Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CapodiCapo
újonc
Üdv mindenkinek nekem egy olyan problémám van, hogy vásároltam itt egy Vga-t meg is kaptam működik is leadtam az értékelési szándékom ő el is fogadta + értékeltem de ő nem értékelt vissza kb 2-3 napja írtam neki, hogy látom árul egy alaplapot is az is megvenném tőle. De nem reagált vissza tegnap megakartam nézni az adatlapját és tök üres mintha nem is létezett volna nincs egy hirdetésé sem se az hogy volt 91+ értékelése.
2015 ben regisztrált ennyi + értékeléssel miért törölte volna magát? Tudtok annyiban segíteni hogyan érhetem el. Vagy hogy mi történhetett. előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Legszebb nők!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen videókártyát?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Dying Light Beast
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest