Hirdetés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- One mobilszolgáltatások
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez most elgondolkodtatott.Szintén vele üzletelnék egy ryzen 5700x procival kapcsolatban szombaton írtam neki vasárnap válaszolt.Megbeszéltem vele,hogy az utolsó darab procira igényt tartanék azt mondta rendben vidéken van hétfőn ár haza és majd egyeztessünk.Azóta már most szerda van írtam neki több üzenetet is és láttam volt fent kedden de választ semmit nem kaptam.Most ugyan így elgondolkodtam az állítólagos vevőmről a procimmal kapcsolatban.A vevő jelölt hat napja regisztrált és állítólag hétfőn vagy kedden kap pénzt.Most kicsit parásnak érzem a dolgokat mert eddig azt hittem a hardveraprón csak rendes emberek vannak nem úgy mint a jófogáson vagy a marketplacén.Én eddig mindenkivel becsületes és szavatartó voltam de fordítva úgy néz ki ez nem mindig igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest