-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
"Engem érdekelne, de 12-e után lesz pénzem. De szeretnék látni róla képet, és érdekelne miért ennyi. Illetve ha mégis tudnék utalni, hova kéne?" -"Érdekes ember vagy te. Pénzed nincs, de félteleket szabsz.. képek fel vannak téve, több kép nem szükséges egy videokártyarol. Konzolra váltottam, nem akarom sokáig hirdetni azért ennyi. Egy ilyen kezdet után nem gondolod szerintem komolyan hogy csak így leírom a számlaszámom. Előbb én is tudni akarom kinek adom meg. Név, cím és utána adok adatokat utalás hoz." A képek nem is olyan kártyáról vannak, és szerinte nekem volt durva kezdésem. Szerintetek megmutatja élő kamerában?
-
envagyok
veterán
Itt azért a vevőknek is lenne mit tanulni, pl a csodavárást abbahagyni.
Ha valami elmegy x ft-ért, azt senki se fogja x-10-20k forintért feltenni. Mikor piaci ár alatt 1-2k-val hirdetett cuccokra is lecsapnak 5 perc alatt, akkor aki már régebben tette fel, és nincs jegelve, annak oka van.Meg sokszor az olcsóbb ár minőségi problémákra utal.
Gyűjteményembe vettem több alaplapot is, amiről utóbb kiderült, hogy nem megy a hang, vagy a lan csatlakozó, vagy pár usb.
Aztán még az eladónak állt feljebb ha mertem szólni, hogy hát olcsó volt, mit sírok. -
bazsika007
kezdő
Jofogáson én is jártam így sőt jópáran volt feljelentés de ennek már 8 éve és semmi fejlemény de már nem is várom hogy legyen elkönyveltem elbuktam nem tud ilyenkor mit csinalni az ember.. Akkor megtanultam megegyszer nem rendelek onan sajna most ezen a véleményen vagyok itt is, ahol egyszer bukik az ember többet onan nem rendel.. Tudjuk ennek a nevét egy számlaszámot de ennyi sokra ezzel nem megyünk.. Max reménykedni hogy belép ír mindenkinek meg magyarázza esetleg visszautalja a zöldet ha nem akar magának bajt.. De ez nyílván nem fog megtörténni
-
-
brabbitz
aktív tag
HA!-t már rég ellepték a csalók, és az az érdekes hogy itt sokkal brutálisabb módszerekkel csinálják mint pl akik Jofogason vannak.
Tudják, hogy van bőven ember itt aki értenek a dolgokhoz, szóval olyan cselhez folyamodnak amik után csak pislogsz.
Engem egy R7 2700X után vertek át, ugyanigy etetett, majd eltünt. És nem kötöm a HA! moderátorok orrára, de nem valami gyorsak még akkor sem mikor elég egyértelmű hogy mi a f*sz van.
Na mindegy. Ja, és még valami. Képet mindig kérnia termékről. Ha kapsz, azonnal fellőni a netre. Én rájöttem hogy egy román oldalról lopta le. Kéne egy ilye 'check' algoritmus a HA!-ra, ami szól ha a kép nem eredeti v talált bitre hasonlót.
Illetve ezt jó tapasztalat hogy ezekszerint egyszerre több, erősen felső kategóriás terméket raknak fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- Siemens SL 45 - magyar, dobozos, ingyen Fox
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest