- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
"1 x USB 3.1 Gen 1 type C"
Úgy tűnik, lassan az apróbetűsből kell kibányásznunk, hogy melyik termék képes a tényleges 10Gb/s sebességre a sok 3.1 néven hirdetett 3.2Gb/s-os példány között. Nem, nem az anyós word doksijaiat akarom rajta töltögetni, hanem pl érdekes a cucc monitor, extra gigabites LAN-csati és egyéb hasonló jóságok támogatására.
-
skyli
senior tag
Ez is szép, viszont ez csak 80W-os táppal van. Az elég egy i3 6100-hoz? (51W TDP).
A másikhoz találtam 10000-ért 120W-os tápot, 8000-ért 96W-osat és a ház olcsóbb, így az antec ház árába még talán belefér egy 3cm magas cpu hűtő is, ami jobb is lehetne, mint a gyári?Köszi, hogy válaszoltál!
-
Adatlapomon szereplő konfig, csak egy másik GTX750Ti-vel (két ventis Asus, később talán valami Accelero-val), 2.5-ös HDD-kre is cserélnék, ill. a CPU hűtő cserélve lenne egy Xigmatek LD964 + beQuiet Pure Wings 2 92mm PWM kombóra.
Igen, a BT04-ben csak max. 1cm hely van hagyva a VGA nyákja fölött/mellett a csatinak, szóval fail.
Még azon is gondolkodtam, hogy 35W-os CPU-ra váltok, és akkor jó lesz csati nélküli VGA is).
LP változatról leszedném a gyári ventit, és erősítenék rá házilag egy slim 60mm-est (SG05-ben). Vagy BT04-ben csak simán szerelnék felülre egy 120mm-es ventit. -
-
energy4ever
addikt
Sokat nezegettem azt a hazikot, mert nagyon megtetszett.
De egyre tobbet nezem, egyre tobb hiba van benne.Miert jo, hogy felul mennek ki belole a kabelek?
Ennek a hazikonak ugy lenne ertelme, ha fejjel lefele lenne az egesz.
Illetve a vga-teto kozti resz is elege keves. A Displayport kabelemtol rase lehetne rakni a tetejet... -
törölt tag
Alacsony a lába, kicsi a keresztmetszet a bemenő levegőnek, hogy nagy teljesítményű VGA-t viszonylag csendesen és hűvösen kiszolgáljon.
Szenzációs az elrendezés: belefér az ATX táp, és nem lóg be sehova a kábele.
Az üveg nagyon tetszik rajta, viszont a kiálló csavarok nem.
Ha megvenném, kivágatnám lézerrel/vízzel a fed lemezt (#32641) shteer: +1, viszont nem tudnám szépen megemelni +2-3cm-t.Amit átalakítottam Ft-03 mini pont 5cm-el keskenyebb 4-el magasabb megemelt lábakkal együtt, de még így is kisebb.
Saját értékrendszeremben: 9/10 pont jár neki, Az FT-03 mini eredeti állapotában 7/10!!!
-
Apollyon
Korrektor
-
Apollyon
Korrektor
Köszönöm.
Ez az Antec mitől olyan drága? Amúgy tetszik nagyon. Oké, hogy van benne táp, de ez brutál. Ha meg valami gixer lenne a táppal azt lehet cserélni?
Amúgy egy tűrhető midi torony atx táppal kerül ennyibe. Nézegettem az összefoglalóban lévő logoutos írást, majd gúglizok ott is. De: van esélyem mondjuk fele ennyiért, vagy akár csak 20K alatt beszerezni egy hasonló ház + táp kombót, vagy nyeljem le a békát és ez egy nagyon jó választás? -
MrDerekas
addikt
Felszáll lassan a köd és kezdem megérteni, azt amit olvasok a termékleírásokban. Hála nektek! Egyre inkább a belső táp felé hajlok.
A Cooltek U1 ajánlásod teljesen rendben van a kiragadott mondathoz. Lehet én misztifikálom túl és ezért nem lelek olyan kisméretű dobozt, amire ha ránézek, akkor üvölti, hogy vegyem meg. Az általam linkelt Sharkoon az pont ilyen, csak kicsit, hmmm... molett.Tehát olyan kicsi ház, ami nekem nagyon tetszik is, na az nincs az általam még elérhető árküszöbön belül.
A másik a táp és csatija. Nyilván kisebb összméretű a DC csatis felépítés, de időtállóbb lehet egy ATX tápra épülő rendszer. Meg azt a fránya adaptert sem egyszerű mindig eldugni. A laptoposok is gyakorta utálják ezt a részt a mobilitásban. Meg én a hagyományos 24 pines alaplapokat néztem ki. Gondolom hasonló megfontolásból, mint tápos dolognál. Ha esetleg elhalálozik a DC, akkor várhatok eleget tizenpárezer pénz ellenében, mire megjön esetleg külhonból az új, még ATX tápot egyet leveszek a polcról, amíg mondjuk aprón nem esik gombokért egy pöpec és csendes táp. Ez csak ilyen öreges önmegnyugtatás
2,5"-os WD red noti vinyót néztem ki én is. Egyrészt épp a kisebb zajforrás miatt, és azért red, mert a FreeNAS is ezt ajánlja. Másrészt meg egyelőre egy 500Gb-os WD kerül első körben bele, mert a délelőtt folyamán ezt sikeresen kiürítettem, tehát nélkülözhető, valamint a lemezeim közül, ennek a legnagyobb az olvasás/írás/elérési mutatója. A terrás samu olvasásra súlyos százalékokkal lemarad tőle. A meglévő 2.5"-os lemezek 72-86%os kondícióval bírnak és a freenas szoftver erre eléggé kényes. A WD-t mindenesetre ma még berakom és megpróbálom összehozni a média szervert meg a hálózati meghajtót a közös munkákhoz. Vagyis elverem az időt hülyeségekkel -
devil-k
nagyúr
Nagyon köszönöm a hosszú, de annál tartalmasabb választ, hálás vagyok érte! Igen, egyébként leginkább a minőségi házakat szeretem, az ilyen műanyag "csodákat" hanyagolom. Gondolkoztam, hogy legyen, osztottam, szoroztam, így arra jutottam, hogy megvárom a Kaby Lake-t, az megy majd az új HTPC-be és legalább lesz érdemi (UHD, HDMI 2.0 stb) fejlesztés is, a mostani pedig megy irodai gépnek. Nem akarok kétszer építeni, max. valami "low-budget" masinát üzemelnék be netezésre, letöltésre, BD filmekhez.
-
-
törölt tag
Nekem a 800 rpm-ig "néma "a 92mm-es noctua, de lesznek ott 65C° feletti magok is, mert csak sima alu a talpa, nincs hőcső ami terítené a hőt, vagy 55C°-nál megtorpanna a cpu hőmérséklet, amíg az egész hűtő, teljes keresztmetszete fel nem melegszik erre a hőmérsékletre.
Ezért biztosnak veszem, hogy lesz olyan helyzet, amikor felkapcsol a ventivezérlés. Ha ügyesen kikerüljük akkor meg ott a veszélye, hogy vasaló-szag lesz ha megáll a venti.ja igen, a 55mm-nél leragadtam, mint max hűtő magasság
szerk. Én sem linX-ezem all-day, de van hogy rá van eresztve egy csomó kép átméretezés a "45W"-os xeonra, és az se produkál 99%-nál kisebb cpu használatot.
-
törölt tag
Lehet, akkor nem erőltetem a thin vonalat. Egyszerűen 2016 idusán nem vagyok hajlandó front-USB3.0 nélküli deszkát venni 40k körül. Mondjuk nem is kell, mert nincs
Külföldi webshopokban nagyritkán feltűnik 1-1 db, de ott sem tartják folyamatosan. Nálam úgy fest, hogy ezt a szegmenst egy az egyben felveszi az AIO ipar. Talán a PIO vonallal nagyobb szerencséje lesz a végfelhasználóknak..."külföldi oldalakon lassan időszerű a felbukkanásuk"
Pont ugyanez volt/van a normális felszereltségű thin-ITX deszkákkal is. Szvsz azt a párszáz darabot, amit legyártottak nullszériában a kiállításokra, azt árulták ki.Az a biostaros dupla PCI-E-es PIO lap elég vonzó! Talán a megnyírbált csatlakozóba szánják a hangkarit, merthogy annak mindegy (?)
Az elrendezést tekintve -ha iparági összefogást készülsz indukálni- egy támogatód már mindenképp van.", mATX-esként hivatkoznak rájuk. Például ASRock-nál nézelődj."
Köszi, ezzel futok még egy kört! -
törölt tag
Köszönöm a részletes listát!
Egyelőre egyiket sem találom az általános webáruházakban (ipon, pcx; aqua épp nem elérhető). De sajna a nyugat-EU-sokban sem."Az Asrock B150M-HDS-nél ügyelj a nyákméretre"
Igen, láttam, hogy nemnormális méretei vannak, de szeretme a kihívásokat
Igazából egy oldalra nézős PCI-E-szes deszkát vennék ez helyett, de azok még a kanyarban sincsenek.Egyébként ez a két-PCI-E-es elrendezés létezik az eggyel előbbi intel proc-foglalatra is?
-
zenwalk
senior tag
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Emellé a konfig mellé keresek házat:
i5-6500
Asrock B150MITX
Hyperxfury 16GB
120 gigás SSD
VGA nem lesz. A táp és a ház kérdéses még. Szeretném minél kisebben megoldaniLian Li PC-Q02-t magyar oldalon nem találtam, viszont a PC-Q03A se sokkal nagyobb és ha jól látom beleférnek ATX méretű tápok is, bár az oldal alapján számomra nem egyértelmű:
The PSU Mounting Bracket For Micro-ATX PSU
Power Supply ATX / Micro-ATX(Optional) -
HookR
addikt
Még annyit hozzátennék, hogy az ML06-E és ML09 elrendezése előremutatóbb, de csak low-profile VGA esetén lehet igazán kamatoztatni. Ha nem kell VGA, akkor a másik kettő olcsóbb talán még jobb is olyan szempontból, hogy ott a 2db házventilátor az alaplap mellett van, be tud segíteni a CPU szellőztetésébe.
(#32256) mintAdarab: "Van-e ma Mo.-on forgalomban thin-ITX deszka, amin van előlapi USB3 és kb 40k-körül megáll? (1151 vagy 1150)"
Azt nem tudom, de ezeken például található:
- ASRock H61TM-ITX
- ASRock B75TM-ITX
- ASRock H77TM-ITX
- ASRock Z77TM-ITX
- Asus Q87T
- ECS A78F2-TI (AMD FM2+ foglalat!)
- ECS H87H3-TI
- Gigabyte GA-H87TN
- Gigabyte GA-Q87TN
- Gigabyte GA-H97TN
- Gigabyte GA-H170TN"Egy ilyen ASROCK B150M-HDS deszkával jól működik-e e G4400-as CPU, illeve később elbír-e majd egy 4 magos i5-tel (húzva nem lesz)"
Nem látom okát, miért ne menne, de majd a tapasztaltabbak megmondják, ha van valami.
Az Asrock B150M-HDS-nél ügyelj a nyákméretre, mert mindkét irányba nagyobb a Mini-ITX-nél.(#32257) Csibe78: Ahogy azt DR|FTK|NG is írta, a gyakorlatban úgy PCI-E 2.0 x8-ig lekorlátozva sem nagyon vennéd észre a különbséget.
-
duo
addikt
igen és igen. végülis megrendelésre került egy antec ISK600. elől van a táp hátul egy 12cm fan, és toronyhűtőt is fogad. diszkrét vga nem fog kelleni. a súlya majdnem 8kg, szemben a nagyobb cm elite 120 3,9-ével, tehát azt gondolom maszívabb. pedig kicsit kisebb.
pluszpont hogy nincs agyonlyuggatva, könnyebb plusz porszűrőt tenni rá ha esetleg. továbbá ilyen lapos kialakítású, és van rajta előlapi usb2.0. meg 3.0 is de azt nem tudja az anyadeszkám.a toshiba 3.5-ös
-
törölt tag
Ha hagyományos módon bal oldalon van 90 fokos riser-rel fektetve, akkor legalább a VGA háta fölötti teret ki lehet tölteni merevlemezekkel anélkül, hogy útban lenne a dVGA szellőzésének.
Akár 90-95C° üzem közben a VGA hátoldala, és hűtésből vissza áramló forró levegő megállhat alattuk, így nem épp kényelmes, a VGA -ilyen mérvű- közelsége a lemezeknek.
sfx táp? elhelyezése (alaplap elé?) megadhatja a készülék vastagságát.
Viszont a szellőzésre 80mm vagy kisebb, esetleg slim 120mm-es ventilátorok maradnak, amit nem lehet szerencsésen elhelyezni, a táp blokkolja a légáramlást. -
Plasticbomb
addikt
Ide én még annyi kieget írok: Nekem mindeképpen ez a felállás: SSD rendszernek (mostanában külön SSD a játékoknak is), és a felhasználói mappákat, és minden mást, pl film zene képek letöltések, szóval kb adatok mind HDDre mennek. Gyakorlatilag minden rendszertelepítéskor, újratelepítéskor csak annyit kell csinálnom, hogy a felhasználói mappákat átállítom a vincsin lévőkre, így minden megvan mindig. Így nem fordul elő az, hogy a dukomentumok mappából nem mentettem le amit kellett volna, vagy hogy formázáskor elvesztek a képek, és a legtöbb alkalmazás, amivel valamit készítesz, azok jellemzően alapbeállításként szintén ezekbe a mappákba mentenek, amik így mindig biztonságban vannak egy esetleges rendszerösszeomlástól is. (És ugye a biztonság kedvéért mindig van backup hdd ezekről...
)
-
HookR
addikt
Az ITX-Box v10 album bővült 4 képpel. Néhány kevésbé szembeötlő részletfinomítás mellett a fő változás, hogy a dVGA hűtő szerepét a Xigmatek Praeton (LD963) vette át. Még ez is elvész a nagy térben.
Az LP dVGA-k rögzítőfuratainak tanulmányozása után a rostán maradtak közül:
- Alpenföhn Silvretta (30mm)
- Deepcool HTPC-200 (29mm)
- ID-Cooling IS-40 (30mm)
- Xigmatek Praeton (LD963) (29mm)
...a Xigmatek versenyzője tűnt a legmegfelelőbbnek. -
TomiLi
addikt
Köszönöm ismét!
Akkor azt hiszem ,hogy lemondok inkább az odd-ről, és egy pci hot swap rack-et fogok venni.
"Sajnos" az ssd az már meg van, így pont kijövök a 4 sata-val (ssd, hddx2, hot swap)Táp: akkor maradok egy ATX tápnál, az SFX-ekben nem bízom annyira...
(zaj - nem szeretném, ha egy film közben el kezdene nyűszíteni a táp venti - nálam meg elég alacsony az ingerküszöb. Sajnos a hdd-k "klattyogása" elkerülhetetlen)
Arra gondoltam, hogy raijintek metisbe pakolnám a kis konfigot, a cpu (maradunk g4400-nál) meg kap egy Thermalright 120i hűtőt (ezt is csak azért ,mert az van itthon....
)
Köszi mindent!
-
törölt tag
+ő is:Lian-Li PC-Q19
-
törölt tag
Nézek még alternatívákat.
Azért lenne jó, ha nem lenne második venti a VGA-n /semi-passzív tudna lenni/, hogy ne legyen a két hangforrás között, interferencia miatti lebegés. Ha ennyire egymáson van két venti, az szülhet ilyen gondot.az micsoda? Elütöttem a gépen, még jó hogy látok
~11,475L
(#32045) &rew: szerintem a legkevesebb oda-vissza alakítás esetén tartható a legkisebb késleltetés.
Itt megtekinthetőek a natív kábelek a pci-express-hez, beljebb: minden oda-vissza alakítóval egyetemben.[link]Hossz-ra 17cm-mondanak az okosok, de itt van 5m-es is, úgyhogy pasz.
-
törölt tag
A passzív hűtő + szelőztető ventivel 150-170W TDP-ig gondtalanul boldogulhat.
Mennyire problémás beépíteni egy Artic accelero S3-at műanyag keret nélkül? Ez elérhető és nem is vészes az ára. Lehetne kiindulási alap?Még a kábeleknek kellene látni hogy mennyi hely kell, de megnyugtat hogy 6,9L ilyen szellősen befér.
-
-
HookR
addikt
Nem csak a mélységet, de a szélességet is növelni kellene a dVGA-n a tápcsatlakozó miatt, ami ennél az elrendezésnél jellemzően a bal oldallap felé néz. Olyan 270 x 170 x 250 mm-es befoglalóméretet eredményezne (HxSzxM). A mélység/szélesség lényegében megőrizné a 16:10 körüli arányt, a magasság 270 mm-re növelését viszont nem látom indokoltnak. Hacsaknem egy negyedik nyílásnak a bővítőkártyák számára, az pont 2cm plusz.
-
-
törölt tag
Az adapterből 2 pár vezeték megy a CPU tápcsatijához, és csak egy a PicoPSU-ba. Ha a PicoPSU vacakolna, akkor miért esik önmagában a CPU-t terhelve?
Igen ám, de nem mindegy hogy milyen eloszlásban és hogyan kötötted be a csatlakozót...
Ha így osztottad két részre a 6 szál vezetéket, ami a teljesítményt szállítja, akkor az egyik "kötegben" fele akkora kábel keresztmetszet van a GND-nek és +12V-nak, szóval -már a DA-2 kábelein- lehet akár 2x akkora feszültség esés, mint a másik kötegen, ugyan akkora áram terhelésre.
Arról nem beszélve, hogy az egyes ágakon levő +12V feszültségről fogalma sem lesz a SENSE csatlakozónak, így nem működik a tápkábelen eső feszültség, terhelés függő kiegyenlítése.Ajánlanám az összes GND egyesítését az ajzat tövénél -amibe illeszkedik a DA-2 dugója-, illetve az összes 12V-os pont egy pontban való egyesítését, a SENSE csatlakozási pont-tal, szintén az ajzat tövénél.
Ha eddig nem így volt bekötve, akkor teljesen normális jelenség amit tapasztaltál, és mind két táp hibátlan.
Bocs szerkesztettem.
-
mrbig25
őstag
-
Benőke
őstag
Hát jövőnek szánták. Választék még most sincs belőle.
Aminek lehet oka a túl nagy rugalmassága és sokféle méretet kéne tartania a boltoknak de nem fognak.
Nézegettem én is és gondolkodtam rajta a leginkább 2242 -s méretből aztán nem hogy választék nincs alig lehet találni. Minket azért érint mert itx -lapokra ezt akarják majd rászorítani nem a 2280 darabokat amiből már van választék bár még az sem ütötte meg a mércét. -
Iginotus
addikt
Csak egyet mondok ami nincs a Core 500-hoz. Hangszigetelés. Az nekem meg most kell
Cooltek W1 ez sem fogom szeretni nem tetszik az ha vízszintesen van az alaplap. Ebben a házban is az nem tetszik meg nagy.Nem sajna kívülre nem tehetek radiátort, van egy kutyám is.
A q35 meg egy kicsit nagynak tűnik nekem.
Szerintem maradok az eredeti koncepciónál
De nagyon köszi az ajánlatokat. -
törölt tag
Alaphangon 2-3 munkaóra. Ha nem forrasztod át az egészet alaposan, észre sem veszed ha eltörött egy alkatrészláb, vagy felvált egy forszem, fagyasztó spray nélkül. Ha ez nem segített, utána át lehet mérni a kondikat.
Szóval pepecs-meló és még nem is biztos hogy megtalálja a hiba okát. Ne csodálom hogy nem vállalta el. Egy rutinosabb SMPS-tápszakit keress, ne TV szerelőt.Amúgy ha ad 12V-ot vagy a körül, nem lehet nagy baja, de melósabb megtalálni, mintha egyértelmű(mérhető) alkatrész hibája lenne.
-
Iginotus
addikt
Na akkor elmondom az egészet mert látom nagyon aktívak és segítőkészek is vagytok.
Terv:
Fractal Design Define Nano S
M.2 es SSD 1 TB-s (vagy msata, aprón már kapni 65-70 ezerért.) m.2 est még csak drágán.
ÉS egy I7 es CPU is kéne valami alap csak játékra. Még nem tudom hogy 1155 vagy hogy milyen foglalat legyen. Ha 1155 marad akkor a vizes cuccom egy az egyben átszerelhető.
16 GB ram ha lehet Mushkin
A VGA meg a vizes cuccok maradnának az aláírásomban lévők.HDD kimegy szerverbe azon lenne SSD- backupja. Még azon gondolkozok, hogy kábeles vagy Wi-Fi-s internet legyen, hogy az mennyire zavaró játékban, ha csak vezetékmentes. ennek fügvényében vagy Wi-Fi-s vagy sima lap kell, hogy nézzek.
Burny: Köszi jó oldalak.
-
Iginotus
addikt
Izé mi a különbség? Szeretném, ha az alaplapon lenne az ssd. Lehetőleg az alaplap hátulján.
Fractal D nano s-es házat tervezek egy újabb itx es rendszerrel. Meg a komplett vízhűtő rendszeremmel
Itt van a küldönbség már látom m.2 meg msata közt... Itt hagyom hátha valaki még olyan sötét mint énshteer : Köszi nézem. 30 alatt már elfogadható.
-
Pöttön
őstag
Köszönöm szépen!
Azt hiszem akkor meg is van a szerencsés nyertes, a PC-Q21 személyében, mivel az A4-SFX-et még nem tömeg gyártják, még mindig csak prototípus fázisban van...
A PC-Q21-nél mondjuk valóban nem túl jó ötlet közvetlen a proci fölé helyezni a tápot...
Azon gondolkodtam hogy ez lehet orvosolható lenne egy minimális kis modding-al, úgy hogy az oldalára csináltatni-csinálni egy szellőző nyílást, és a tápot megfordítani ventilátorral kifele, így a táp közvetlen friss levegőhöz tudna jutni, a kérdés inkább az hogy ez a procira nézve milyen hatással lenne, lehet hogy akkor meg az fülledne be? -
törölt tag
Ha 3 évig össze volt dugva, akkor lehet akár kitágult csatlakozó hüvely, vagy a "táp toldó" egyik "gyári" krimpelése is probléma forrása.
Amit azóta kitermeltél, és csak a DA-2-höz használtál, az üzembe állított SFX táphoz nem, azt mind alaposan nézd át.Ha van türelmed kibontani, és lehámozni a burkolatot a tápról:
Akkor javaslom hogy nézd meg a kimeneten levő dupla-dióda forrasztásait, elképzelhető hogy a nyákon a vezetősáv is fel van válva/el van szakadva. itt elég nagy a hőingás és elég rövid lábakkal van beforrasztva, idővel valami enged...
Illetve a transzformátorra ragasztott kis méretű elektrolit kondi egyből cserélendő. -
Benőke
őstag
"Ez a topik millió forintos kérdése.
Nem tudom, Dell DA-2-vel és az Xbox 360 tápjával van csak tapasztalatom."
És mi a tapasztalat?"Azt gondolom tudod, hogy nem a különböző ágak összesített névleges teljesítményét kell nézni. Hanem, amire az adott konfig leginkább támaszkodik. A mai PC-kben a legtöbbet fogyasztó hardvereknél (CPU/APU, GPU, 3,5"-es HDD) ez jellemzően a +12V-os ág."
Persze. Alacsony fogyasztás a cél. Valami max 25-35W -os proci. Bár Kaveri vel is szemezek. Ott ugye hivatalosan 45W a max, meg talán tudom csökkenteni a feszt és az órajelet. A teljesítmény nem elsődleges.
Integrált Inteles N3700 is képben van ott meg 6W a TDP jó persze ez nem a max fogyasztás inteléknél... 3,5 vinyó nem lesz benne csak 2,5" -es bár abból 4db isMeg egy valamilyen kis SSD max 128-as. GPU integrált lesz csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Dacia topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Robogó, kismotor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest