- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
válasz
bazsika007 #3503 üzenetére
Őszintén meg mondom engem már nem as pénz érdekel csak,hogy mással ne tudják ugyan ezt megtenni.Kérdés ugye mennyire profi az illető mert egy ismerősöm mesélte,hogy autó alkatrészt rendeltek többen is a csaló annyira hülye volt,hogy a saját nevén volt a bankszámla és feljelentés után vissza kapták az emberek a pénzt mert megfogható volt az illető.
-
ssgk
aktív tag
válasz
bazsika007 #3498 üzenetére
Furán hangzik és nem rosszból de ennek örülök.
Ha többen jelentjük fel talán gyorsabban előveszik. Meg ilyenkor összeadódik a csalás összege meg ha jól tudom többszöri csalás az súlyosabb kategória eleve.
5 jegeltje volt valszeg ezekkel egyszerre léphetett meg. -
Pityu.
nagyúr
válasz
bazsika007 #3498 üzenetére
Fura mód csomó kedvező árú 5700X e volt a csávónak én is akartam tőle vásárolni pont egy 5700X-et én nem utaltam semmit azt ígérte hétfőn ír mert akkor ér haza aztán hiába írtam többet nem válaszol pedig azóta volt fent párszor.Vevővel is úgy jártam,hogy jegeltette velem az eladó procimat ígérte a hétfő-kedd majd írok akkor lesz pénzem de azóta válasz nuku nem küldtem semmit sem csak tele a tököm az ilyen csaló f...szokkal.Most már ha tudok alá vágok a rohadékoknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest