Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez most elgondolkodtatott.Szintén vele üzletelnék egy ryzen 5700x procival kapcsolatban szombaton írtam neki vasárnap válaszolt.Megbeszéltem vele,hogy az utolsó darab procira igényt tartanék azt mondta rendben vidéken van hétfőn ár haza és majd egyeztessünk.Azóta már most szerda van írtam neki több üzenetet is és láttam volt fent kedden de választ semmit nem kaptam.Most ugyan így elgondolkodtam az állítólagos vevőmről a procimmal kapcsolatban.A vevő jelölt hat napja regisztrált és állítólag hétfőn vagy kedden kap pénzt.Most kicsit parásnak érzem a dolgokat mert eddig azt hittem a hardveraprón csak rendes emberek vannak nem úgy mint a jófogáson vagy a marketplacén.Én eddig mindenkivel becsületes és szavatartó voltam de fordítva úgy néz ki ez nem mindig igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Postal: Bullet Paradise - A játék amit bejelentettek, majd el is kaszáltak
- MIUI / HyperOS topik
- Hardcore café
- Autós topik
- Nintendo Switch
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest