- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsika007
kezdő
Jofogáson én is jártam így sőt jópáran volt feljelentés de ennek már 8 éve és semmi fejlemény de már nem is várom hogy legyen elkönyveltem elbuktam nem tud ilyenkor mit csinalni az ember.. Akkor megtanultam megegyszer nem rendelek onan sajna most ezen a véleményen vagyok itt is, ahol egyszer bukik az ember többet onan nem rendel.. Tudjuk ennek a nevét egy számlaszámot de ennyi sokra ezzel nem megyünk.. Max reménykedni hogy belép ír mindenkinek meg magyarázza esetleg visszautalja a zöldet ha nem akar magának bajt.. De ez nyílván nem fog megtörténni
-
bazsika007
kezdő
Szia velem is ezt történt 5700x-et vettem tőle mondta hogy hétfő délelőt feladja elutaltam a pénzt is kedden ráírtam hogy sikerült feladni a csomagot? de semmi válasz..Most meg azt látom hogy a hírdetés felfügesztve. Gyanus volt már az is hogy nem kaptam a postától semmi értesítést hogy csomagot adtak fel nekem ez sztm sajna bukta lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged