- Azonnali navigációs kérdések órája
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kalandor
üzenetére
Nem gúnyoltalak... ez a szabályzat
első negatívnál átolvastam
Teljes mértékig megértem ,hogy az oldal nem tud felelősséget vállalni/ítélkezni az adott helyzetben.
Zemberek közt dolgozom én is ,és már felfogahatlan számomra is sok "viselkedés"
Pontrendszer meg vélemény nyílvánítás... semmiben nem korlátoz/kötelez ,egy támpont ..aki akarja olvasgatja ,aki meg nem az nem
-
-
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
Felejsd el... mindenki értékelhet mert "joga" van rá...ha igaza van ha nem
-
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
Végül visszavetted? Mert az értékelésben azt írja: "Saját költségen javíttatom, tanultam belőle."
Bár személyesen vette meg és jogilag nem tud mit csinálni de a negatív értékeléshez viszont van joga ha ő személy szerint nem volt elégedett.
Az már egy másik kérdés, hogy a "kellemetlen zúgó hang" 1000 dolog miatt lehet. Nekem egy hasonló nyomtatóm van és van alapjáraton ilyen kis idegesítő kis cicergő, enyhén sípoló hangja.(és ha csinálok rajta valamilyen műveletet akkor elhalkul vagy megszűnik)
Szóval ez egy érdekes eset
Ha logikusan nézzük akkor feléd billene az igazság mérlege, mert személyesen ott volt fél órán keresztül és próbálgatta. -
Albert.Tamas
tag
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
Sajnos megtette a negativ ertekelest , ezt hol tudom jelenteni?
-
Albert.Tamas
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
Ezzel egyelőre nem tudunk mit kezdeni, ha megvette a terméket, joga van értékelni. De ha megtörtént az értékelés és úgy gondolod, hogy probléma van vele, akkor jelentsd azt a jelentési rendszerben.
-
Albert.Tamas
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Update nalam volt az ember hivatkoztam amit irtal nekem , azt mondta nekem negativ ertekelest fog adni erre nem kaphatok negativ ertekelest.
-
Albert.Tamas
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Elindult hozzam , allitolag beszelgetesunk utan most meg nem veszi fel elakarom mondani ezt amit irtal de nem tudom
ertekelt is megnyomta elvitel utan. Biztosan negativ ertekelest akar adni 
-
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
Üdv!
Mivel személyes átvétel történt, melynek során megtekintette, kipróbálta és megfelelőnek találta, onnantól nem tartozol felelősséggel érte. Az is lehet, hogy valami hálózati vagy földelési probléma van nála, ezért zúg a táp. Az elállás fogalma a kiskereskedelemben létezik, de magánszemélyek közti használt termékek adásvétele során nem.
-
Albert.Tamas
tag
Sziasztok
Hirdetek egy nyomtatott az illető nalam volt letesztelte itt volt nalam vagy feloraig , es amikor bejott hozzam alvo allapotban volt a nyomtató ( semmilyen hangja nem volt )elvitte felhivott most es azt mondja alvo allapotban csicsereg hangja van a tapnak de egyebkent tökéletesen mukodik , most megint hivott ,vissza jonne es elálna a nyomtatotol , nalam semmi baja nem volt ,ilyenkor mi a teendő ? Koszonom a segitseget

-
Albert.Tamas
tag
Javitottam

-
válasz
marxmobile
üzenetére
Kérlek jelentsd a hirdetésedet és válaszolj a kérdésekre és másold be amit itt írtál.
-
marxmobile
csendes újonc
Sziasztok!
Múlthéten hirdettem egy Redmi Note 14 telefont.
Jelentkezett a hirdetésre atis 1995 nevű felhasználó,hogy megvenné a készüléket,illetve látja,hogy egy asztali pc-t is hirdetek,azt is megvenné. Természetesen mindkét hirdetett cucc hibátlanul működött nálam,semmi gond nem volt aktív használat során.
Hamar fel is adtam a csomagot,majd később utalta is a kialkudott összeget a kolega.
Amint a csomag megérkezett hozzá (okt.6) illetve átvette,telefonon hívott,hogy a telefon dobozából kihagytam a töltőfejet,holott a hirdetésben világosan le volt írva,hogy mik a tartozékok és töltőfej nem szerepelt köztük. Rendben, erről a témáról le is tett,rendben voltunk,erre adtam is egy pozitívat neki idő közben. De hogy van egy nagyobb probléma,hogy a videokártya feltételezhetőleg hibás a gépben,mert csíkoz/pixeles a kép és próbált 2 másik videokártyát,illetve 3 másik HDMI kábelt, egyértelműen kiszűrte,hogy a kártyával van a gond. Kaptam egy képet,amin valóban látható csíkozódás,de azt nem bizonyította,hogy a kép azzal a kártyával készült,amit tőlem vásárolt.
Érdekesen hangzik,hogy vram hibás lett egy kártya 2 nap alatt a csomagautomatában állva,vagy a futárnál..de természetesen azonnal jóhiszeműen jártam el, saját magamtól felajánlottam,hogy átlag piaci áron (25000ft-ért) visszavásárolom a kártyát,majd rálicitált ,hogy legyen 26.000ft. (egy ezresen szarakodik..) Belementem. Azonnal átutaltam neki az összeget,illetve írtam az adatokat,hogy hová küldje vissza a kártyát, és az ígéret az volt,hogy vagy aznap,vagy másnap küldi.
Okt.10 van,a feladást azóta is várom,de se pénz,se vga. Az oldalt a felhasználó sűrűn látogatja,de nem igazán kommunikatív,vagy ha ritkán válszol,csak halogatja a feladást.
Mivel konkrétan ebből a típusú videokártyából a korábbi ügyleteit visszanézve 2-3db-ot vásárolt,az is felmerült bennem,hogy vissza akar küldeni egy ugyanilyen kártyát,csak másik, valóban hibás darabot. Azonban szerencsére találtam egy fotót,amin beazonosítható az általam küldött kártya sorozatszáma,illetve egy kis festékkopás a nyáklapon. Ha mégis a saját kártyámat kapom vissza,azonnal alapos tesztnek vetem alá. Viszont attól tartok,az a kártya már nem is fog visszajönni,valamint a pénz sem. Egy közel 140 pozitívos felhasználóról van szó,bár a helyesírása ad okot némi kételkedésre. Nagyon nehézkes a kommunikáció (bezzeg azt meg tudta írni,hogy minél hamarabb zárjam az értékelést! De természetesen kivárok amíg visszajön a kártya és ellenőriztem) és valami trükközés van a dologban,biztos vagyok benne,és ezentúl számomra semmit nem jelent az értékeléses rendszer sajnos. Egyelőre nem használtam a "jelentem" gombot,amennyiben ma este 20:00ig nem történik semmi, írok egy vélgeges időpontot,ameddig rendezheti a dolgot következmények nélkül. És mégegyszer hangsúlyozom: TUDOM,hogy ami a gépben volt videokártya,a feladás pillanatában még hibátlanul működött. Mindenképpen jelzek,ha van fejlemény.
Új hozzászólás Aktív témák
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- AMD Ryzen 5 5600/3080/1TB SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 512GB 2in1 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3620
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

első negatívnál átolvastam