- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bolobi
tag
Hello
Na volt időm tesztelni, a jelölt helyre rakva nagyon rossz volt a jel, de most már mindenholA kis kockához lerakva a routert, minden eszközzel 2-3-as jelet mutatott, tudom hogy nem túl szakszerű így nézni az erősséget, de jól szemlélteti hogy eddig nem is látta a jelet
Net nélkül próbáltam, most már csak át kell kábeleznem
modemet is oda kell vinni, meg UTP-t idehozni nekem
-
Alteran-IT
őstag
Tudom, mindenbe bele lehet kötni, viszont nem kifejezetten színvonalas megoldást választottam, tehát nekem ugyan mindegy (végén majd írok valami érdekeset ezzel kapcsolatban).
Az antenna meg valóban annyi, bár igazad van, nem lenne komoly javulás, azért írtam zárójelben ha jól emlékszem egy kültéri irányított antennát, mert azt konkrétan a helyiségre tudná irányítani, de az se a legjobb megoldás, főleg ami a visszirányt illeti. Jobb lenne oda inkább egy olcsó AP/router de ez meg nem lehetséges.Az elején írtam, hogy majd írok valami érdekeset, na itt van:
Találkoztam már olyan megoldással is (és teljesen működött), hogy adott egy háromantennás router, az egyik antenna megmaradt úgy ahogy van, az egyik rá volt kötve a ház TV hálózatára (a kivezetéseknél/csatlakozóknál volt is wifi), a harmadik pedig az udvarra volt kivezetve egy kültéri antennával. Na erre mit szólsz? Egyik antenna se egyforma és érdekes megoldás. Azt hiszem ASUS-os router volt, bár nem biztos, de szerintem lényegtelen.yossarian14: Az az adapter elég gyenge és ami azt illeti nem is eléggé megbízható. Sokaknak nincs meg rajta még 100 Mbit/s se, pedig annyinak igazán kellene lennie rajta.
Ami meg az ajánlást illeti, inkább hagynám másnak, mert 2 sávost nem ajánlanék, mivel a router nincs meg olyan, így kihasználni se tudnád nagyon, a másik meg az, hogy nem ismerek minden stick-et, ár alapján meg nem akarok ajánlani, hogy a "drága biztos jó is" -
Alteran-IT
őstag
Lényegében én is oda raktam volna a routert.
Egyébként az antennás dologra térve rendben van, viszont ennél a routernél mindegy, na meg egyébként se akar rá költeni amint írta, tehát hogy beszéljem rá 3 antennára? Főleg hogy én 16 dBi-s antennára gondoltam (vagy egy kültérire), az meg elég drága, mondjuk már hozzá lehet jutni 1000 forintért is, ha jó helyen keresik.
A többit meg annyira nem reagálnám túl, de egye fene, mindenre gondolni kell. -
denko
senior tag
Köszönöm szépen a választ.
Akkor mire vonatkozik a 300mbit/s, ha kábelen sem wifin nem tudja szolgálni ezt a sebességet?
A kérdésed viszont nem értem.A Net alapból ruterbe megy onnan a főgépbe kábellel. A többi eszköz-re egyenlőre csak Wifi-vel.
TV-t is Wifivel van összekötve.
A 200mbps-hez elvileg már 8 szál kell, 4 kevés neki, azért nem is tudta a ruter ahogy a digisek magyaráztak. Model sincs rendszerben direktben ruterbe megy. -
vmaxter
tag
Ez így már konkrétabb. A WDR3600-as felé hajlottam, azt hiszem bevállalom. Eddig egy T-Home-os Cisco EPC3925 modem/routerem volt amit a szolgáltatás lemondásával visszakellett adnom. Az is 2,4GHz-en üzemelt és elégnek bizonyult. Nem tervezem, hogy vastagabb falak mögé költözöm
.
Köszönöm!
-
vmaxter
tag
Értem, köszi.
De én arra lettem volna kíváncsi, hogy megéri-e megvenni WDR3600-ot néhány száz forintal drágában, úgy, hogy most még nincs szükségem dual band/5GHz-re?
Nem tudom pl. mostanában mennyire vannak elterjedőben azok az eszközök amelyek támogatját? Nem felesleges-e? Minden szempontból jobb-e a WR1043ND-nél? Esetleg van-e valami hátránya vele szemben? A bevezetőben például azt olvasom, hogy 5 GHz-es frekvencián az átviteli sebesség nagyobb, viszont az áthidalható távolság kisebb, mint 2.4 GHz-en. Van ennek gyakorlati jelentősége? Vagy nem érdemes foglalkozni ezzel ilyen árkülönbségnél?
-
Shingen
addikt
Persze azzal tisztában vagyok rt-n18u a legerősebb a 2.4 ghz frekin.
Eleve a proci is erőseb, a memóriáról ne is beszéljünk 4x annyi van benne.Tudom a wifi erősséget sok minden befolyásolja, de wifi tekintetében jobb-e a szórása a tp-link 1043-nak mint az ASUS RT-N12 a 3 antenna miatt, vagy ez esetben pont ez hátránya?
-
Shingen
addikt
Egyenlőre nem lenne annyira megterhelve, de a későbbiekben több eszköz lenne rá csatlakoztatva.
A terhelést wifin keresztül érted, vagy ha utp lenne kötve Tv, ilyesmi?Meg max ennyit szánna rá a család a Tp-link még belefér a keretbe, szívesebben venném a ASUS RT-N18U mert sok jót olvastam itt, de az 24 ropi, 11 többe kerül, így az nem fér már bele.
Ezért kérdeztem a 2 router közül melyiket lenne érdemesebb venni. -
yodamester10
őstag
-
sb
veterán
Az valóban nem túl jó. Köszi.
@hackeeee
Akkor mit ajánlotok 3600 helyett? Igazából a 1043 sem a legjobb, ennél sokkal jobbra (és drágábbra) nincs szükségem. Bár gondolom a kombinált 2.4+5GHz-es antennákkal eleve gyengébb a lefedettség mint egy csak 2.4-essel. Általánosan nézve ezek a dual bandesek akkor még rosszabbak lennének?
Vagy ha rosszabb is, azért azt hozza, amit leírtam? (Hiába gyengébbek, pl akár 5GHz-en is, a mostani az interferencia miatt a béka s*gge alatti átvitelt hoz.)
-
SharpSA
veterán
Nos itt nem telítettek a frekvenciák az biztos. Magánházas övezet a két szomszéd wifijét látom persze gyengébb jelszinttel.
Viszont most hogy írtad az 5 GHz kihasználását, gondoltam mérek egyet az LG G3-mal. Telepítettem a speedtest.net appot és mértem 5, illetve 2,4 GHz-en. Egyértelmű különbség van a kettő között az 5 GHz javára. 80/8-as a netem és ezeket az értékeket kaptam (jelenleg két másik laptop is használja a netet, így nyilván nem érte el a mérés a lehetséges maximumot) több méréssel:
2,4 GHz: 38,1 - 43,88 Mbps
5 GHz: 55 - 69,44 MbpsNa szóval, akkor mégiscsak jó ha van 5 GHz. Viszont azt mondjátok, hogy az N66U-val nem lennék előrébb a 4900-ashoz képest. Akkor ezek szerint ez marad. Vagy elhozom és ha nem tetszik, élek a 14 napos elállási lehetőséggel... Vagy létezik még egyéb márka is, ami jobb lenne a jelenleginél? Gondolkoztam még nem gyári firmware lehetőségén is, de pár helyen írják, hogy a wifi nem megbízható, így inkább nem piszkáltam.
-
encory
tag
10-15 e forint körül kéne, ellenoldali wifi modul ötlet is jöhet pc-hez.
Van egy PC-m abba van valami usb stick, de biztos valami szirszar mert kb 1500ft-ért vettem régebben.
A Notebookomban fogalmam nincs milyen van, most nincs nálam, a munkahelyi notebookba Intel(R) Dual Band Wireless-AC 7260 van. -
Soma01
veterán
Én 5 GHz-t nem is próbáltam. Ezek szerint abban jobb.
Jobb lett volna ha odaírom, hogy a 2,4-re gondolok.
Amúgy többen is azt említik a edigitál hsz-ek közt, hogy a térerő gyengébb mint várták. (én is)
De működik nekem rendesen és ajánlom is mindenkinek a routert.í(nem vagyok veszekedős típus
)
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ne veszekedjetek, ha kérhetem.
Tudom, ez még nem vita, de ne is legyen az, ha lehet.
Nekem volt..
Sőt, őszintén szólva úgy néz ki a dolog, hogy 5GHz-n az Asus kicsit erősebb mint a TP-Link, mégpedig azért, mert lakáson kívül a 3600-ról már lecsatlakozott az eszköz, itt még van jelerősség, és még nem csatlakozik le.
A felület tetszik, de elég furcsa.
Maga a router is elég masszívnak néz ki, asus felirat alatt végig hűtőbordák.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hmm..
Nekem az AC annyira nem fontos.. Mondjuk gondolkozhatnék előre, hogy legyen. A dual-band jó volna ha lenne, de ha nem, hát nem.. De manapság azért már hozzászoktam.
Elforgatás. Igen, néztem, hogy az elhelyezés nem épp szokványos, mondjuk Nálam ugye polcon van a router, és úgy van pont megoldva a kábelezés, hogy eljön a routerig. Mondjuk egy oldalsó elforgatás valószínűleg beleférne, bár azt meg kellene szokni, hogy nem látnám a router "működését", de ez volna a legkisebb probléma.
Ha tud annyit jelerősségben mint a 3600 külső antennával, akkor az már nagyon jó!
Viszont, az AC56U-nál már látom, hogy úgymond "normál" a csatlakozók elhelyezése.. Csak az ár..
-
Mr-Pamacs
senior tag
Szia.
Köszi a választ.
Nem kapcsol ki a router csak belassul, alig tudok belépni a routerbe. Le-fel kapcsolódás sem megy csak nagyon hosszasan. Ilyenkor vagy resetelem a routert a menüből (ha eljutok odáig, de van hogy ez sem segít), vagy pedig kihúzom és visszadugom. Ilyenkor majdnem minden esetben helyrejön kb 2-3 órára. Firmware-t frissítettem tegnap, nem segített.
Még így is azt mondod hogy tápegység hiba is lehet és egy csere segíthetne? Ennyire érzékenyek a feszültség ingadozásra?
Ha igen akkor keresek egy tápot itthon és kipróbálom vele.
Kisebbet nem nagyon akarok mert költözés előtt állok, és még nem tudom hogy milyen lesz a következő netem, így inkább nagyobb legyen mint kisebb.
Üdv.
-
Melorin
addikt
Megvizsgáltam az étert, de semmi nem zavar be, 1 wifi van a közelben, de gyenge is és nem azon a csatornán megy mint az enyém.
Nagyon fontos lenne tudni, hogy ezt a hibát router okozza-e, mert ezen múlik, hogy veszek-e újat.Melyik módszerrel kellene amúgy összekötni egy wifi routert a szolgáltató modemjével? WAN porton, vagy sima porton keresztül, és akkor a modem a DHCP szerver?
-
426os
őstag
450 vagy 300 az már lényegtelen, a gépben 300 a max. Azért wifit használok, mert csak 2 mac címet használhatok (ebből egyet már foglal a telefonom), így viszont a mobilitás miatt a laptopon is wifit kell használnom. Ráadásul kábellel egyébként is csak az asztalomnál csatlakoznék, ahol a wifi is szinte ugyanazt a sebességet hozza. Inkább a wifin gyorsítok, amennyire lehet, ha már úgyis routert cserélek.
Majd jelentkezem, ha beüzemeltem a másikat, hogy mit sikerült kihozni belőle. -
426os
őstag
Egyelőre szkeptikusan állok ezekkel a kijelentésekkel szemben. Tudom, hogy itt sokaknak sokkal-sokkal nagyobb tapasztalata van, mint nekem, de amikor azt mondom, hogy a körülmények ideálisak, akkor nem a levegőbe beszélek.
Ezt most mértem a jelenlegi 741nd-vel, 150Mbps linksebesség mellett. Szóval továbbra is kíváncsian várom az új routert. Természetesen ha nem az asztalomnál van a gép, akkor már csökken 5-10Mbitet, másik helyiségben meg még többet is, de azért ez sem rossz szerintem, sőt. Mindenesetre, ha nem is sokkal, de azért kicsit többet várok majd a 300Mbit-től.
Szerk: Torrenten ha van elég seeder, akkor 10-11MB/s-al tudok letölteni jogtiszta Linux disztrókat.
-
Hurkafej
aktív tag
Köszi a választ. Egy gyári TP-Link antenna a 8dbi-s is, de pontosan nem tudom most megmondani melyik is.
A dobozán fel van tüntetve, hogy v8? Vagy az ufo kinézetűek már azok?
Egy antennám van a régi routerről, de az még csak a g-t tudja. Persze lehet, hogy kiszolgál a két gyári antenna is. -
adalbert1
veterán
Szia,
köszönöm a gyors infót, holnap megnézem (most nem otthon vagyok, csak barátnőm már nem hagy békén, hogy miért ilyen rossz a net, mikor dolgozna otthonról) amit javasoltál. A témát is megtaláltam, ott is feltettem kb. ugyanezt a kérdést, illetve a DIGI topicjában is megkérdeztem, hogy más is járt-e így.
Lehet, hogy most hülyeséget kérdezek (hálózat témában annyira nem vagyok otthon), de a router nem cacheli a dns-t? Tehát ha már egyszer feloldott a prohardver.hu-t, akkor utána már a következő pár percben jónak kellene lennie, nem? -
sb
veterán
UPC, igen. Néztem már a hálózatokat, +1-2db wi-free lett azóta viszont több a normál hálózat is. Ennyi. Nem az okok érdekesek igazából, amit leírtál kb mind világos volt. Itt egyszerűen sok a hálózat - szerintem. És még több lett az utóbbi időben.
Mint írtam, mértem is, 5GHz üres és nagyon jól ment.
Egyedül azzal van gondom, hogy a lakás legtávolabbi részén nem jó az 5GHz a falak miatt. Erre értettem megoldásnak a dual band-et: ha ott nem tud 5GHz-re csatlakozni akkor levált 2.4-re és kész. Ott is lesz wifi, bentebb meg a jobb, nem zavart 5GHz.
Szóval akkor leegyszerűsítem a kérdést és felteszem máshogy:
1. A jelenleg amúgy nekem kellő tudással (és kellő hatótávval is) rendelkező 1043v1 helyett mi az, ami tudásban/szórásban nem rosszabb és dual band 2 sávos, megbízható router.
2. Nem túl drága. (Mivel a jelenlegi is megfelelő tudású... és sebességű is lenne talán kevesebb hálózattal, csak az 5GHz kell nekem most plusszban.)
3. Vagy ha van esetleg van nem sokkal drágábban ami ugyanezt tudja + egyértelműen jobban szór akkor az is érdekel. Gondolva a jövőre, ha nagyobb területet kell majd lefednem.Ill. ehhez bónusz kérdés, hogy egyáltalán van-e ilyen router, ami értelmesen (nem 1-2mbittel) ki tud szolgálni egy nagyobb családi házat is (mondjuk 2 szint, 2x60nm). Vagy oda inkább repeater a biztosabb minőség miatt.
-
Scale
őstag
Elsősorban csak cím szűrés, hogy más semmiképp se tudjon rajta lógni a neten ha esetleg valahogy megtudná a jelszót. Sebességszűrésben nem gondolkodtam, de szerintem ez nem is szempont csak annyi, hogy laptopokkal meg telefonokkal/tabokkal lehessen wifizni.
Jelenleg 35/5 megás netem van, szóval a 100as router szerintem jó, de megmondom milyen routerem van most és akkor annak a tudása teljesen jó lenne csak ezt kellene megtoldani wifi+mac szűrés plusszal.
A mostani routerem: TL-R402M
Vezetékesen 2 gépet használunk, néha a TV-t is rákötjük, de a mostani routernél sincs ezzel gond ugye, van rajta 4 port meg ugye ez is csak 100as.
Wifin egyszerre sztem max 2-3 telefon lenne hosszabban, néha-néha laptop. -
Gézengúz
addikt
A max. 100-at arra értettem, hogy 100-as portokkal van szerelve, nem akartam apróságokkal foglalkozni, nem gondoltam, hogy még ebbe is beleállsz, mindegy teljesen beleuntam a vitába, esetleg valaki dobjon már fel olyan képet, amikor egy ilyen routeron, két legalább 2*2-es mimos wifi eszközzel helyi hálózaton belül, wifin másolgat-ide oda, akkor milyen sebességet ad ki,csodálkoznék ha 100Mbit fölé menne a tempó, hiszen ilyenkor fogadni és adni is kell ugyanazon antennákkal. Egy ilyen tesztre kíváncsi volnék két azonos eszköz és a 841 illetve 941 összehasonlítása végett, egyedül itt látnám értelmét a 941-nek.
-
Gézengúz
addikt
Eszerint a V5 2013 júniusi miért lenne régi? Miért ne azt hasonlítanám a V8-as 841N-hez?
Te is tudod mennyire ritka a 3 antennás vevőoldal, már két antennán is képes átmenni maradéktalanul a sebesség..ami max. 100Mbit lehet!
Amit át lehet tolni 100Mbiten a 841N is becsülettel áttolja, ha van megfelelő ellenoldal, ha nincs akkor meg ugyis mindegy mert akkor a 941 is bedugul!
-
Gézengúz
addikt
Milyen többlet használható ki? Már a 841N is tudna bőven 100Mbit felett wifin. Ha befelé be tudna menni a routerba. Ez a 941N a TP link legrosszabb vétele ez egész biztos, pláne, hogy jóval drágább mint a 841N!
Mire fel a dupla ár, mire?
Hogy az 841N ellenében levehetők az antennái? Ugyanmár..
-
zsolt501
nagyúr
Ismerős helyzet, ilyen helyen már én is jártam, nem igazán tudják megérteni, hogy a router nem igazán erre való, max az csak egy lehetőség, arra egy szerver kell, ha nagyon torrentezni akarnak.
Nekem egy AC68U routerem van, de soha nem jutott az eszembe hogy azt használjam ilyenben, na jó egyszer kipróbáltam hogy mit bír, de ennyi volt, nem igazán erre való.
-
rdanii13
tag
Laptop csak délután 5 után megy róla, telefonom egész nap rajt van ha itthon vagyok de max este az ágyba használom, lanon csak 1gép megy rajt. Torrent van amikor egész nap megy(feltöltés, de az a legjobb esetbe 300kb annyira nem terheli szerintem, letöltés csak alkalmanként nem folyamatosan)
-
maxika2004
őstag
" a sebesség szempontjából mérvadóbb inkább a dolog, "
pedig az pont nem érdekes, mert a 30 as netből , ahova tenném, ott 12 körül van viszont a jel kicsi már ...1-2 es ... szóval szerinted akkor a jelet feljebb tudja erősiteni ? 4-5 re ? sebesség elég lenne 3-5 giga is !
-
maxika2004
őstag
Köszi a segitséget , és a többieknek is !
Hát ahova szánom ott kb 1-2 es a jel és a 30 gigás netből 12-14 megvan
(nekem 5 is elég lenne csak meszebb kéne kicsit )Egy dolog nem tiszta.... :
" ahol még kellően jó a wifi jel, és onnan nyújtja, ameddig tudja "tételezzük fel a fenti esetet... szóval akkor a kb 2 es jelnél
kreál valamennyivel nagyobbat, amennyit tud és igy messzebb is elérhető lesz,
vagy max jelet kreál és akkor igy lesz nagyobb a táv ? -
Gézengúz
addikt
Családiház-kertes övezet, ablakok alatt villanypóznákon már az optika, a tavasz a nyár a bekötésekről fog szólni..Egyértelműek a Gigabites optikai egységek..Akkor azt hiszem eladó lesz az egyik 841N
A hálózat többi routerjához nincs szükség gigabites elérésre, inkább csak telefon-tablet-olykor laptopok..
-
Nnobi
tag
Sziasztok!
beleolvastam a frigoo kérdésébe és nekem is lenne kérdésem, az archer routerek között mi a különbség mondjuk a c5 és d5 vagy a c7 és d7 jelűek között? ,mert ahogy olvastam én nem találtam semmi extrát vagy elvesztem a sok adatban . és az áruk között van kb 7-9 ezer ft különbség.Köszi a segítséget előre is
ui egyébként és is hasonló cipőben járok mint frigoo ,csak nálam a a jelenlegi wr1043 v1 lenne a második router és ez mellé keresek ac-st , és a 1043 lenne a tv-vel kábelen összekötve ,de wifin kapná a netet az ac routertől
-
frigoo
aktív tag
ÚÚÚÚÚ, én eddig azt hittem, hogy ha egy router sugároz 5Ghz-n, akkor az ac-s. Ezek szerint akkor nem így van. Akkor gondolom a nagyobbik tp-linkem sem ac-s. Na olvasgatok még egy kicsit. Köszönöm a segítséget. Akkor lehet egy C5 Archer lesz és marad a TP-Link kolónia, bár az Asusok nekem szimpatikusabbak.
-
zorromoto
senior tag
Köszönöm
Akkor már csak be kellene pontosítanom it vegyek.
A fő szempont hogy a telefonnomról (iphone 6 ) wifi-n kersztűl tudjak full hd videókat átlőni a tv-re ugy hogy a router a tv-vel kábelen van összekötve a jel fullos maradna mert egy légtérben lenne minden.
én az Asus RT-N56U-t néztem ki magamnak. Érdemes még esetleg a 65-öst venni vagy mi lenne a legideálisabb?
A válaszokat köszönöm.
-
VIPowER
őstag
-
VIPowER
őstag
"de azt elfelejti, hogy egy g és egy n szabványos kapcsolatot mért össze, tehát két eltérő működési technológiájú kapcsolatot, legfeljebb annyiban veszi észre, hogy a g szabványon csak bő 20 Mbps fért át, az n szabványos kapcsolaton meg a többszöröse.
pont ez a helyzet a csak 2.4 GHz és a dual band, tehát 2.4 és 5 GHz kapcsolatokkal is, utóbbi sosem fog lefedni akkora területet, mint a 2.4 GHz, mert fogékonyabb az akadályozó tényezőkre, cserébe gyorsabb átvitelre képes, ez van sajnos, mindennek van előnye és hátránya is."Én, és szerintem nem csak én, azt nézem hogy tudok e netezni a házban, és nem az érdekel hogy mennyivel jön, hanem hogy tudjak. Kurvulunk elfelé ebben is ezek szerint, hiába újabb, a lefedettség kissebb.
-
-Solt-
veterán
Mivel többe kerül, és nem leszek vele gyorsabb, igen.
De nincs tragédia, nem állítom, hogy ezek az eszközök másnál nem válhatnak be, csupán nekem okoztak csalódást... de én lennék a legboldogabb, ha valaki hozzáértő idejönne és bebizonyítaná, hogy velem van a gond, és szimplán csak a "parasztnak tejcsoki" esete forog fenn.
-
-Solt-
veterán
De az eszköz okoz csalódást, mert egy két külső antennás routertől azt várnám, hogy ne ugyanazt a jelerősséget szórja mint egy belső antennás, illetve egy két antennás adaptertől 5dbi-s antennával sem azt várnám, hogy szinte ugyanazokat az értékeket hozza mint egy egy antennás 3 dbi-s... Mindezt annak a fényében, hogy a szintén belső antennás Cisco ugyanarról a helyről mindkét említett routernél klasszisokkal jobb volt.
Beállításokkal nem tudom mit lehet ezen változtatni... csatornákat végig próbáltam, működni működött, viszont a teljesítménnyel nem vagyok elégedett.
Tény, hogy nem értek hozzá és laikus, csak a végeredmény érdekel szemszögből közelítem meg, de ettől még a lényeg nem változik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Viccrovat
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Szólánc.
- HTPC (házimozi PC) topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged