- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbm1974
tag
válasz
envagyok #3716 üzenetére
Igen, kapott is pár tesztet és minden jó volt, de arról ki tehet, hogy már előtte valaki alaposan elintézte...ha annyira értesz az elektronikához, tudnod kell, hogy az nem fekete-fehér; van olyan, amikor már a torka véres, de még 1-2 teszt le fut rajta, nincs szemmel látható jele, és utána közvetlen beadja a kulcsot és ahogy írtam már, ezen ütődésnyom is van, amiből már akármire lehet következtetni..
Persze, én is hibáztam épp eleget;
1. A rangjában bíztam, ez volt a legnagyobb naivitásom
2. Az előéletéről semmit sem tudott mondani, emiatt is aggódtam,
3. Amikor láttam a nyomokat rajta és mégsem szóltam érte, végül a gyanúm idővel beigazolódott..
De a kártya hibájához az égvilágon semmi közöm nincs, a történet lényege, hogy én fizettem meg az árát annak, hogy valaki agyonhajszolta, vagy akár buherálta a kártyát és még sikerült elsóznia, ez nyilvánvalóan előbb-utóbb gondot okoz valamikor, most én voltam ennek az áldozata, a többi pedig a sallang... -
válasz
envagyok #3706 üzenetére
Pesze... minden csudijó , stb stb szokásos...
De nem ez a lényeg
Ha valamit küld ,és nem 50 ropi minimum akkor vidd perre ha akarod, és édesmind1 ha utánvéttel kéred is... úgy is hozzájut a lóvéhoz ... neked meg 1 számlaszámod sincs hogy kinyomozd ki a bánat... törli a profilját és csók ,a hírdetési oldal /foxi /egyebek meg nem adnak ki adatot , csak a yard .nak... most futottam le ezeket a köröket... -
erdeidaniii
csendes tag
-
PandaMonium
őstag
válasz
envagyok #3373 üzenetére
Azért hívtak fel téged, mert több károsult volt és összevont ügy lett belőle, így komolyan kellett venniük a dolgot. Ha csak 1 károsult van akkor futhatnál a pénzed után, semmi nem lenne belőle nagyon nagy eséllyel. Illetve attól mert Te nem tettél feljelentést még több másik ember tett vagy tehetett, és hónapokat/éveket vártak az eredményre. Tudom miről beszélek, fél éve folyamatban van egy feljelentésem, illetve évekkel ezelőtt volt egy hasonló ügyem, mikor az elkövető telefonszámát is tudtam, és így sem sikerült a rendőrségnek beazonosítani az elkövetőt.
-
moex1
tag
válasz
envagyok #3204 üzenetére
Nagyjából hasonló történet. A pénzt átvette, a kártyát nem küldte el mindenféle okokra hivatkozva (betegség, karantén, stb...). Majd kb egy hónap után elutalta a pénz hatodát, majd sok könyörgés és kb még egy hónap után ismét a hatodát.
Ez után már nem nagyon válaszolgatott, ekkor jelentettem fel. Most annyi volt az indoklás, hogy a "szűrésük alapján" a többi sértett megkapta a terméket amit vásárolt. (Ezek szerint csak én nem.) A PTK szerint ez szerződésnek minősül, így hajtsam be polgári peres úton. Természetesen azóta sem hallottam felőle... -
-
-
-
koby11h
őstag
válasz
envagyok #3145 üzenetére
GDPR a magánszemély esetén tudtommal arra vonatkozik, hogy nem hatósággal szemben a magánszemély dönti el, hogy az adatai átadhatóak-e.
Ha én nem adom meg az adataimat egy marketing cégnek, akkor az nem hívogathat engem, pl.Ha az illető aprós nem engedélyezi, hogy egy másik aprós kiadja az adatait egy harmadik aprósnak, akkor ha megteszi, az jelenleg bűncselekmény.
Ferenczi Áko : Ne kövess el újabb bűncselekményt! Van erre hivatalos mód. Együttérzek az átvert személlyel, de aki kiad neki harmadik félről adatot, az ugyan úgy büntethető. Ez nem netjogászkodás, hanem sajnos tény. A gyilkosnak is vannak jogai... szerintem meg arról a bűncselekmény elkövetésével lemondott, csak ugye a törvény nem így szól.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- EKWB DDC 3.1
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged