-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sentinel80 #3633 üzenetére
Szia.A kérdés az,hogy eladáskor vállaltál garanciát a termékre akár privátban.Ha igen akkor az ígért időn belül visszaveszed ha hibás nem működik de azért,mert lassú amivel használja vagy nem olyan,mint amit ő elképzelt azért nem vagy köteles.Persze ettől még ha jófej akarsz lenni visszaveheted.Mert az üzletet van joga értékelni és ha negatívot ad(tuti az lenne) akkor rontaná az értékeléseid.
-
válasz
Krisztianby #3579 üzenetére
Rendben.
-
válasz
Krisztianby #3576 üzenetére
Szia.Pont ezért lett kitiltva.
-
válasz
habostorta #3572 üzenetére
Kérlek a jelentem gombbal adj le jelentést rá.
-
Tisztelt mindenki!Akkor a felesleges offokat itt zárhatjuk is.Mindenki kiírt magából mindent amit szeretett volna mostantól maradjunk a témánál és csak az írjon akit megkárosítottak itt a HA.n.Köszi
-
Tisztelt mindenki ez nem ide való téma a beszélgetést erről itt kérem befejezni.Köszi
-
válasz
erdeidaniii #3464 üzenetére
Hagyd ki azt javaslom...
-
válasz
T0mBd1gg3R #3415 üzenetére
Ha használsz reklámblokkolót akkor az adatlap hibásan jelenik meg.Csak a privátokat tiltod le őt magát nem lehet.
-
válasz
Ferenczi Áko #3375 üzenetére
Szia az.értékelés csak opció nem kötelező ha nem tart rá igényt kivéve ha valami simlisség okán nem hagyja jóvá a másik fél.Akkor mi tudjuk engedélyezni.
-
válasz
SamWarrick #3212 üzenetére
Szia az adott hirdetése alatt van jelentem gomb.Ott jelentsd kérlek.
-
válasz
simauser #3068 üzenetére
Szia.Ha felajánlotta a javítás felét ez korrekt hozzáállás én elfogadnám.Magánszemély nem köteles semmiféle garanciát vállalni a használt termékre.Nem őt védem és nem is akarok ötleteket adni másoknak de ez van sajnos.Ő azt mondja jó volt te azt hogy hibás.Sem azt nem tudjuk bizonyítani,hogy nála is rossz volt már ahogy azt sem ,hogy akár te ejtetted el és ezért hibásodott meg.Mint irtam is én elfogadnám a feles teherviselést ez korrekt hozzáállás.
-
válasz
simicska #3030 üzenetére
Tisztelt Felhasználó!
Sajnáljuk, ami történt, mi már kitiltottuk őt.
Ha nem rendezi a helyzetet, akkor rendőrségi feljelentést lehet tenni ellene a rendőrségen. Ehhez segítséget itt is találhat: [link] (egy segítő topikot pedig itt: [link]).
Mindenképpen érdemes feljelentést tenni a csalók ellen, mert nekünk is jelezték már többen, hogy visszakapták a pénzt.Viszont fontos elmondanunk, hogy adatokat mi csak a hatóságoknak adhatunk ki, az ön számára semmilyen körülmények között sem!
Köszönjük megértését!
-
válasz
_Kristof_03 #2896 üzenetére
A jelentését feldolgozzuk majd elég 1 fórumon jelezni.
-
válasz
djsunstealer #2892 üzenetére
Szia.Irok neki hogy válaszoljon erre a postodra.
-
válasz
Söptöröttö #2864 üzenetére
Szia a károsult jelentse a dolgot nekünk van rá felület.
-
Tisztelt mindenki! A topik ahogy írva is vagyon:
CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
A postokat töröltem.
-
válasz
Ferenczi Áko #2581 üzenetére
#2580: A személyes adatok teljes megosztásával törvényt sértesz.
#2581: Nem mi találtuk ki a törvényt...A másik a bíróság ítéletéig mindenkinek jár az ártatlanság vélelme. Addig nem csalózhatod,bűnözőzheted le.Ezt sem én találom ki.
Zárjuk is a dolog kivesézését a topikban és privátban tudjátok tartani a kapcsolatot egymással.
-
válasz
Ferenczi Áko #2578 üzenetére
Mert gdpr probkémás adatokat osztottál meg.Bankszámlaszám és név.
-
-
Tisztelt csevegni vágyok! Töröltem a felesleges postokat.Ha érdemben nem tud segíteni ne szóljon hozzá.Köszönöm.
-
Szia A letiltást miért nem a vodánál kérdezted meg?Amúgy lehet simán,hogy tönkrement a simolvasó vagy szoftver hiba.Próbáld másik simmel más szolgálatatóéval. Nem kell mindjárt farkast kiáltani.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest