- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
koby11h #3437 üzenetére
Igen, neked nem lenne például fura, 183 pozitívval már enyhén szólva is sokat láthattál és tapasztaltál, közben kellő megértést és türelmet is gyakorolva.
Az alap persze, hogy először elmagyaráznám az eladónak az okot és mielőbb túlesnék a folyamaton, eszembe nem jutna, hogy az egész 5 percnél tovább ehúzódjon.
Az is tiszta, hogy csak a legutolsó utalással lenne teljesen rendezve az egész és igen, balul elsült helyzet esetén a saját utalási költségével kezesebb összeget várnék vissza mindenképpen.#3438 Ferenczi Áko: Jövedelemfüggő kérdések lehetnek az ilyenek, de én például az utcán sétálva simán lehajolnék, ha meglátnék a földön 300 Ft-ot.
Tudom, hogy sokan nem becsülik a kicsit a mai világban. -
válasz
koby11h #3273 üzenetére
Hát, nézd meg kérlek a hirdetésem.
A fotón nincs beledugva a gépbe, de talán jobbra hátul látszik, de lehet csak monitorkábel. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
koby11h #3140 üzenetére
Bírom az ilyen netjogászokat.. lassan nem azon lesz a hangsúly, hogy átverték a srácot, hanem annak a személyiségi jogain, aki elkövette.. Nekem is volt már hasonló helyzetem, de hála a normálisabb fórumosoknak, elküldték a csaló adatait(nyilván garantáltam a legnagyobb diszkréciót) és ennek köszönhetően jutottam vissza a pénzemhez. Ilyenkor az ember segítsen a másiknak, ne a pragrafusokkal foglalkozzon, hanem gondoljon bele, hogy hasonló helyzetben mit tenne? Átvernek több százezer forinttal.. Nekiáll bújni a btk-t, vagy megpróbálja kideríteni, hogy ki húzta le? És ilyen esetben a csaló sem azzal fog törődni, hogy honnan tudtuk meg az adatait, ez lesz a legkisebb gondja..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Gyúrósok ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Android játékok topikja
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest