-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
spepe17 #3451 üzenetére
Itt azért látok némi feszültséget:
Már épp fel akartam adni az első jelentkezőnek <=> még csak nem is ígértem meg semmit
Most én vagyok a mocsok?
Mocsoknak lenni erkölcsi kérdés, ez nem a mi dolgunk. Viszont: egyszer-egyszer nyilván előfordulhat az, amit írsz, hogy kapsz egy jobb ajánlatot, de ha ez sorozatosan előfordul, azt inkább tekintjük licitáltatásnak, ami tilos. -
BiP
nagyúr
válasz
spepe17 #3451 üzenetére
Szia, ez a topik nem beszélgetésre van, annyit azért válaszolnék:
Nem vagy csaló, hiszen nem károsítottál meg senkit, az első vevő(jelölt) az érzelmeidre akar hatni. Nyilván nem esik jól neki, hogy hoppon maradhat. És negatívot sem kaphatsz, hiszen nem teljesült az üzlet.
VISZONT: ez már becsületesség, gerinc kérdése. Ha odaígérted a vevőnek, illik odaadni.
Ha sok jelentkező volt, és ráadásul komoly ráfizetéssel vinné az ismerős, és bár nem tudjuk, milyen értékű a termék, de ha 5e-et is fizetne rá, esélyes, hogy áron alul raktad ki a cuccot. (valószínűleg ezért is ragaszkodik érte ennyire az első jelentkező).
Ilyenkor a Te döntésed, hogy neked ez mennyit ér. 5e Ft-ért bevállalod, hogy valaki utálni fog, ennyiért úgymond "eladod a lelked", hogy több pénzt kapsz érte, kényelmesebb üzletkötéssel, ismerősnek vagy ha már így alakult, benyeled a dolgot, "így jártam" alapon, és korrektül odaadod annak, akinek ígérted.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Linux haladóknak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RC modell földön, vízen, levegőben
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3504
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest