majd egyeztessünk.Azóta már most szerda van írtam neki több üzenetet is és láttam volt fent kedden de választ semmit nem kaptam.Most ugyan így elgondolkodtam az állítólagos vevőmről a procimmal kapcsolatban.A vevő jelölt hat napja regisztrált és állítólag hétfőn vagy kedden kap pénzt.Most kicsit parásnak érzem a dolgokat mert eddig azt hittem a hardveraprón csak rendes emberek vannak nem úgy mint a jófogáson vagy a marketplacén.Én eddig mindenkivel becsületes és szavatartó voltam de fordítva úgy néz ki ez nem mindig igaz.
-
ssgk
aktív tag
Mennyit érdemes várni mielőtt jelentek valakit?
jun 14-én beszéltük meg az üzletet loup-garou taggal. (7800x3d) Mondta is előre majd csak hétfőn tudja feladni a foxpostot, nem zavart. Az összeget előre utaltam.
Hétfőn írt, hogy megvan a számla és csomagot intézi ami szerdára ér ide.
Szerdán miután rákérdeztem írt, hogy már megérkezett a csomag de ő adja a kódot mert neki küldi fox (eleve fura).
Majd később írt, hogy elkeverte nem adta még fel mert sok csomagot adott fel.
Pénteken érdeklődtem, hogy mi van merre van a csomag amire szombaton válaszolt, hogy nem ért rá feladni de hétfőn mindenképp intézi vagy ha ugy akarom visszautalja a pénzt. (meg felajánlott 10e visszautalást a várakozásért.)
Hétfőn reggel írt, hogy intézi azóta megint semmi.Alapjáraton még nem írtam volna ide, voltak már hasonló nehéz esetek. Üzenetekbe is korrektnek tűnik de mivel már 3x nekiállt feladni amiből egy ide is ért csak mégse nagyon gyanús.
-
ricsi99
addikt
-
luikay
aktív tag
Szóval így megy ez...
-
Tisztelt mindenki ez nem ide való téma a beszélgetést erről itt kérem befejezni.Köszi
-
envagyok
veterán
válasz
AxBattler #3473 üzenetére
Aztán egy évben eladsz 3 régi, fiókból előtúrt processzort, meg egy értékesebb videókártyát, eléred a 600k-t, már rád is verik az üzletszerűséget, hisz 2db felett már megáll, ha nem tudod a régi 10 éves processzor birtoklását igazolni (áfás számla vagy 2 tanús adásvételi) már kapod is a 200-500k bírságot, üzletszerűségért szintén, hisz hogy képzeled hogy a pc-t szétbontva 10 alkatrészt árulsz úgy, hogy nem vagy vállalkozó.
Bizonylat, nyilvántartás hiány miatt szintén, meg valld meg a bevételed 87%-át jövedelemnek, mert nem tudod igazolni a beszerzés költségét, és fizesd be rá az szja-t + szochót 200% büntetéssel.És ez nem vicc, 3 embertől hallottam rémsztorit az elmúlt hetekben.
-
Nem tudtam, melyik topikban linkeljem, de tul.képpen ez is egyfajta átverés, károkozás.
-
raziel01
veterán
válasz
erdeidaniii #3464 üzenetére
Egyértelmű, hogy megy a terelés full kamu.
Amúgy meg jó tanács, hogy "keresek" hirdetést nem rakunk fel nagyon sok csaló arra utazik.szenes.ivan és mindenki aki olvassa. 4 napos újoncnak nem utalunk előre egy Ft-ot se. Nem véletlen van mindenhol leírva. Egy nulla pozitívos full ismeretlen emberrel max úgy üzletelnék, hogy személyes találkozó és kipróbálva/átnézve amit árul.
-
Golden9
veterán
válasz
erdeidaniii #3469 üzenetére
Tudod jelenteni a saját hirdetéseden keresztül. -> #3327 - Kalandor
-
BiP
nagyúr
válasz
erdeidaniii #3469 üzenetére
Ha azóta sem kaptál képet vagy bármi bizonyítékot, akkor főleg hagyd.
-
erdeidaniii
csendes tag
Jogos, nem is erőltetem főleg ezek után.
Csak kicsit zavar hogy ilyen esetleg nincs jelentési opció, hogy másokkal ne tudjon kiszúrni.
-
envagyok
veterán
válasz
erdeidaniii #3466 üzenetére
Bármikor átverhetnek.
De ha megfinanszírozza, kisebb az esély. -
válasz
Hagyd ki azt javaslom...
-
erdeidaniii
csendes tag
-
envagyok
veterán
válasz
Adja fel utánvéttel
-
erdeidaniii
csendes tag
Sziasztok.
Felraktam egy "keresek" hirdetést, és ez a tag rám írt: [kép]Mi a véleményetek az egészről? Nekem nyilván nagyon gyanús.
2 éves tag, 0 értékelés, 0 fórum aktivitás, viszont kb egész nap aktív. Lehet hogy folyamatosan húzza be az embereket előre utalással?
-
brabbitz
aktív tag
válasz
szenes.ivan #3461 üzenetére
Hat ha ki lett tiltva....
-
koby11h
őstag
válasz
szenes.ivan #3461 üzenetére
Szia!
A héten a Foxpost nincs a csúcson, nekem is így jött csomag:
4 napig semmi, utána fél nap alatt ideért... kimaradt a berakta az automatába, úton, raktár után megint úton... és nekem is ezt mondták 13-án reggel, hogy, nincs feladva!szerk: persze ha tényleg csaló lenne, akkor részvétem!
-
szenes.ivan
újonc
Sziasztok! Úgy néz ki, annyi jó hardveraprós tapasztalat után most én is belefutottam egy rosszba…
2024. május 10-én előre utalással vásároltam (volna?) egy Samsung Galaxy S22 Ultrát - a páromét is itt vásároltuk, semmilyen probléma nem volt akkor!
Az eladó leírta a hirdetésében a személyes átvétel preferálását, de a nagy távolság miatt mi a csomagküldést választottuk inkább, ha már feltüntette, de ezt meg is beszéltük vele. (Ha személyesen mentünk volna, 250 km – Szarvasról Mohácsra.) Azt még felajánlotta, hogy esetleg hét közben a felesége át tudja hozni Bajára, ahol ő dolgozik – ezt megköszöntük, de nem lettünk volna előrébb…
Szóval pénz ment, viszont egy kanyi értesítés se jött a fox-tól mindezidáig. Az illetővel legutóbb csak privátban tudtam értekezni, még azt is megemlítette, hogy gondosan becsomagolta nekünk, ill. még szombaton feladta, és reméli, hogy megkapjuk, nem lesz semmi fennakadás (ma kedd van!).
De: a foxpostos ügyfélszolgálatot felhívva: csak csomag generálás lett – csomagszám létrehozva -, viszont nem lett behelyezve automatába, és Szarvasra sem megy jelen pillanatban semmilyen csomag Mohácsról.
Ezután próbáltuk elérni – semmi. Ki van kapcsolva, hozzászólásra, sms-re semmi reakció.
Az illető becenevében a „dr”-t szerepeltette, kérdésünkre ügyvédnek adta ki magát.
Nem szeretnénk rosszhiszeműek lenni, de ilyet még soha nem tapasztaltunk és nem szeretnénk, ha más is így járna.
Az illető nickneve: csabadrkaton. Volt-e valakinek szerencséje ehhez az úriemberhez?
(Ha esetleg károsultak lennétek, kérlek jelezzetek privátban, annyival is többen leszünk. Mi lépni fogunk hivatalosan.)
U.i.: Volt még egy hirdetése, egy Asus Rog Strix szürke laptop is, azóta ez is archiválásra került, illetve jelentésemre az illető ki lett tiltva. -
envagyok
veterán
-
spepe17
csendes tag
válasz
Kalandor #3454 üzenetére
Lehet nem jól fogalmaztam vagy csak én gondolom másképp de még nem volt semmi lezárva, ha a csomagot feladom akkor azzal az adás vétel rám eső része lezárult, onnantól a vevő dolga fizetni és átvenni.
Azért nem érzem magam hibásnak mivel még semmilyen ellenértékét nem kaptam.
Tehát ezért mondom, hogy tulajdonképpen még nem volt lezárva semmi mert még a csomagot nem adtam fel.
Egyébként is többen le beszéltek az utánvétes feladásról mert ha mégsem veszik át akkor minden díjat nekem kell fizetni. -
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
spepe17 #3451 üzenetére
Itt azért látok némi feszültséget:
Már épp fel akartam adni az első jelentkezőnek <=> még csak nem is ígértem meg semmit
Most én vagyok a mocsok?
Mocsoknak lenni erkölcsi kérdés, ez nem a mi dolgunk. Viszont: egyszer-egyszer nyilván előfordulhat az, amit írsz, hogy kapsz egy jobb ajánlatot, de ha ez sorozatosan előfordul, azt inkább tekintjük licitáltatásnak, ami tilos. -
-
BiP
nagyúr
válasz
spepe17 #3451 üzenetére
Szia, ez a topik nem beszélgetésre van, annyit azért válaszolnék:
Nem vagy csaló, hiszen nem károsítottál meg senkit, az első vevő(jelölt) az érzelmeidre akar hatni. Nyilván nem esik jól neki, hogy hoppon maradhat. És negatívot sem kaphatsz, hiszen nem teljesült az üzlet.
VISZONT: ez már becsületesség, gerinc kérdése. Ha odaígérted a vevőnek, illik odaadni.
Ha sok jelentkező volt, és ráadásul komoly ráfizetéssel vinné az ismerős, és bár nem tudjuk, milyen értékű a termék, de ha 5e-et is fizetne rá, esélyes, hogy áron alul raktad ki a cuccot. (valószínűleg ezért is ragaszkodik érte ennyire az első jelentkező).
Ilyenkor a Te döntésed, hogy neked ez mennyit ér. 5e Ft-ért bevállalod, hogy valaki utálni fog, ennyiért úgymond "eladod a lelked", hogy több pénzt kapsz érte, kényelmesebb üzletkötéssel, ismerősnek vagy ha már így alakult, benyeled a dolgot, "így jártam" alapon, és korrektül odaadod annak, akinek ígérted. -
spepe17
csendes tag
Sziasztok segítséget szeretnék kérni.
Van egy eladó termékem amire több érdeklődő is jelentkezett. Már épp fel akartam adni az első jelentkezőnek amikor kaptam egy jobb ajánlatot.
Hangsúlyozom semmilyen pénzt nem kaptam, rendes akartam lenni és ezért bevállaltam az utánvétet.Az új ajánlatot egy ismerős adta, mondtam neki, hogy már van rá egy vevő de azt mondta mindenképpen venné, inkább fizet nekem még 5000 Ft-ot.
Írtam az itteni vevőnek, hogy ezt az ajánlatot nem hagyhatom ki, ezért inkább az ismerősömnek adnám el hacsak nem ad érte ő is ennyivel többet.
Persze az itteni vevő engem hibáztat, hogy csaló vagyok de nem vagyok! Semmilyen pénzt nem kaptam tőle, még csak nem is ígértem meg semmit.
Most én vagyok a mocsok? Nem vállaltam kötelezettség semmire és szabályt sem sért ha több helyen is hirdetek még ha annak adom el aki többet ajánl.
-
Kiflikoch
kezdő
Vettem egy telefont, de közben letiltották.
Ezzel érdemes a rendőrségre menni?
Letiltás elleni papírt nem írtunk, bár ha írtunk is volna, nem gondolom, hogy sokat jelentene. -
BiP
nagyúr
válasz
PROHARDVER! #3446 üzenetére
(újabb bizonyíték, hogy a PH-n mindenre is van topik)
Maradjon ez itt tanulságul, hogy a kérdezni vágyók megtalálják. Esetleg összefoglalóba be lehetne tenni, hogy a nem konkrét esetekkel oda lehet menni megbeszélni? (ha már ez a topik CSAK a konkrét károsultas esetekre van fenntartva) -
PROHARDVER!
-
-
BiP
nagyúr
válasz
PROHARDVER! #3443 üzenetére
Tanulság: Kéne egy ilyen topik, ahol átveréssel kapcsolatos témákat rendesen meg lehetne beszélni, tapasztalatot cserélni, ötleteket, tippeket cserélni, figyelmeztetés nélkül.
Hogy végül ne kelljen ebbe a topikba írni, hogy átvertek. -
PROHARDVER!
Akkor ismét beírnám a figyelmeztetésem..Ez nem a beszélgessünk,offoljunk topik.Következő.hasonló postokat törölni fogom.Köszi
-
koko52
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #3441 üzenetére
Az alku egy jól eső érzés. Nem a nagysága a lényeg.
-
Ferenczi Áko
addikt
Az más, azért én is lehajolok.. De egy 110ezer ft-os tételnél 300 ft-on kattogni szerintem teljesen felesleges.. 1 millió 100ezernél nyersz rajta 3000 ft-ot? Nagy biznisz.
Kedvencem mikor árulok egy 300K-s telefont, és az 1500 ft-os küldés díját akarják lealkudni.. Valószínűleg két kiló kenyérre kell.. 😪🥲 -
válasz
koby11h #3437 üzenetére
Igen, neked nem lenne például fura, 183 pozitívval már enyhén szólva is sokat láthattál és tapasztaltál, közben kellő megértést és türelmet is gyakorolva.
Az alap persze, hogy először elmagyaráznám az eladónak az okot és mielőbb túlesnék a folyamaton, eszembe nem jutna, hogy az egész 5 percnél tovább ehúzódjon.
Az is tiszta, hogy csak a legutolsó utalással lenne teljesen rendezve az egész és igen, balul elsült helyzet esetén a saját utalási költségével kezesebb összeget várnék vissza mindenképpen.#3438 Ferenczi Áko: Jövedelemfüggő kérdések lehetnek az ilyenek, de én például az utcán sétálva simán lehajolnék, ha meglátnék a földön 300 Ft-ot.
Tudom, hogy sokan nem becsülik a kicsit a mai világban. -
koby11h
őstag
Nekem nem lenne fura, ha ezt előre megbeszéljük, illetve az első és utolsó utalás között mondjuk 1 óránál több idő nem telik el, tehát nem napokig tart a dolog. Ja és csak az utolsó utalás után postáznék, vagy vehetnéd át személyesen, tehát ha már itt a teljes összeg. Így szerintem nincs kockázat az eladónak sem, legfeljebb ha visszamondod, akkor a visszautalást van aki csökkenteni fogja a saját visszautalási költségével...
-
Kicsit én is OFF-olok most lehet (talán kevésbé), elnézést is érte előre!
Van valakinek olyannal tapasztalata, hogy mennyire lehet gyanús az embereknek az olyan, amikor valaki több részletben utalja el a vételárat?Például én gondolnék ilyesmit csinálgatni majd a jövőben, mert olyan bankhoz mentem, ahol 20ezer Ft-os részletekben utalva az egész utalásom díjtalan lenne.
Pl egy 110ezer Ft-os utalás így 6 részből állna.
Nem lenne ez az embereknek fura? -
PROHARDVER!
Tisztelt mindenki!Kéretik a topikot arra használni amire létrejött!Köszi.
-
PandaMonium
őstag
Szép, 645 csalásért 2 év... nyilván a csalt összegen is múlik, de szerintem ez 10 évet simán érdemel.
A héten amúgy felhívtak a székesfehérvári rendőrségtől, mivel az elmúlt fél évben 3x cseszegettem őket, hogy haladt-e bármit az ügyem. Konkréten a főkapitány hívott fel és közölte velem, hogy nyugodjak le, ez a folyamat évekbe telik. Mondom dehát már novemberben be akarták hívni az elkövetőt kihallgatásra, most meg mindjárt május van.
Beazonosították az elkövetőt, nem sikerült lefoglalni tőle a pénzt és részükről ez kb. ennyi volt. Majd évek múlva esetleg kap egy ejnye-bejnyét, de meg is mondta a kapitány, hogy kb. engedjem el a pénzemet, nem fogom viszont látni. Mondtam is neki, hogy jó tudni, hogy mindenféle következmény nélkül lehet megkárosítani ma az országban bárkit többszázezer Forinttal. Csak hümmögött a telefonba. Jó helyre mennek az adó Forintjaink.
-
-
KEndre
HÁZIGAZDA
https://www.kihivott.hu/telefonszam/06303556326/osszes-hozzaszolas
Jófogás-ügyek. Vajon a Hardveraprón is voltak?
-
koko52
nagyúr
[link]
4 év után. -
-
ricsi99
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #3418 üzenetére
Ezen ne csodálkozz , elmúltak a régi szép idök... Ha annyi söröm lenne ,ahányszor nem válaszoltak egy kulturált üzenetre 1 hétig merev részeg lennék
-
Dan-szan
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #3418 üzenetére
"Amúgy megérős lett volna a termék az ára alapján."
Erre csak azt tudom mondani : tudod ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, az nem az. -
Köszi a válaszokat, igen a hirdetésblokkoló volt. Kikapcsoltam és most jó.
-
CapodiCapo
újonc
válasz
Trailblazer #3420 üzenetére
Az lehet de nekem ez megoldotta a problémát
-
Trailblazer
veterán
válasz
CapodiCapo #3419 üzenetére
Ugyanazon a böngészőmotoron alapul mindkettő...
-
CapodiCapo
újonc
válasz
T0mBd1gg3R #3415 üzenetére
Szia nekem is ez volt a problémám üres lap jelent meg a keresett partner helyett aztán rájöttem hogy ha microsoft edge böngészővel lehet a gond mert google chrome nincs ilyen probléma
-
válasz
raziel01 #3416 üzenetére
Az oké, de annyi nincs benne, hogy bocs, mégsem?
De egyébként ténylegesen az oldal máködése érdekelne, mert ha rányomok egy privát beszélgetésnél a tiltás gombra, ezt kérdezi:
"Biztosan letiltod tagot, hogy ne kapj tőle több privát üzenetet?"
De szó nincs róla, hogy a jövőben ő nem látja majd az adatlapomat.Amúgy megérős lett volna a termék az ára alapján.
-
válasz
Ha használsz reklámblokkolót akkor az adatlap hibásan jelenik meg.Csak a privátokat tiltod le őt magát nem lehet.
-
raziel01
veterán
válasz
Ha nem utaltál előre akkor felejtsd el. Ilyen eladóval jobb nem üzlezelni. 90%ban az szokott kiderulni hogy problémás eladónál a termékkel is probléma van.
-
Sziasztok!
Nem épp átveréses a téma, legalábbis remélem.
Kinéztem egy terméket hardveraprón. Megállapodtunk az eladóval. Megbeszéltünk egy időpontot amit lemondott, hogy majd másnap vagy a hétvégén.
Azóta a hirdetés törölve lett. A felhasználói profilját nem látom, csak egy üres lap jelenik meg ha rákattintok.
Ellenben a többi hirdetését látom.Mi történhetett? Nem tudok róla, hogy valakit le lehet tiltani, mármint arra gyanakodtam hogy ő letiltott engem valamiért. Illetve üzeneteknél látom, hogy le lehet tiltani valakit, de akkor az adatlap sem látszik?
-
allein
addikt
Sziasztok, egy kicsit off a topik. FB marketplace csalás miatt olyan személy segítségét keresem aki tud segíteni valamilyen formában!
-
CapodiCapo
újonc
Üdv mindenkinek nekem egy olyan problémám van, hogy vásároltam itt egy Vga-t meg is kaptam működik is leadtam az értékelési szándékom ő el is fogadta + értékeltem de ő nem értékelt vissza kb 2-3 napja írtam neki, hogy látom árul egy alaplapot is az is megvenném tőle. De nem reagált vissza tegnap megakartam nézni az adatlapját és tök üres mintha nem is létezett volna nincs egy hirdetésé sem se az hogy volt 91+ értékelése.
2015 ben regisztrált ennyi + értékeléssel miért törölte volna magát? Tudtok annyiban segíteni hogyan érhetem el. Vagy hogy mi történhetett. előre is köszönöm.
-
Myers
senior tag
Sziasztok!
