- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én egyre jobban ledőbbenek ahogy itt olvasgatok ,hogy ilyennek történnek azt hinné az ember ,hogy az értékelés az olyan sokat ér ezért is szerettem jobban ezt az oldalt mint bármelyik más hirdetési oldalt. Nekem is van jó pár értékelésem de eszembe nem jutna másokat átverni. Ha valaki tőlem vásárol valamit én intézem azonnal meg rögtön írok hogyha valami nem stimmel vagy ,hogy mi hogy áll nem is értem hogy mások miért nem így állnak a dolgokhoz.
-
-
Ne is mond eladtam egy cuccot 3000Ft aztán utánvéttel kérte a vevő ami foxpostban 1500 helyet plusz díjjal 1790Ft lett.Ezt becsületesen meg is írtam erre jön a szöveg hát így már lassan többe kerül a leves mint a hús.És mind ez 290Ft-on viszont feladáskor máshol volt az agyam és azt 1500-as árral írtam az utánvét díjat így ugye én fizettem a 290Ft-ot ezt meg is írtam a vevőnek volt is öröm és bódotság egy hüvelykujjal,hogy király mert megspórolt 290Ft-ot
-
Utólag írta, hogy körülményes neki az utalás.
Az mondjuk úgy már mindjárt más és én is másképp állok az egészhez.
Nyílván nem az 1000 Ft féltése zavart eddig sem, mert ha nagyon úgy van, akkor a +690Ft postaköltségen is elküldöm puszira az illetőnek, csak tényleg sok furasággal találkozok… mígnem észre nem veszem, hogy csak én vagyok a fura. -
Ferenczi Áko
addikt
Az más, azért én is lehajolok.. De egy 110ezer ft-os tételnél 300 ft-on kattogni szerintem teljesen felesleges.. 1 millió 100ezernél nyersz rajta 3000 ft-ot? Nagy biznisz.
Kedvencem mikor árulok egy 300K-s telefont, és az 1500 ft-os küldés díját akarják lealkudni.. Valószínűleg két kiló kenyérre kell.. 😪🥲 -
-
koby11h
őstag
Nekem nem lenne fura, ha ezt előre megbeszéljük, illetve az első és utolsó utalás között mondjuk 1 óránál több idő nem telik el, tehát nem napokig tart a dolog. Ja és csak az utolsó utalás után postáznék, vagy vehetnéd át személyesen, tehát ha már itt a teljes összeg. Így szerintem nincs kockázat az eladónak sem, legfeljebb ha visszamondod, akkor a visszautalást van aki csökkenteni fogja a saját visszautalási költségével...
-
Sokan csinálják néhány éve, hogy hó közben megszorulnak és kellene a pénz, meghirdetnek valamit és különböző kifogásokkal élve használják a pénzed néhány hétig, majd mikor jön a fizu visszafizetik. Sajnos belefutottam én is több ilyenbe. Volt aki ezt rendszeresen csinálta havi szinten.
/ Persze nem minden esetben, tisztelet a kivételnek / -
Bélaaaa
őstag
Számomra érthetetlen, ilyen előzmények után is miért ragaszkodsz a termékhez? Tudomásul kell venni, hogy NINCS termék. Ilyenkor pénz vissza azonnal, nem még gondolkodsz, hogy fél év múlva is jó lesz neked így a telefon.
Komolyan, addikt vagy a rendszerben, hiszel a mesékben?
-
janeszgol
félisten
Hal istennek itt a PH!-n nincs ilyen idointervallum. A csalas az csalas. En vasaroltam tole szemelyesen, korrekt arc volt.
Ha nem tudja azonnal feladni, akkor utalja vissza a penzed. Nem ám bele fog esni a csalo spiralba, hogy lehuz mast, hogy teged kifizessen es igy tovabb.
Szégyen! Tenyleg korrekt volt, meg ahogy olvasom massal is (laptop csomagkuldes).Az urlapot hiaba toltod ki, penzt nem ad vissza neked a bank.
-
A jelentés úgy tűnik továbbmozdította az ügyet, válaszolt az illető.
Állítása szerint munkaügyből kifolyólag külföldre kellett utaznia és következő hó 10-edikéig ígéri, hogy fel tudja nekem adni a csomagot vagy visszautaltatja az árát.
Nekem megfelelne így is továbbra is, mert nem sürgős, csak (most rosszhiszemű vagyok) nem arra mehet ki a játék, hogy esetleg húzni akarja az időt, hogy hátha kiesek valami szabályba foglalt időintervallumból itt PH-n és végül végleg nem fognak velem foglalkozni?Vagy elég még akkor is válaszolnom a Jelentésre, ha még 10-edikén sem fog történni semmi sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- ASUS routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Eladó egy XMG P406 laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új áru!!! 09.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest