- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Mobil flották
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cbm1974 #3727 üzenetére
Szia
Mint szervízes/kokányoló amit akarsz titulus úgy írok:
Kipróbáltad /működött. Pont.
Elektrónikai cuccok meg tudnak bármikor dögleni kikapcsolt állapotban IS...
Saját szomorú tapasztalat... + az álltalam látotott több 100 cucc is ezt támasztja alá.
1 év után meg mit is vársz? Vatta új dolgok is tönkremehetnek 1 éven belül... ,ha meg nem régi tipus +drága a kari akkor meg RMA.
De ezt már neked kell intézni... 1 éve a te tulajdonod...
-
-
-
-
válasz
envagyok #3706 üzenetére
Pesze... minden csudijó , stb stb szokásos...
De nem ez a lényeg
Ha valamit küld ,és nem 50 ropi minimum akkor vidd perre ha akarod, és édesmind1 ha utánvéttel kéred is... úgy is hozzájut a lóvéhoz ... neked meg 1 számlaszámod sincs hogy kinyomozd ki a bánat... törli a profilját és csók ,a hírdetési oldal /foxi /egyebek meg nem adnak ki adatot , csak a yard .nak... most futottam le ezeket a köröket... -
Csak egy kicsi szösszenet ,hogy mit tehetsz jogilag...
Ugyi az UTÉNVÉT ami "az ami ad neked mindent lebíró akaratot" megvéd a csalóktól...
persze hibás cucc ,másnap irány a rendőrség ,feljelentés megvolt , foxi-t is hívtam ,hogy függeszék fel... minden ahogy a nagykönyvben leírva...
24 órán belül meg is jött a rendörség válasza... ez után a foxi ki is fizette a delikvensnek
agyarország így szeretlek.... -
-
válasz
gyulank #3589 üzenetére
Informáld le /hivd messengeren /bármi kamerás programmal... ott is láthatod a terméket stb ... utalás-nál rengeteg csalási lehetőség van... utánvét meg tiszta sz@pás eladás szempontjából... te hitelezed meg a szállítást--- átveszi/meggondolja magát +átvételtől számított 1 hét mire a pénzedhez jutsz...tuti tipp nincs... de álltalában leinformálhatók az eladók.... tenni kell bele egy kis effortot
-
-
-
-
válasz
T0mBd1gg3R #3418 üzenetére
Ezen ne csodálkozz , elmúltak a régi szép idök... Ha annyi söröm lenne ,ahányszor nem válaszoltak egy kulturált üzenetre 1 hétig merev részeg lennék
-
-
-
Sziasztok
Lehet hülyeséget kérdek:
Van egy figura akire többen panaszkodnak hogy valószínű csaló.
Frissen regisztrált tag...
Elsőnek kötöttem vele bizniszt , pár ezer ft-s cucc ...aztán kérte az értékelést.
Mivel nem volt gond ,igy megadtam.
Viszont már többen kerestek meg vele kapcsolatban ,hogy finoman szólva is átb@sz mindenkit.
Lehet e ebből nekem gondom ,hogy az én értékelésemre hivatkozik?
Lehet e felfüggeszteni esetleg a már meglévő értékelését?
Attól tartok ,hogyha tényleg simlis, és hivatkozik a velem kötött bizniszre az nem biztos hogy jó fényt vetne rám is.
Ricsi -
-
Van egy csomó face csoport ahol az önbeárazó/ócsárló okostónik garázdálkodnak... módszerük ,hogy szétocsárolják a hírdetést /beárazzák fillérekért majd másik loginnal rádírnak ,hogy megvennék alacsonyabb áron...saját tapasztalat... lehet egy ilyen szépreményű figura.....
-
válasz
vezeralmos2 #3235 üzenetére
-mégse bocsi
-
Vaze... kamerás aplikáció... viber /messenger mittomén... elötte szemügyre kell venni a cuccot on-line... mai csilliómegapixeles telefonoknál nem gond.. én ha eladok valamit győzködöm a vevőt ,hogy nézze meg működés közben... ha meg lustra rá csinálok videót és feltöltöm valahová ,hogy 1 kattintással megnézze... ha meg én veszek valamit akkor szintén feltétel ha pár napos reg, avagy nem vagyok 100%-ig biztos...megelőzni kell a bajt nem utólag kijavítani
-
válasz
maxxenergie #3179 üzenetére
Utánvét-et én csak akkor fogadok el ,ha nincs automata a faluban.
Többi az csak rossz ócska kifogás...
Engem is szeret a végrehajtó mégis tudok utalni... -
-
Nekem volt hasonló sztorim.
Én eladás csekkoltam le a vevőt...
Hál isten a forumtárs akire ráírtam az adott olyan adatokat ami alapján visszaléptem... szerintem megspóróltam magamnak egy hivatalos ügyet.
Minden adat-hoz amúgy is a "hivatalos" szervek hozzáférnek... ha van joga ha nincs ... ergó a " megkárosított vevő" -nek elméletileg ugyan úgy tudnia kellene ezeket az alapvető dolgokat... +yardra is úgy mehetsz ha van a kezedben valami
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest