- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
frigoo #39639 üzenetére
amennyiben nem kell az ac wifi - korábban azt kértél, azért írtam adott típust -, úgy az rt-n65u is jó lehet.
nincs nagy különbség árban az rt-n65u és az rt-ac56u között, cserébe ott az ac képesség, illetve erős kétmagos proci és több ram, ráadásul broadcom a ralink ellenében, így (én) jobb vételnek tartom az rt-ac56u típust.
csupán egy helyre tettem ki eddig ea6100 routert, nincs vele különösebb gond, de a mediatek motor miatt nem preferálom, meg olyan árban nem nagyon kérnek 100-as routert, ahol telepítenem kellett, ott csak úgy kapták.
jók az archer routerek, de csak c5 és attól felfelé, a c2 5 GHz sávon csak 1*1:1, ami nem az igazi. -
btz
addikt
válasz
frigoo #39635 üzenetére
Nem tudom hogy a tplink együtműködne-e az asussal ezért én 2 Asus routert vennék és a wds-t 5 GHZ-n oldanám meg, 2,4 en csak az olyan kliensek kommunikálnának, amik erre képesek. Sajnos 30-ból ezt megvalósítani elég szűkös keret. De ha mindenképp számít az ár és már van egy 5Ghz-s tplinked akkor gondolkozz hasonló tplinkben. Talán még egy ilyen 3600-as tipust.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Üzleti vita és megbeszélés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Futás, futópályák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest