Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
iDániel99
újonc
Revel nevű felhasználótól senki ne vásároljon semmit!
,,új,bontatlan'' címszóval hirdetett samsung ssd-t vásároltam tőle. Előre utaltam neki az összeget a megadott számlaszámra és névre. Pár nap múlva,a csomag átvétel után szembesültem azzal,hogy a csomagban nincs semmi ssd,csak annak doboza. Többször figyelmeztetés (telefonos beszélgetés során) ellenére sem hajlandó visszatéríteni a vételárat,olyanokat mondd,hogy reklamáljak a samsung gyártónál,stb.
Feljelentést elfogjuk indítani ellene,de gondoltam szólok.
Hardverapro-n is megtettem egy jelentést. -
-
doriath
tag
Sziasztok, ilyen esetben mi a teendő, megvan a neve, telefonszáma, 2 napja semmire nem reagál.
Kitiltott hirdetés lett, amit azt se tudok miért. Lehet többedmagammal engem is átvert 29e Ft-al, de ok, hogy felnyomom szabálysértés kategória miatt az összeg nagyságából adódóan, csak azt nem tudom másokat is átvert-e? [link]
Honnan tudom, hogy kiket vert még át és miért lett kitiltva a user és törölve PH által a hirdetés? -
válasz
csurenzoo
üzenetére
Szia!
Jelentsd nyugodtan, aztán majd a részletek ismeretében eldől, hogy lépünk, vagy várunk még. Azért ha tett egy ígéretet amit nem teljesített, és nem is válaszol a privátokra, az már nem jó. Persze ha csak nem arról van szó, hogy délben utaltál, 14 órára ígérte a feladást, és azóta se válaszol.
-
csurenzoo
aktív tag
Sziasztok !
Ha előreutalás után nem adták fel a csomagot az ígért időpontokban, majd vissza sem ír pedig látom, hogy többször is belépett. Meddig szoktatok várni bármilyen jelentéssel ? Nagyon gyanús, hogy átvertek. -
válasz
El_Gigante
üzenetére
Szuper, ez legalább megoldódott rendőrség nélkül.
-
El_Gigante
tag
válasz
El_Gigante
üzenetére
Rendezte! Sérülésre hivatkozva visszautalta a pénzem!
-
-
-
lewton
csendes tag
Velem is megtörtént, [link] horandris nevű PH tagnak átutaltam a ram-okért a pénzt (90e!) aztán nem válaszolt pedig online volt többször is. Mára archivált az összes hirdetését. Profilja alapján megbízhatónak tűnt… Jelentettem a hirdetést és írtam neki hogy utalja vissza a pénzt, mert rendőri feljelentés lesz. Lehet nem csak velem játszotta el.
-
Azon gondolkozom, hogy feljelentsem-e. Gyanús nekem, hogy még 18 sincs a srác. Neki sem, magamnak sem akarok fölösleges kellemetlenséget és a rendőrség idejét sem rabolnám ilyen hülyeséggel, de valamit tennem kell!
Szia!
Először is a kábel már nem javít a dolgon attól még nem úgy kaptad meg a billentyűzetet ahogy szeretted volna. A kábelt nem kellett volna megvárni hanem rögtön visszaküldeni.
Jelenleg megírtad neki, hogy így nem felel meg neked az eszköz továbbra sem?
Elzárkózik a visszavételtől? Vagy bármilyen kompenzációtól?Ha igen akkor először jelenteném a hirdetésben lévő jelentem gombbal. Írd le a teljes sztorit és valószínű az adminok segítenek a problémádon. Még ha nem is veszi vissza vagy nem kompenzál MINIMUM egy Negatív értékeléssel jutalmaznám (szintén leírva a teljes sztorit). Nyugi ha jól fogalmazod meg az életben nem vásárolnak tőle látatlanban postai úton.
-
Sziasztok!
Nincs tapasztalatom ilyesmiben, 20 éve bizniszelek a hardveraprón, de még sosem fordult velem ilyen elő. Segítsetek légyszi, mi az ésszerű lépés ilyenkor!?
Vettem itt a hardveraprón 55 ezerért egy "2 hetet használt, teljes mértékben újszerű" billentyűt.
Ehhez képest egy
- gyári doboz
- tartozékai
- kábele
nélküli eszközt kaptam, ami ráadásul sérült is. A jobb oldala csúnyán le van verve és az alja is karcos.
Itt még, amikor ezek miatt jeleztem Neki a nemtetszésem, azt írta, hogy természetesen visszavásárolja a billentyűt”, de mivel azt ígérte, hogy megkeresi és elküldi nekem a kábelét, nem éltem a lehetőséggel azonnal.Nem ment simán, de megkaptam a kábelt. Akkor derült ki számomra, hogy hibás is az eszköz, az egyik gombja időnként jelet küld, mintha megnyomnák.
Erre már csak olyan jellegű választ kaptam, hogy ha „rábasz az asztalra, neki is ugrál a karakter a játékban"…
Azóta egy nagy számítógép szervízben dolgozó ismerősömmel megnézettem a billentyűt. Szerinte egyértelműen gyári hibás az a kapcsoló, ami időnként magától küldi a jelet.
Vagyis nekem ebből az jön le, hogy használta az eszközt, neki is szórakozott, odaverte az asztalhoz, majd meghirdette és eladta nekem újszerűnek.
Azon gondolkozom, hogy feljelentsem-e. Gyanús nekem, hogy még 18 sincs a srác. Neki sem, magamnak sem akarok fölösleges kellemetlenséget és a rendőrség idejét sem rabolnám ilyen hülyeséggel, de valamit tennem kell!Szerintetek?
Köszi!
-
koko52
nagyúr
Jelezném, hogy nagy meglepődésemre a rendőrség/bíróság sikeresen visszaszerzett több millió Ft-ot egy halmozati csalásos ( 7,6 millió) ügyben. A három fős csapat mindegyik tagja börtönbe vonul, vagyonelkobzás, lefoglalás stb. A lényeg, hogy mindig feljelentést kell tenni, üljenek az ilyen férgek! Staff engedéllyel ha lehet berakom ide az ügyiratokat kitakarással, hátha jár erre hasonló féreg aki ilyeneken gondolkodik és olvassa.
-
nyaki01
tag
Jól beszél kend!
Teljességgel igazolható a törvény előtti egyenlőtlenség, hiszen tudható, hogy a törvény előtt mindig is voltak egyenlőbbek az egyenlőknél. ...lásd pl. a deviza vagy az oltás károsultak ügye, csakhogy a közelmúltat vegyem alapul (de mondhatnánk számolatlanul az ügyeket is, mint pl. a 90'-es évek beli olajügyek). Anno egy ügyvéd ismerős azt mondta, hogy azért veszítettek el számos pert, mert a másik ügyvéd jogi ismeretei ugyan erősen hiányosak voltak, de a bíróval nagyon jóban volt. A római jog visszásságai a végletekig mérgezik a társadalmakat.
Mindemellett nem vagyunk PH-sok, ezért nem tudjuk megítélni azt sem, hogy a privát üzenetben, mit is kellene megosztani a rászorulóval,
jelen esetben épp velem.
-
nyaki01
tag
válasz
Kalandor
üzenetére
Köszi koko52!
Kedves Kalandor! Nem is a PH. segítségét kérem (bár kértem, de az adatvédelemre hivatkozva le is pattintottak), hanem olyan magánszemélyekét, akik hasonlóan jártak. A neve és bankszámlája meg van, a rendőrség pedig majd kideríti, ha akarja. Ha nagyon akarnám, magánszemélyként tuttira megtalálnám, és ebben a következmények nélküli országban még el is számoltatnám. Az egyik kezét simán felajánlanám levágásra, csak a miheztartásképpen. ...és most finom voltam és nőies.
Egymás között gyakorlatilag olyan adatot osztunk meg, amilyet csak akarunk, hisz erre van kitalálva a privát üzenet. Egyébiránt pedig én leszarom az adatvédelmet, mert e mögé bújva mindig sikerül a tett(v)eseknek elkövetni a bűntényt. Ha meg az adatvédelemmel majdan valakinek baja lesz, majd akkor én viszem el a balhét, de nehogy má' a tett(v)es megússza csak egy ejnye-bejnyével! -
-
nyaki01
tag
Sziasztok!
Az emberekbe és PH-ba vetett bizalmamat használta ki aljas tette elkövetéséhez egy csárdaszállási(?), WhiteCat602 nicknévre hallgató, embernek látszó véglény (továbbiakban: személy). Történt ugyanis, hogy a megvásárolt alaplapra előre elutalt összeget zsebre vágta, a lapot pedig "elfelejtette" postázni. ...egyébiránt már ki is lett tiltva a PH-ról.
Ha valaki hasonlóképpen járt ezzel a személlyel, úgy kérem jelezze itt. ...csak hogy a feljelentésnek 50.000,- pénznél nagyobb súlya legyen.
Köszi -
ricsi99
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
Nem gúnyoltalak... ez a szabályzat
első negatívnál átolvastam
Teljes mértékig megértem ,hogy az oldal nem tud felelősséget vállalni/ítélkezni az adott helyzetben.
Zemberek közt dolgozom én is ,és már felfogahatlan számomra is sok "viselkedés"
Pontrendszer meg vélemény nyílvánítás... semmiben nem korlátoz/kötelez ,egy támpont ..aki akarja olvasgatja ,aki meg nem az nem
-
-
ricsi99
addikt
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
Felejsd el... mindenki értékelhet mert "joga" van rá...ha igaza van ha nem
-
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
Végül visszavetted? Mert az értékelésben azt írja: "Saját költségen javíttatom, tanultam belőle."
Bár személyesen vette meg és jogilag nem tud mit csinálni de a negatív értékeléshez viszont van joga ha ő személy szerint nem volt elégedett.
Az már egy másik kérdés, hogy a "kellemetlen zúgó hang" 1000 dolog miatt lehet. Nekem egy hasonló nyomtatóm van és van alapjáraton ilyen kis idegesítő kis cicergő, enyhén sípoló hangja.(és ha csinálok rajta valamilyen műveletet akkor elhalkul vagy megszűnik)
Szóval ez egy érdekes eset
Ha logikusan nézzük akkor feléd billene az igazság mérlege, mert személyesen ott volt fél órán keresztül és próbálgatta. -
Albert.Tamas
tag
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
Sajnos megtette a negativ ertekelest , ezt hol tudom jelenteni?
-
Albert.Tamas
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
Ezzel egyelőre nem tudunk mit kezdeni, ha megvette a terméket, joga van értékelni. De ha megtörtént az értékelés és úgy gondolod, hogy probléma van vele, akkor jelentsd azt a jelentési rendszerben.
-
Albert.Tamas
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Update nalam volt az ember hivatkoztam amit irtal nekem , azt mondta nekem negativ ertekelest fog adni erre nem kaphatok negativ ertekelest.
-
Albert.Tamas
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Elindult hozzam , allitolag beszelgetesunk utan most meg nem veszi fel elakarom mondani ezt amit irtal de nem tudom
ertekelt is megnyomta elvitel utan. Biztosan negativ ertekelest akar adni 
-
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
Üdv!
Mivel személyes átvétel történt, melynek során megtekintette, kipróbálta és megfelelőnek találta, onnantól nem tartozol felelősséggel érte. Az is lehet, hogy valami hálózati vagy földelési probléma van nála, ezért zúg a táp. Az elállás fogalma a kiskereskedelemben létezik, de magánszemélyek közti használt termékek adásvétele során nem.
-
Albert.Tamas
tag
Sziasztok
Hirdetek egy nyomtatott az illető nalam volt letesztelte itt volt nalam vagy feloraig , es amikor bejott hozzam alvo allapotban volt a nyomtató ( semmilyen hangja nem volt )elvitte felhivott most es azt mondja alvo allapotban csicsereg hangja van a tapnak de egyebkent tökéletesen mukodik , most megint hivott ,vissza jonne es elálna a nyomtatotol , nalam semmi baja nem volt ,ilyenkor mi a teendő ? Koszonom a segitseget

-
Albert.Tamas
tag
Javitottam

-
válasz
marxmobile
üzenetére
Kérlek jelentsd a hirdetésedet és válaszolj a kérdésekre és másold be amit itt írtál.
-
marxmobile
csendes újonc
Sziasztok!
Múlthéten hirdettem egy Redmi Note 14 telefont.
Jelentkezett a hirdetésre atis 1995 nevű felhasználó,hogy megvenné a készüléket,illetve látja,hogy egy asztali pc-t is hirdetek,azt is megvenné. Természetesen mindkét hirdetett cucc hibátlanul működött nálam,semmi gond nem volt aktív használat során.
Hamar fel is adtam a csomagot,majd később utalta is a kialkudott összeget a kolega.
Amint a csomag megérkezett hozzá (okt.6) illetve átvette,telefonon hívott,hogy a telefon dobozából kihagytam a töltőfejet,holott a hirdetésben világosan le volt írva,hogy mik a tartozékok és töltőfej nem szerepelt köztük. Rendben, erről a témáról le is tett,rendben voltunk,erre adtam is egy pozitívat neki idő közben. De hogy van egy nagyobb probléma,hogy a videokártya feltételezhetőleg hibás a gépben,mert csíkoz/pixeles a kép és próbált 2 másik videokártyát,illetve 3 másik HDMI kábelt, egyértelműen kiszűrte,hogy a kártyával van a gond. Kaptam egy képet,amin valóban látható csíkozódás,de azt nem bizonyította,hogy a kép azzal a kártyával készült,amit tőlem vásárolt.
Érdekesen hangzik,hogy vram hibás lett egy kártya 2 nap alatt a csomagautomatában állva,vagy a futárnál..de természetesen azonnal jóhiszeműen jártam el, saját magamtól felajánlottam,hogy átlag piaci áron (25000ft-ért) visszavásárolom a kártyát,majd rálicitált ,hogy legyen 26.000ft. (egy ezresen szarakodik..) Belementem. Azonnal átutaltam neki az összeget,illetve írtam az adatokat,hogy hová küldje vissza a kártyát, és az ígéret az volt,hogy vagy aznap,vagy másnap küldi.
Okt.10 van,a feladást azóta is várom,de se pénz,se vga. Az oldalt a felhasználó sűrűn látogatja,de nem igazán kommunikatív,vagy ha ritkán válszol,csak halogatja a feladást.
Mivel konkrétan ebből a típusú videokártyából a korábbi ügyleteit visszanézve 2-3db-ot vásárolt,az is felmerült bennem,hogy vissza akar küldeni egy ugyanilyen kártyát,csak másik, valóban hibás darabot. Azonban szerencsére találtam egy fotót,amin beazonosítható az általam küldött kártya sorozatszáma,illetve egy kis festékkopás a nyáklapon. Ha mégis a saját kártyámat kapom vissza,azonnal alapos tesztnek vetem alá. Viszont attól tartok,az a kártya már nem is fog visszajönni,valamint a pénz sem. Egy közel 140 pozitívos felhasználóról van szó,bár a helyesírása ad okot némi kételkedésre. Nagyon nehézkes a kommunikáció (bezzeg azt meg tudta írni,hogy minél hamarabb zárjam az értékelést! De természetesen kivárok amíg visszajön a kártya és ellenőriztem) és valami trükközés van a dologban,biztos vagyok benne,és ezentúl számomra semmit nem jelent az értékeléses rendszer sajnos. Egyelőre nem használtam a "jelentem" gombot,amennyiben ma este 20:00ig nem történik semmi, írok egy vélgeges időpontot,ameddig rendezheti a dolgot következmények nélkül. És mégegyszer hangsúlyozom: TUDOM,hogy ami a gépben volt videokártya,a feladás pillanatában még hibátlanul működött. Mindenképpen jelzek,ha van fejlemény.
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OTP Bank topic
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
jelen esetben épp velem.

első negatívnál átolvastam