Röviden leírnám a sztorit. A Jófogáson beleszaladtam egy csalóba március elején. De itt a hardveraprón nézelődve, a
- helység: Ököritófülpös, vagy Szabolcs megyei helységek,
- termékkör: retró hardverek, telefonok
- nyelvezet: sokszor használt nagybetűt, "alkuképes"
alapján ráismertem a hirdetéseire, ő volt az: Gamer0404
Aztán még itt a HA-n volt sok pár órás reg-gel, sok hirdetéssel egy ámokfutása (gyorsan kigyomlálták őt), és a jófogáson is. (A jófogáson is persze minden lehet jelenteni a hirdetéssel kapcsolatban, csak azt nem hogy csalás).
Szerencsére megtaláltam az egyik itteni károsultat, de van legalább még egy.
Most ott tartunk, hogy rendőrségi feljelentéssel való fenyegetés hatására nagy nehezen nekem és az itteni első károsultnak már vissza utalta a pénzt.Nagyon úgy néz ki, hogy az újabb károsultak pénzéből fizeti ki a régieket.
Egy pár adat róla:
Név: O.B., OTP-s számlaszámok
********-02790185
Visszautalni már erről utalt:
******** -03452695
Van hozzá 2 tel számom is, ha valakit érdekel. És általában fel is veszi, sőt visszautalás után nagy büszkén ő hív. -
válasz
CapodiCapo #3410 üzenetére
Teljesen mindegy, az emberek nagy része szerintem nem nézi milyen rangban van az eladó, ez a tapasztalat, vagy megadják a bizalmat vagy nem.
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
CapodiCapo #3407 üzenetére
2 hete nem akartak egy 8000 forintos monitort megvenni tőlem, mert nem tudtam képet mutatni működés közben (nincs már régebbi kimenetes VGA-m). Hiába mondtam, hogy visszaveszem ha rossz, nem volt meg a bizalom
-
CapodiCapo
újonc
válasz
Fox Mulder #3406 üzenetére
Én meg rájöttem a tutira ha nem akarok porul járni csak házigazdáktól vásárlok.
Csak sokáig tart amíg olyat árúl ami nekem is kell.
Üdv. -
válasz
Kalandor #3405 üzenetére
"És ezeket ki is tiltottuk és bosszúból rágalmaznak bennünket mindenhol, leértékelnek a googleben vagy ahol csak tudnak. Ez van."
Amiért jár a köszönet! Más pénzével ne kaszinózzon senki!
Sajnos ez ezzel jár, gondolom kaptok hideget és meleget. Google értékelések közt nem találtam erre vonatkozó leértékelést de ezeket amúgy is ignorálni kell.
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
Fox Mulder #3404 üzenetére
Volt aki ezt rendszeresen csinálta havi szinten.
És ezeket ki is tiltottuk és bosszúból rágalmaznak bennünket mindenhol, leértékelnek a googleben vagy ahol csak tudnak. Ez van. -
Sokan csinálják néhány éve, hogy hó közben megszorulnak és kellene a pénz, meghirdetnek valamit és különböző kifogásokkal élve használják a pénzed néhány hétig, majd mikor jön a fizu visszafizetik. Sajnos belefutottam én is több ilyenbe. Volt aki ezt rendszeresen csinálta havi szinten.
/ Persze nem minden esetben, tisztelet a kivételnek / -
válasz
Bélaaaa #3400 üzenetére
Csak nem akarom elhinni, hogy egy 84 pozitívos eladó esetében mi értelme lenne egy “NINCS termék” esetnek.
Ha te látsz benne logikát, nagyon szívesen olvasom ezzel kapcsolatosan a véleményedet.Nem lett volna végülis annyira mese, mert ha valóban úgy volt, hogy ki kellett utaznia külföldre pont a feladás előtt és mondjuk olyan helyen tárolta a telefont, ahová senkinek sincs kulcsa, akkor reálisnak is tartottam volna, ha visszautalás helyett a termék lett volna ugyanakkor elküldve.
A legfurább az egészben a teljesen silány tájékoztatási folyamat volt, plusz az időközbeni hirdetés törlés, amit nem fogok megérteni, de már nem is akarok megérteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest