Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spepe17
csendes tag
Sziasztok segítséget szeretnék kérni.
Van egy eladó termékem amire több érdeklődő is jelentkezett. Már épp fel akartam adni az első jelentkezőnek amikor kaptam egy jobb ajánlatot.
Hangsúlyozom semmilyen pénzt nem kaptam, rendes akartam lenni és ezért bevállaltam az utánvétet.Az új ajánlatot egy ismerős adta, mondtam neki, hogy már van rá egy vevő de azt mondta mindenképpen venné, inkább fizet nekem még 5000 Ft-ot.
Írtam az itteni vevőnek, hogy ezt az ajánlatot nem hagyhatom ki, ezért inkább az ismerősömnek adnám el hacsak nem ad érte ő is ennyivel többet.
Persze az itteni vevő engem hibáztat, hogy csaló vagyok de nem vagyok! Semmilyen pénzt nem kaptam tőle, még csak nem is ígértem meg semmit.
Most én vagyok a mocsok? Nem vállaltam kötelezettség semmire és szabályt sem sért ha több helyen is hirdetek még ha annak adom el aki többet ajánl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- Flint 3 Wi-Fi 7 Home Router
- ASUS ROG Strix G17 gaming laptop i7 / RTX 2060 / 16GB RAM / 512GB SSD 17,3" 144Hz
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Mi AIoT Router AX3600 WiFi 6 router
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest