- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nighttheduck
kezdő
válasz
brabbitz #3552 üzenetére
Nem, sajnos. 2 hetes kamatmentes hiteleket vesz fel gyakorlatilag ezekkel a hirdetésekkel, és ki sem lesz tiltva szerintem, mivel a jelentésben 7 napja van válaszolni és cselekedni, 1 hét meg már eltelt. Most ~ 500e lehet nála, tekintettel a 8 jegelt hirdetésére - ami most már felfüggesztett -, és ki tudja, hogy valóban visszaküldi-e, vagy szimplán lelép fél millióval...
-
-
koko52
nagyúr
-
-
-
-
PandaMonium
őstag
válasz
brabbitz #3359 üzenetére
Nem kell feltétlen polgári perre vinni (sőt, ekkora összegnél biztosan nem kell, mert nem akarsz egy huszasért évekig bíróságra járni), szimplán a rendőrség oldalán online ügyintézés keretében jelentsd fel. Egyrészt ha másokat is átvert, akkor össze lehet vonni az ügyeket és gyorsabb az eljárás, szigorúbb büntetéssel, másrészt legalább berángatják kihallgatásra a rendőrök meg kap tőlük egy kis leb*szást, hátha annak lesz annyi hatása, hogy legközelebb nem csinál ilyet.
Jelzem amúgy engem ugyanígy vertek át egy fél éve (csak sokkal nagyobb összeggel) és már bőven aktív a nyomozás, úgyhogy ha írsz privátban nevet/számlaszámot/közleményt, hogy hova-hogyan kellett utalni, akkor meg tudom mondani, hogy össze tudjuk-e vonni az ügyeket.
-
raziel01
veterán
válasz
brabbitz #3355 üzenetére
Nekem eleve már az gyanús lenne, hogy új reg és 5 pozitív. Azért 1-2 napot várnék, mert általában aki csalni akar az nagyobb értékben teszi de persze nem lehet kizárni. Ha 1-2 nap után sincs semmi előrelépés akkor lehet jelenteni az oldalon is.
Mondjuk az eleve érdekes, hogy a hirdetést meg törölte tehát arra meg nem vár értékelést? Gyanús.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- HP notebook topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háztartási gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- LG UltraGear 27GS75Q-B (IPS/2K/180hz)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest