Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bazsika007 #3498 üzenetére
Fura mód csomó kedvező árú 5700X e volt a csávónak én is akartam tőle vásárolni pont egy 5700X-et én nem utaltam semmit azt ígérte hétfőn ír mert akkor ér haza aztán hiába írtam többet nem válaszol pedig azóta volt fent párszor.Vevővel is úgy jártam,hogy jegeltette velem az eladó procimat ígérte a hétfő-kedd majd írok akkor lesz pénzem de azóta válasz nuku nem küldtem semmit sem csak tele a tököm az ilyen csaló f...szokkal.Most már ha tudok alá vágok a rohadékoknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Noctua felvázolta a terveit jövő nyárig bezárólag
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Tőzsde és gazdaság
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest