- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
Fox Mulder #3765 üzenetére
Ííí, ezt jó lenne tudni.
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
Ron Swanson #3685 üzenetére
Jogilag nem adhatunk tanácsot, de az biztos, hogy átvétel után 5 nappal mi nem tudunk ezzel foglalkozni.
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
Ferenczi Áko #3554 üzenetére
Nem hirdethet már egy ideje.
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
spepe17 #3451 üzenetére
Itt azért látok némi feszültséget:
Már épp fel akartam adni az első jelentkezőnek <=> még csak nem is ígértem meg semmit
Most én vagyok a mocsok?
Mocsoknak lenni erkölcsi kérdés, ez nem a mi dolgunk. Viszont: egyszer-egyszer nyilván előfordulhat az, amit írsz, hogy kapsz egy jobb ajánlatot, de ha ez sorozatosan előfordul, azt inkább tekintjük licitáltatásnak, ami tilos. -
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
CapodiCapo #3407 üzenetére
2 hete nem akartak egy 8000 forintos monitort megvenni tőlem, mert nem tudtam képet mutatni működés közben (nincs már régebbi kimenetes VGA-m). Hiába mondtam, hogy visszaveszem ha rossz, nem volt meg a bizalom
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
Fox Mulder #3404 üzenetére
Volt aki ezt rendszeresen csinálta havi szinten.
És ezeket ki is tiltottuk és bosszúból rágalmaznak bennünket mindenhol, leértékelnek a googleben vagy ahol csak tudnak. Ez van. -
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
rajesz.2010 #3318 üzenetére
Jelentsd a hirdetését.
#3319 envagyok: te is jelentsd
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
#24845312 #3294 üzenetére
A régebbi jelentések már nincsenek meg, de biztosíthatlak, hogy tilos lemásolni más egyedi szövegét-képét. Természetesen ha mindkét hirdetés mondjuk a márkaoldalról másolta ki a szöveget, akkor nincs olyan, hogy én másoltam ki először, a másik hirdesse más szöveggel.
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
PandaMonium #3231 üzenetére
Ha lesz valami, szólunk.
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
PandaMonium #3229 üzenetére
Nem tud válaszolni. Ha meg akarja oldani az esetet, akkor meg fogja tudni, például ír nekünk. Ha nem akarja megoldani, akkor bármilyen eszköze lehetne, akkor se fogja.
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
PandaMonium #3226 üzenetére
A privát üzeneteidnél ott van a hirdetés linkje, tudod jelenteni. És kérlek jelentsd is.
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
Boda Dániel #3194 üzenetére
Kérlek, hogy folyamatban levő ügyet ne itt beszéljünk meg.
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
mefistofeles #3130 üzenetére
Nem adhatod ki más adatait.
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
Crassus #3106 üzenetére
".az ADMINOK sem reagáltak még pedig már tegnap este panaszt tettem! a Hardverapró sem igazán felhasználóbarát ami kissé elszomorít!"
Ezzel szemben a valóság az, hogy...
Bejelentést megtetted: 2023-05-23 08:53:42
Választ kaptál: 2023-05-23 09:26:5333 perc. Harminchárom perc!
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
kokoistvan #3014 üzenetére
Te is tegyél feljelentést az ügyben!
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
SpongyaBob #2938 üzenetére
Szia, nem lett bepipálva egy kapcsoló, most már tudsz válaszolni.
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
Ferenczi Áko #2918 üzenetére
Jelentsd.
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
dredjudge84 #2909 üzenetére
Ha a hirdetésben az Értékelem gomb helyén a "Nem értékelhető" gomb szerepel, akkor már sehogy, eltelt az idő, ez egy több hónapos hirdetés.
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
Ferenczi Áko #2871 üzenetére
Endre ezt írta, hogy "Adluannak nálunk csak egy rendőrségi ügye volt, az is néhány tízezer forintnyi kárértékkel"
Fontos információk:
- "nálunk": tehát, hogy mit csinált máshol, nem tudjuk)
- múltidő: tehát eddig eddig egy ember ügye került abba a szakaszba, hogy adatot kérjenek, lehet hogy több lesz, de az is, hogy nem, ha más károsult nem jelentette fel
. -
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
Ferenczi Áko #2855 üzenetére
Ez egy folyamatban levő ügy.
(a nézőközönség kedvéért: az eladónak 150+ értékelése van...)
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
sanchoTHEcri #2786 üzenetére
Minden lehet, igen, az is hogy asszisztáltál egy ingyenes hibakereséshez.
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
Engedd meg hogy dicséretnek értsem amit rólam és a türelmemről, emberek iránti bizalmamról írtál, nem pedig lehülyézésnek.
Ez így is van, elképesztő türelem és mások iránti jóindulat van benned.(1) ti úgy érzitek, hogy a HA rendszere hatékonyan lefedi az ilyen pusztán "erkölcsi" eseteket, és nincs ok semmilyen módosításra? Nincs szükség arra hogy az ilyen eseteknek bármilyen nyoma maradjon?
Nem, nem fedi le (mások rendszere sem), de van ötletünk a helyzetre (csak fejlesztői kapacitást nincs).
(2) Azt mondod a jog irányába kell mennetek. Akkor ha jól értem, a HA jogi álláspontja az hogy köztem és az eladó között nem jött létre semmilyen adásvételi szerződés ami az eladóra is kötelességeket rótt volna?!Egyrészt ez nem, ez nem álláspont, azt akkor lehet kialakítani, ha adatokat és tényeket látok, de csak a te elmondásodat láttam.
Másrészt ha van is álláspontom, kérdés hogy abból mit tudok betartatni. Nem vagyok bíróság, nem tudok senkire semmit sem kötelezni. És az erőforrásaim sem véglegesek. -
Kalandor
HÁZIGAZDA
Ha valakinek ennyi türelme van, az nagyon szélsőérték
"jeleztem neki hogy vasárnapra már mást terveztem, tuti nem-e jó a szombat. nem válaszolt!
5-én szombaton 16 órakor írtam neki, hogy én akkor a megbeszélteknek megfelelően indulok. írjon időpontot és címet hogy hol talizzunk. tényleg el is indultam. "
Ez a baj. Azt szoktuk mondani, hogy találkozó az, amikor meg van előre állapítva egy hely és egy időpont és ezt mind a kettő fél visszaigazolta. nem igazolta vissza az illető.
Ezzel nem igazán lehet mit kezdeni, ha elindulsz mégis. Erkölcsileg értem én, hogy lehet jellemezni az illetőt, de a jog meg az erkölcs az más. Nekünk szolgáltatóként pedig az előbbi felé kell tartanunk. -
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
Tybee000 #2696 üzenetére
Ha garanciával árusítod, akkor nekünk az a fontos, hogy a vevőnek meglegyen a garanciája a termékéhez.
Ha elektronikus a garancialevél, az egyszerűbb, mert másolható.
Ha papír alapú, akkor az a biztosabb a mi szempontunkból, ha az eredetit adod át és neked lesz másolatod, de azért kérdezd meg a céget hogy elfogadja-e a másolatot -
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
MasterDeeJay #2680 üzenetére
A hirdetésben levő Jelentem gombot használhatod máskor, de ezt most megkérdeztem, hogy mi van.
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
Ferenczi Áko #2669 üzenetére
Egyelőre úgy tűnik, csak te vagy, így nincs mit nagyon beszélni róla
Javasolt feljelentést tenni ellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kés topik
- Óra topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest