- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lafaty80
addikt
válasz
ricsi99 #3707 üzenetére
Azért van különbség, hogy nem kapod meg vagy nem azt kapod (tégla) és az között, hogy amit kaptál az hibás. Nem védem, csak ez tényleg nem bűncselekmény így sajnos (vagy nem). És hát a bürokrácia útvesztőjébe kell menned.
(de ha van adatod, akkor tudsz mondjuk ügyvéddel fizetési felszólítást küldeni, arra kell reagálnia). -
gyulank
addikt
válasz
ricsi99 #3590 üzenetére
Én általánosságban kérdeztem. Nekem nem ez a tapasztalatom, hogy kameráznak, hanem, hogy még a kép se az övék, ha van, meg csak telefonon vagy személyesen akarnak beszélni, és nem olvasgatni meg írogatni. Vagy megkérdezek valamit ami nem egyértelmű, aztán el vagyok küldve a csába. Persze van jó tapasztalatom is, de a kérdés pont azokra vonatkozik, mikor az van, hogy utólag tudod meg. Meg kamerázhat is, az se jelenti, hogy azt küldi. Nyilván, ha nem ver át mindegy, de az előreutalás olcsóbb. Ha átver, akkor is olcsóbb az előreutalás, ha nem kapom vissza a pénzem. De ha elküld egy rosszat, és utánvéttel veszem, és kifizetem a futárnak, mivel jobb? Még a futár se vállal felelősséget azért se, ha a futár eltöri miközben dobálja a csomagokat, nem hogy visszaadja a pénzt mert a feladó átvert.
-
-
lafaty80
addikt
válasz
ricsi99 #3142 üzenetére
"ergó a " megkárosított vevő" -nek elméletileg ugyan úgy tudnia kellene ezeket az alapvető dolgokat..." Nem, (sajnos vagy nem sajos)
#3141Ferenczi Áko igen, sajnos a gdpr most éli fénykorát, mindenre is ráhúzzák. Cégeknél pl. elég gigabírság lehet belőle. Van hogy helyesnek tartom bizonyos esetekben, de van, amikor már erős túlzás, sőt van amikor már logikátlannak is tartom.
Csak egy gyors példa, esetemben a megkárosítás itt történt még évekkel ezelőtt (2016-2017), nem nagy összeg, de mint kiderült innen-onnan is, több mint 190 embert húzott le a csaló. Voltak közte híresebb emberek is, tudom, mert első fokon megkaptam minden bírósági iratot, köztük minden érintett személyes adatjával.(név, lakcím, anyja neve, sz.i.g szám, stb, szerintetek?!) Ezt most már biztos nem kapnám meg...
De ami a lényeg, hogy eltelt 1-2 év, kaptam egy értesítést, hogy mádosfokon egy másik városba került az ügy. Majd újabb 1-2 év után rákérdeztem, válasz: tovább vitte emberünk a Kúriára. De nem adhattak ki ügyszámot (mádosfokét, erről már amúgy sem kaptam semmilyen tájékoztatást). Kúria sem adta ki, szóval, mint érintett nem tudom hogy áll az ügy mai napig (még csaló neve alapján sem, hogy egyáltalán tárgyaltak-e ilyen névvel ügyet).
Én pl. ha már bebizonyosodott, hogy vétkes az adott ügyben, akkor feloldanám gdpr alól az adatait az adott ügyben legalább.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hobby elektronika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bontatlan E olvasó..
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- iPhone Air 256GB Égkék 3 ÉV kiterjesztett garancia
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest