- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
raziel01 #3696 üzenetére
Itt készült adásvételi, szó sem volt 300E javítási költségről lehet egy egyszerű ic csere megoldja, de abszolút nem ismerjük a részleteket úgyhogy ne hozz ilyen példákat én csak általánosságban írtam a lehetőségeket nem tanácsnak írtam! Amire válaszoltál üzenetre az elején le is írtam de lehet az kimaradt.
Én ezt a kapugaranciát sosem értettem, min 3 napot szoktam adni és én is elvárom ha veszek valamit, főleg ha azt kipróbálni nem tudod átvételkor.Az idézőjelben leírt jogszabály pedig mindenkire vonatkozik.
-
válasz
Ron Swanson #3694 üzenetére
Ez nem a te gondod, gondolom kipróbálás megvolt átadásnál, adásvételi készült amiben leírtátok, hogy nincs rejtett hibája, az, hogy ő továbbadta és ez idő alatt nála és a következő vevőnél rendeltetésszerű volt e a használat te nem tudhatod.
Ettől függetlenül felajánlhatod, hogy együtt fedezitek a javítás költségét de én ilyet akkor csinálnék ha az eladott gépet biztosan be tudom azonosítani, hogy a sajátom volt e.
Sokak számára nem ismert, de magánszemélyek közötti adásvétel esetén is érvényesek a Polgári Törvénykönyvben rögzített kellékszavatossági szabályok, vagyis a vásárlástól számított egy éven belül eladóként felelősséget kell vállalni az értékesített termékekért. Bármilyen termék továbbadásáról is legyen szó tehát, az árucikk eladója a termék hibájáért (pontosabban: a vásárláskor a termékben már meglévő hiba-ok miatt bekövetkező hibáért) szavatossági felelősséggel tartozik.
Az adásvételi szerződésekben az eladó felelősségét csakis a termék olyan hibája alapozza meg, amely hibának az oka már megvolt a termékben a vásárlás pillanatában is, csak akkor még nem volt felismerhető (ezért nevezik rejtett vagy gyártási hibának). Az eladó kellékszavatossági felelőssége független attól, hogy tudta-e, hogy hibában (pontosabban hiba-okban) szenvedő terméket adott el, vagy sem, tehát a jóhiszemű eladó is felel a hibás teljesítésért a vevővel szemben.
-
-
válasz
CapodiCapo #3410 üzenetére
Teljesen mindegy, az emberek nagy része szerintem nem nézi milyen rangban van az eladó, ez a tapasztalat, vagy megadják a bizalmat vagy nem.
-
válasz
Kalandor #3405 üzenetére
"És ezeket ki is tiltottuk és bosszúból rágalmaznak bennünket mindenhol, leértékelnek a googleben vagy ahol csak tudnak. Ez van."
Amiért jár a köszönet! Más pénzével ne kaszinózzon senki!
Sajnos ez ezzel jár, gondolom kaptok hideget és meleget. Google értékelések közt nem találtam erre vonatkozó leértékelést de ezeket amúgy is ignorálni kell.
-
Sokan csinálják néhány éve, hogy hó közben megszorulnak és kellene a pénz, meghirdetnek valamit és különböző kifogásokkal élve használják a pénzed néhány hétig, majd mikor jön a fizu visszafizetik. Sajnos belefutottam én is több ilyenbe. Volt aki ezt rendszeresen csinálta havi szinten.
/ Persze nem minden esetben, tisztelet a kivételnek /
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Black Myth: Wukong
- Horizon Forbidden West
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged