Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssgk
aktív tag
Mennyit érdemes várni mielőtt jelentek valakit?
jun 14-én beszéltük meg az üzletet loup-garou taggal. (7800x3d) Mondta is előre majd csak hétfőn tudja feladni a foxpostot, nem zavart. Az összeget előre utaltam.
Hétfőn írt, hogy megvan a számla és csomagot intézi ami szerdára ér ide.
Szerdán miután rákérdeztem írt, hogy már megérkezett a csomag de ő adja a kódot mert neki küldi fox (eleve fura).
Majd később írt, hogy elkeverte nem adta még fel mert sok csomagot adott fel.
Pénteken érdeklődtem, hogy mi van merre van a csomag amire szombaton válaszolt, hogy nem ért rá feladni de hétfőn mindenképp intézi vagy ha ugy akarom visszautalja a pénzt. (meg felajánlott 10e visszautalást a várakozásért.)
Hétfőn reggel írt, hogy intézi azóta megint semmi.Alapjáraton még nem írtam volna ide, voltak már hasonló nehéz esetek. Üzenetekbe is korrektnek tűnik de mivel már 3x nekiállt feladni amiből egy ide is ért csak mégse nagyon gyanús.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadi új, 2 év garanciás, Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest