- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
válasz
Sebaj Fóbiás #35245 üzenetére
Csak bíztatni tudlak!
-
devil-k
nagyúr
Nem zavaró, abszolút rendben van. A jövőhéten lesz időm még inkább belemerülni a dologba, akkor majd osztok meg több infót.
radi8tor
Köszi!(#35226) eight
Szép-szép a LED, de számomra haszontalan.Régen, sok évvel ezelőtt szerettem az ilyesmit, de ilyen téren minimalistává váltam.
Köszönöm szépen.
Én is remélem, hogy teszi majd a dolgát a kis drága.
-
devil-k
nagyúr
A mai nap egy szuper kis gép épült jim bcs fórumtárs segítségével!
Irodai, mindenes, filmezős, zenehallgatós gép.
A teljes konfig egyébként:
- ASUS B150I PRO GAMING/AURA
- CRUCIAL 275GB MX300 SATA3 2,5" SSD
- HyperX 16GB FURY DDR4 2133MHz CL14 KIT
- INTEL Core i3-6300 3.80GHz 1151 BOX
- NOCTUA NH-L9iA ház:
In Win Chopin
Saját képekMéltó éke lehet egy irodának, nappalinak, moziszobának is.
[ Módosította: radi8tor ]
-
devil-k
nagyúr
válasz
Sebaj Fóbiás #34739 üzenetére
Ez az! Nekem is ez jött be. Meglátni és megszeretni. Hónapok óta nézegetek olyan mini-ITX házat amit itthon lehet kapni, nem túlárazott, de nem is a leggagyibb, nézzen is ki valahogy... stb. Úgy érzem, hogy ez jó választás, főleg úgy, hogy még táp is jár hozzá.
-
devil-k
nagyúr
Sziasztok!
Ismeri valaki a következő kuckót? Van-e valami tapasztalat esetleg, észrevétel? IN WIN Chopin Mini-ITX ház, 150 Watt tápegységgel
-
devil-k
nagyúr
Nagyon köszönöm a hosszú, de annál tartalmasabb választ, hálás vagyok érte! Igen, egyébként leginkább a minőségi házakat szeretem, az ilyen műanyag "csodákat" hanyagolom. Gondolkoztam, hogy legyen, osztottam, szoroztam, így arra jutottam, hogy megvárom a Kaby Lake-t, az megy majd az új HTPC-be és legalább lesz érdemi (UHD, HDMI 2.0 stb) fejlesztés is, a mostani pedig megy irodai gépnek. Nem akarok kétszer építeni, max. valami "low-budget" masinát üzemelnék be netezésre, letöltésre, BD filmekhez.
-
devil-k
nagyúr
válasz
#16939776 #32413 üzenetére
"Szokványos" szoba környezetben. Nem, nem 24/7-ben fog üzemelni. Arra megvan a direkt erre a célra szánt nasom. Házakban hol érdemes még nézelődni? Nem szeretnék nagy házat, ugyanis ez az egyik kitétel, hogy a megszokottnál kisebb legyen. Kb. olyan, mint a mostani vasam. [link]
-
devil-k
nagyúr
A legnémább megoldás érdekelne.
-
devil-k
nagyúr
Sziasztok!
A következőhöz kérném a segítségeteket.
Lenne egy Streacom F7 alpha kuckó. Hűtést keresnék bele. i5-ös proci és SSD lesz benne, HDD nem. Egyetlen kitétel, hogy néma legyen az egész gép. Kb. mint ha passzív lenne. Illetve a hűtésen kívül, mi az amit mindenképp figyelembe kell vennem?
A gép mindenre lenne használva, kivéve játékra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Autós topik
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- DDR4 Kingston és Corsair 2x16GB 3200MHz CL16
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged