Hirdetés
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spepe17
csendes tag
Sziasztok segítséget szeretnék kérni.
Van egy eladó termékem amire több érdeklődő is jelentkezett. Már épp fel akartam adni az első jelentkezőnek amikor kaptam egy jobb ajánlatot.
Hangsúlyozom semmilyen pénzt nem kaptam, rendes akartam lenni és ezért bevállaltam az utánvétet.Az új ajánlatot egy ismerős adta, mondtam neki, hogy már van rá egy vevő de azt mondta mindenképpen venné, inkább fizet nekem még 5000 Ft-ot.
Írtam az itteni vevőnek, hogy ezt az ajánlatot nem hagyhatom ki, ezért inkább az ismerősömnek adnám el hacsak nem ad érte ő is ennyivel többet.
Persze az itteni vevő engem hibáztat, hogy csaló vagyok de nem vagyok! Semmilyen pénzt nem kaptam tőle, még csak nem is ígértem meg semmit.
Most én vagyok a mocsok? Nem vállaltam kötelezettség semmire és szabályt sem sért ha több helyen is hirdetek még ha annak adom el aki többet ajánl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT5 Pro 2027.04.15.-ig Garis!
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- Lenovo Ideapad Flex 5 - 14"FHD IPS Érintő - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506HE / 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest