- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
Szép, 645 csalásért 2 év... nyilván a csalt összegen is múlik, de szerintem ez 10 évet simán érdemel.
A héten amúgy felhívtak a székesfehérvári rendőrségtől, mivel az elmúlt fél évben 3x cseszegettem őket, hogy haladt-e bármit az ügyem. Konkréten a főkapitány hívott fel és közölte velem, hogy nyugodjak le, ez a folyamat évekbe telik. Mondom dehát már novemberben be akarták hívni az elkövetőt kihallgatásra, most meg mindjárt május van.
Beazonosították az elkövetőt, nem sikerült lefoglalni tőle a pénzt és részükről ez kb. ennyi volt. Majd évek múlva esetleg kap egy ejnye-bejnyét, de meg is mondta a kapitány, hogy kb. engedjem el a pénzemet, nem fogom viszont látni. Mondtam is neki, hogy jó tudni, hogy mindenféle következmény nélkül lehet megkárosítani ma az országban bárkit többszázezer Forinttal. Csak hümmögött a telefonba. Jó helyre mennek az adó Forintjaink.
-
-
KEndre
HÁZIGAZDA
https://www.kihivott.hu/telefonszam/06303556326/osszes-hozzaszolas
Jófogás-ügyek. Vajon a Hardveraprón is voltak?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- AI tervezheti az Apple chipeket
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest