- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #3621 üzenetére
Bankszámlaszámmal nem megy semmire.
Én se szoktam üzletelni újoncokkal de nekem is volt, hogy jófogáson kinéztem valamit és csak azért regisztráltam, hogy megvegyem.
Ha tudsz várni pár napot én lehet egy régebbi tagnak adnám el ha lesz jelentkező.
Ha utal is simán előállhat később kamu sztorival, hogy sérülten érkezett, nem az volt benne stb. Millió ilyen sztori volt már.BigFish®: én ezért csak városon belül szoktam max elvinni azt is úgy, hogy mondjuk valamelyik bolt előtt találkozunk. ha át is ver max elintézem a napi bevásárlást.De újoncnak semmiképp.
-
BigFish®
csendes tag
válasz
T0mBd1gg3R #3621 üzenetére
Sziasztok!
Engem most Qrtak át igaz Anyagi kár nem ért... átvitt értelemben...de neve maradjon itt ill. az is hogyha valakivel hasonlót akarnak legyen résen és benya pénzt minimum előre kérje el amit akár a gép árából levonunk ha létrejön a biznisz pl..... ha díjmentesre dumáljuk a szállítást ... mint ÉN esetemben...
Hirdetett gépemre írt teljesen normálisan KrisztianS ... Nem friss reges de így nem jártam még soha...
Kérdezte el tudom -e vinni Monorra a gépet /13. kerben lakom/... Pont nem szoktam ilyet ekkora távra... de holnap adom el a kocsim, így pénz is jól jött volna de ez mondjuk a legkevesebb, és volt benne bőven benya úgy voltam vele mind1 hogy az új tulajnak 10 vagy 20L-el adom - Egye-fene elviszem neki pont rá is értem .. de ennyire nem a semmire ...
Odaérek címre 16:45-re így volt megbeszélve hívom várok foglalt hívom ismét ere kijönnek mit akarok mondom gépet hoztam vmi Krisztián kérésére ott nem lakik olyan de még csak srác sem idős házaspárok ....
Utána még hívtam mindig foglalt most is ... vagy 10-szer hívtam fél óra alatt, SMS itt is írtam neki azóta se semmi úgyhogy 2 órát basztam csak el a semmire egy Monori kirándulásra ...
Száradna rá a bőr...
-
válasz
T0mBd1gg3R #3418 üzenetére
Ezen ne csodálkozz , elmúltak a régi szép idök... Ha annyi söröm lenne ,ahányszor nem válaszoltak egy kulturált üzenetre 1 hétig merev részeg lennék
-
Dan-szan
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #3418 üzenetére
"Amúgy megérős lett volna a termék az ára alapján."
Erre csak azt tudom mondani : tudod ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, az nem az. -
CapodiCapo
újonc
válasz
T0mBd1gg3R #3415 üzenetére
Szia nekem is ez volt a problémám üres lap jelent meg a keresett partner helyett aztán rájöttem hogy ha microsoft edge böngészővel lehet a gond mert google chrome nincs ilyen probléma
-
válasz
Ha használsz reklámblokkolót akkor az adatlap hibásan jelenik meg.Csak a privátokat tiltod le őt magát nem lehet.
-
raziel01
veterán
válasz
Ha nem utaltál előre akkor felejtsd el. Ilyen eladóval jobb nem üzlezelni. 90%ban az szokott kiderulni hogy problémás eladónál a termékkel is probléma van.
-
Incubus
tag
válasz
T0mBd1gg3R #3316 üzenetére
sztem jobban el tudja rejteni ott
-
válasz
T0mBd1gg3R #3282 üzenetére
Nem tudom, hogy ezeket a dolgokat az itteni ítészék, hogyan értékelik, de szerintem abszurd a vevő hozzáállása, főleg azok után, hogy felajánlottad, kifizeted a kábelt. Annyi lenne a dolga, hogy leugrik a sarki boltba, vesz egy kábelt, te meg kicsengeted, de ehelyett nyavalyog, hogy hétfőig nincs gépe.
Nem hiszem, hogy ezért kaphatnál negatív értékelést!
Úgy tűnik a vevő nem is akarja a megoldást....... -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #3278 üzenetére
Volt már velem is hasi helyzet, csak hdmi kábel volt a sztori. Vagy nekem maradt ki, vagy a vásárlónak. Normális hangnemben 1500 ft átutalással el lett intézve mind a kettő helyzet.. Ilyenen nem is értem mit kell problémázni egy vásárlónak..
-
törölt tag
válasz
T0mBd1gg3R #3272 üzenetére
Ehhez a táphoz gyárilag sem jár tápkábel.
-
válasz
T0mBd1gg3R #3278 üzenetére
Nyilván a te dolgod, hogy oldod meg, de véleményem szerint őrültség lenne a részedről szállítással aranyárban venni neki egy kábelt ami nem is volt lebeszélve.
-
mobilemaster
csendes tag
válasz
Véleményem szerint egy használt PC-nek nem része a tápkábel. Úgy ahogy egy használt monitornak sem része sem a tápkábel, sem pedig a dsub/dvi/hdmi/display kábel. Plusz egy használt PC-n ha van 4 sata port, akkor szerintem nem része 4 sata kábel sem, csak 1 amin van az SSD és 1 amin van a DVD. Ha a hirdetésben nem volt feltüntetve tartozékként, akkor nem része a "csomagnak" (PC-nek). Szerintem nem jogos a felháborodás egy 500 forintos kábelen.
-
koby11h
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #3274 üzenetére
Én is adtam a Dell Optiplex 3020-asokhoz, de ott ki is volt írva, hogy jár hozzá!
Sok boltban, ha veszel komplett gépet, akkor a tápkábelt külön be kell jelölnöd:
pl: E-byte a tápkábel + 590 Ft, vagy más használt gépes webshop pl. importit sem ad használt géphez +1270 Ft (rablás). Csak random találatok. Intec.hu sem ad.
Ha küldesz neki egyet, akkor jó fej vagy, de nem kötelező, mert sehol a hirdetésben nincs utalva sem rá. Az hogy hátul látszik... az asztallap is látszik, de az sem jár hozzá.
Persze ez csak az én véleménye, én is beleszóltam, majd törlitek. Köszi! -
opr
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #3274 üzenetére
Szerintem annal nem tudsz korrektebb lenni, mint hogy menjen el erte, vegyen egyet es mondjuk max 500ft-ig kifizeted neki.
Azert, mert ugyan igazad van, hogy nem szorosan a gep resze egy tapkabel, viszont az is jogos, hogy ha veszel valamit, amit komplett egeszkent hirdetnek, akkor elvarhato, hogy ne kelljen a botba rohangalni utana, hanem mukodjon a kapott csomag es kesz.Szoval en ezt 50-50-re hozom ki, de az, hogy egyreszrol basztat, hogy nem fog menni hetvege elott (baszki, letezik olyan szeglete az orszagnak, ahol nem lehet szerezni egy szabvany tapkabelt 30p alatt?), masreszrol viszont elvarja, hogy rohangalj utana, az rohejes. Most akkor vagy raer neki, es akkor elkuldod, vagy surgos, akkor meg menjen el es vegye meg.
A lenyeg, hogy szerintem korrekt az elvaras is, meg reszedrol a rendezesi hajlandosag is, mar csak annyi kene, hogy higgadtan, felnott modjara sikeruljon a kommunikacio... Sajnos sokszor az van, hogy ez a legnehezebb resze a dolognak.
Szerk: Oh, bakker, azt hittem, ez az uzleti vita topikba lett beirva (ahol a helye lenne neki), nem a jogorvoslatosba, kulonben nem irok be. Mostmar mindegy, marad, de innentol nem irok be tobbet. Meg egyszer bocs, ezennel el is tuntem.
-
koby11h
őstag
válasz
Mit hirdettél? Ha tápkábel is van a szövegben vagy a képen, vagy leveleztetek/beszéltetek róla, akkor járna. Ha nincs, akkor meg így járt. Hosszabbító sem jár hozzá és számítógép asztal sem, ha nincs benne a hirdetésben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Cyberpunk 2077
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged